10 Nisan 2020, Cuma 17:17:51

Almanya'dan flaş 'Schengen Vizesi' kararı

Almanya, koronavirüs sürecinde ülkede bulunan turistler için kritik bir karar aldı.
  • Alman,Yunan,Fransız,İtalyan, Hollanda,İsviçre vs vatandaşları Türkiye'ye günü geçmiş pasaport ve kimlikle bile giriş yapıp, kalabiliyorlar...
  • Bizim devletimiz 3 gün önce bu karırı aldı vizesi biten her yabancı uçuş kısıtlamaları kalktıktan sonra vizesi bitenlerden hiçbir ceza almayacak, bu ülke düzelecek ama siz varsınız sadece biraz zaman kaldı
  • Tebrikler Almanya... Her kim insana değer veriyorsa o da değerlidir. Her ülke bu süreçte insanlara yardımcı olmalı, işleri zorlayan değil kolaylaştıran olmalı.
  • Almanlar ciddi ve profesiyoneldir,bizimkiler gibi hain degiller.AdaLet ve hak hukukun oldugu bir ulkedir.
  • Almanya çok büyük güçlü sosyal adaletli bir ülke her türlü saygıyı hak ediyor. Evde kal

Almanya, koronavirüs sürecinde ülkede bulunan turistler için kritik bir karar aldı. Almanya İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan yönetmelikte, Schengen vizesi sona eren yabancıların koronavirüs nedeniyle şimdilik sorunsuz olarak Almanya’da kalabileceği açıklandı.

Almanya İçişleri Bakanlığı, koronavirüs krizi nedeniyle kısıtlı veya durdurulan seyahat bağlantılarından dolayı ülkelerine dönemeyen ve Schengen vizeleri sona eren yabancıların 30 Haziran 2020 tarihine kadar oturma izni olmadan ülkede kalabileceğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada söz konusu yönetmeliğin koronavirüs nedeniyle ülkelerine dönemeyen kişilere yardımcı olmayı amaçladığı bildirildi.

Almanya'dan flaş 'Schengen Vizesi' kararı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

AB üyeleri ~ 4 yıl önce
Alman,Yunan,Fransız,İtalyan, Hollanda,İsviçre vs vatandaşları Türkiye'ye günü geçmiş pasaport ve kimlikle bile giriş yapıp, kalabiliyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ordan ~ 4 yıl önce
Bizim devletimiz 3 gün önce bu karırı aldı vizesi biten her yabancı uçuş kısıtlamaları kalktıktan sonra vizesi bitenlerden hiçbir ceza almayacak, bu ülke düzelecek ama siz varsınız sadece biraz zaman kaldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hurkus ~ 4 yıl önce
Yahu turkiye kime vize uyguluyor ki? Elini,kolunu sallayarak giriyorlar ulkemize, neyin vizesinin uzatilmasi. Sakamisin
Misafir ~ 4 yıl önce
Tebrikler Almanya... Her kim insana değer veriyorsa o da değerlidir. Her ülke bu süreçte insanlara yardımcı olmalı, işleri zorlayan değil kolaylaştıran olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
slave ~ 4 yıl önce
Biraz daha yalakalık yapalım belki vize verirler.
Haranli ~ 4 yıl önce
Almanlar ciddi ve profesiyoneldir,bizimkiler gibi hain degiller.AdaLet ve hak hukukun oldugu bir ulkedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EU ~ 4 yıl önce
Cok merak ediyorum hangi yönden profesyoneller? Yani isvecde yasiyorumda savas ciksa ulke BATAR... Tıp diye birsey yok avrupada hastanelerde yer yok millet yerlerde yatiyor,devlet KAPINA GETIRDIGI EKMEGIN UCRETINI ARTI HIZMET BEDELINI KESIYOR senden. Maske dagitimi yok Cok sukur kolonyamiz var isveclilere kolonyanin ne oldugunu anlattim gecenlerde zira dezenfekte diye birsey zaten yok toplu tasimadan tut sokaklara kadar. Cikma yasagi yok aptallar 12 dereceyi görunce tiklim tiklim kafelerde. Almanya daha iyisini yapiyordur eminim.
EU'ya ~ 4 yıl önce
usta seni orada zorla mı tutuyorlar? Gel Türkiye'ye hayatın kurtulsun. Bırak burada tangırdamayı
Ozan ~ 4 yıl önce
Sizleri İsveç'den Türkiye'ye bekleriz o halde yaşamak için:)
Eu ya ya ~ 4 yıl önce
Onlar Türkiyeye gelince sen ekmeğini bölüşecenmi paylaşacanmı?!? Yiyorsa sen git hadi avrupa işci alıp duruyor . Ama gidemessin sen Türkiyenin herşeyinden gaydalanıp ağlayan asalak grubundansın. Başka hiçbir ülkede barınamayacagını bilirsin.
EU yazana ~ 4 yıl önce
İsveç dediğin ülke dünyada en yaşanabilir ülkelerden biri. Sen neyinden memnun değilsin? İnsanları soğuk o kadar onun haricinde oradaki sosyal hakların kaçı Türkiye'de var? Annemi devlet hastahanesine acile götürdük 9 ay sonraya ameliyat randevusu verdiler, özel de 250 bin tl istedi. Hemen herkesin evi,yazlığı,arabası da var ayrıca ya burada? Ayrıca çok kötüyse niye orada yaşıyorsun? Yurtdışındaki Türklerin klasiklerindendir,hem oralarda yaşarlar hem kötülerler hem her türlü nimetlerinden sonuna kadar faydalanırlar hem kiskançlıklarından kimse yanına gelsin istemezler hem de geri dönmezler...
Mahmut Sverige ~ 4 yıl önce
sen ısvecten buraya gel yer değiştirelim ;))))
Fantomas ~ 4 yıl önce
Almanya çok büyük güçlü sosyal adaletli bir ülke her türlü saygıyı hak ediyor. Evde kal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupa ~ 4 yıl önce
Bize vize verirken zorluk çıkartıyorlar fakat tüm Avrupa ülkeleri bir kez girdin mi, çok rahat ve güvenli, insan gibi muamele görüyorsun yabancı dahi olsan. Irkçılık yapan kişiler elbette var fakat bizde de var. Yok diyen yalan söyler.
Ağrılı ~ 4 yıl önce
Tabi tabi adaletli.. İtalya ve İspanya’ya sor bu zamanlarda Almanya’nın adaletini :)
Aybastı ~ 4 yıl önce
E geri durma ozaman. Tutanmı var seni Türkiye de!
Fantomas ~ 4 yıl önce
Zaten almanya pasaport um var yani çift vatandaşlık türkiyeden ev araba aliyom vergi vermiyom.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000