23 Temmuz 2022, Cumartesi 12:08:19

Amasya Merzifon Havalimanı'ndaki çalışmalar ne zaman bitecek?

Amasya Merzifon Havalimanı'nda sürdürülen yenileme ve genişletme çalışmalarının eylül ayına kadar tamamlanması bekleniyor.
  • Yeni Terminal binası eskisinden çok fazla farklı olmuyor. Çok merak ediyorum neden terminal binası komple yenilenmedi.
  • Sürekli kullanan biri olarak kesinlikle böyle bir çalışma gerekiyordu. Küçücük alanda herkes diğdibe uçak bekliyordu
  • Gerçekten Amasyamız için çok geç kalınmış bir adım. Uçaklar hep dolu gidiyor, dolu geliyor. TK 380 alsa IST-MZH hattında güzelce kullanır. Sığmıyoruz terminalden apronlara taşıyoruz. Umarım en hızlı şekilde tamamlanır. Ülkeye havalimanı lazım!!

Amasya Merzifon Havalimanı'nda sürdürülen yenileme ve genişletme çalışmalarının eylül ayına kadar tamamlanması bekleniyor.

Havalimanında geçtiğimiz yıl başlatılan yenileme ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez ve AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu, Amasya-Merzifon Havalimanı terminal binasının inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Çilez, incelemelerinin ardından, yaptığı açıklamada, havalimanının Çorum ve Amasya başta olmak üzere birçok il ve ilçeye hizmet veren bölgesel bir havalimanı olduğuna dikkati çekerek, havalimanında doluluk oranının da her geçen gün arttığını vurguladı.

Terminal binasının ihtiyaca cevap vermemesi üzerine yenilenme yoluna gidildiğini aktaran Çilez, şunları kaydetti:

"Havalimanımızda yapılan inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. Biz asla yapılanla yetinmedik. Amasya'mız ulaşım yatırımlarımızdan da hak ettiği payı almıştır. Bundan sonra da almaya devam edecek. Ortak akılla, Amasya'mızı, Merzifon'umuzu, yarınları, gençlerimizi düşünerek hareket ediyoruz. Geçtiğimiz yıl başlattığımız Merzifon Havalimanı terminal binasını genişleme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar inşallah bir ay içerisinde tamamlanacak."

Çilez, incelemelerinin ardından, Merzifon Havalimanı Müdürü Hakan Durmuş'u ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu, yeni görevinde başarılar diledi.

Amasya Merzifon Havalimanı'ndaki çalışmalar ne zaman bitecek?

Yorumlar

Yatırım ~ 2 yıl önce
Yeni Terminal binası eskisinden çok fazla farklı olmuyor. Çok merak ediyorum neden terminal binası komple yenilenmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kullanan biri ~ 2 yıl önce
Sürekli kullanan biri olarak kesinlikle böyle bir çalışma gerekiyordu. Küçücük alanda herkes diğdibe uçak bekliyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iyi yatırım ~ 2 yıl önce
Gerçekten Amasyamız için çok geç kalınmış bir adım. Uçaklar hep dolu gidiyor, dolu geliyor. TK 380 alsa IST-MZH hattında güzelce kullanır. Sığmıyoruz terminalden apronlara taşıyoruz. Umarım en hızlı şekilde tamamlanır. Ülkeye havalimanı lazım!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hee ~ 2 yıl önce
Ülkeye havalimani lazım... ayranimiz yok içmeye..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000