11 Eylül 2019, Çarşamba 10:21:56

Almanya-Sinop seferleri için çalışma başlatıldı

Almanya-Sinop arası direk uçuş seferleri için başlatılan çalışmalara destek bekleniyor.
  • Inşallah olur ama bişey çıkmaz, Sadece Münih ve civarında 30 000 Uşaklı 15 senedir Münih-Uşak uçuşlarını bekliyor ama yok bişey olmadı , olmayacakda. Sinopada olmaz .
  • işte tam bir tokatçı. tokatçılığın tanımı adam. say desen 10 tane sinoplu sayamaz ama garanti verir. AH arşivi senin gibilerin başlattığı ama 3 ay süren uçuşlarla dolu. Sonra valiliğe yürüyüşe geçen iş adamları haberi...
  • K.maraş-Londra, K.maraş-Frankfurt ve K.maraş-Düsseldorf bekliyoruz
  • Dolduruşa gelmeyiiiiiin... zaten uçak yok her uçak gecikmeli, uçak yok uçaaaak..!
  • Sinop'un pisti kisa, hem yaz hem de kis aylarinda agir ucaklar icin kalkista limitlere takilabilir ucaklar.
  • Hep isteyim sonuç sıfır yapmayın arkadaşlar fiziniliteniz yok sadece isteyip doldururuz o işler öyle olmuyor viraz ayaklarınız yere bassın.
  • Yalı Sinop yaşlı AVRUPA İÇİN İYİ BİR ALTERNATİF OLABİLİR.
  • Doldur boşalt,emniyete al.....Ateşle.

Almanya-Sinop arası direk uçuş seferleri için başlatılan çalışmalara destek bekleniyor.

Avrupalı Sinoplular Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği (ASİDER) tarafından uzun zamandır Almanya-Sinop direk uçuş seferlerinin başlatılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. ASİDER Genel Başkanı Ali Çalışkan “Bugün Sinop’a yurt içinden haftalık yaklaşık 10 uçak seferi oluyor. Biz Avrupa seferlerini de başlatabilirsek, Sinoplular olarak her gün uçakları doldurabilecek kapasiteye sahibiz” dedi.

ASİDER Genel Başkanı Ali Çalışkan, ASİDER Genel Başkan Yardımcısı Şirvan Ünal ve ASİDER Türkiye temsilcisi Aslan Açıkgöz, SİAD Sinop Şubesinde bir araya geldi.

Avrupa’da 90 Bin Sinoplu Var
Avrupa’da yaşayan ve Türk pasaportu taşıyan 90 bin Sinoplunun olduğunu belirten Genel Başkan Çalışkan, yurt dışı seferlerinin bir an önce başlamasının gurbetçiler için önemli olduğunu söyledi. Çalışkan; “Bugün Sinop’a yurt içinden haftalık yaklaşık 10 uçak seferi oluyor. Biz Avrupa seferlerine de başlatabilirsek, Sinoplular olarak her gün uçakları doldurabilecek kapasiteye sahibiz. Burada asıl önemli olan, doğasıyla tarihiyle keşfedilmeyi bekleyen Sinop’umuza Almanları da taşıma fırsatı yakalayacağız. Çünkü alternatif turizm konusunda Avrupalılar çok büyük bir arayış içerisinde. Bu durum Sinop’umuzun ekonomisine çok büyük katkılar sağlayacak.” dedi.

Almanya Uçuşa Hazır, Ya Sinop?

Çalışkan; “Bizim bu talebimize Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Salim Akbaş çok büyük destek verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kendisi gerekli görüşmeleri yaptı, her şey hazır durumda. Biz oradaki tüm alt yapıyı tamamladık. Buradaki alt yapının tamamlanması gerekiyor. Bu anlamda tüm siyasilerimizden ve mülki amirlerimizden destek bekliyoruz.” dedi. (Ayancıkgazetesi)

Almanya-Sinop seferleri için çalışma başlatıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Harun Gök ~ 5 yıl önce
Inşallah olur ama bişey çıkmaz, Sadece Münih ve civarında 30 000 Uşaklı 15 senedir Münih-Uşak uçuşlarını bekliyor ama yok bişey olmadı , olmayacakda. Sinopada olmaz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tokatçı ~ 5 yıl önce
işte tam bir tokatçı. tokatçılığın tanımı adam. say desen 10 tane sinoplu sayamaz ama garanti verir. AH arşivi senin gibilerin başlattığı ama 3 ay süren uçuşlarla dolu. Sonra valiliğe yürüyüşe geçen iş adamları haberi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.maraşlı ~ 5 yıl önce
K.maraş-Londra, K.maraş-Frankfurt ve K.maraş-Düsseldorf bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yunus ~ 5 yıl önce
K.Maraş-Newyork Bekkiyoruz
ahanda geldi ~ 5 yıl önce
bekle geliyor az kaldı ucunda
... ~ 5 yıl önce
Dolduruşa gelmeyiiiiiin... zaten uçak yok her uçak gecikmeli, uçak yok uçaaaak..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NOP ~ 5 yıl önce
Sinop'un pisti kisa, hem yaz hem de kis aylarinda agir ucaklar icin kalkista limitlere takilabilir ucaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hemşehrim ~ 5 yıl önce
Hep isteyim sonuç sıfır yapmayın arkadaşlar fiziniliteniz yok sadece isteyip doldururuz o işler öyle olmuyor viraz ayaklarınız yere bassın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slow City ~ 5 yıl önce
Yalı Sinop yaşlı AVRUPA İÇİN İYİ BİR ALTERNATİF OLABİLİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fire up ~ 5 yıl önce
Doldur boşalt,emniyete al.....Ateşle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Angaralı ~ 5 yıl önce
Angaralılar da hep öyle diyordu, zarar babam zarar...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000