10 Ağustos 2020, Pazartesi 10:00:01

Almanya ile Türkiye arasında hava köprüsü kurulacak

Anex Almanya Genel Müdürü Murat Kızılaç, Almanya’nın Türkiye’ye seyahat uyarısını kaldırması ile 274’ü Antalya olmak üzere İzmir ve Bodrum’a haftada 530 uçuş yapacaklarını söyledi.
  • Bu ne şimdi? THY ve Pegasus nal mı toplayacak?
  • para bizim için herşeyden önemli hamdolsun...
  • Dalgamı geçiyorsunuz...

Anex Almanya Genel Müdürü Murat Kızılaç, Almanya’nın Türkiye’ye seyahat uyarısını kaldırması ile 274’ü Antalya olmak üzere İzmir ve Bodrum’a haftada 530 uçuş yapılacağını söyledi.

Anex Almanya Bucher Reisen ve Öger Tours ile birlikte Almanya’nın 19 havaalanından Sun Express ve Corendon ile Türkiye’ye haftada 530 uçuş yapacak.

"Türkiye'ye seyahat için rezervasyon önemli bir artış" sonra, Almanya Antalya, İzmir, Aydın ve Muğla'nın Türk turist kasabalarda için istişareyi yürürlükten kaldırdı. Bu, Anex Almanya Genel Müdürü Murat Kızılaç Almanya’da yayınlanan Fvw Dergisi’ne yapığı açıklamada Anex ve diğer şirketlerden şu anda yaklaşık 100 otele rezervasyonu yapılabildiğini söyledi.

Turizm Gazetesi'ne konuşan Kızılaç, SunExpress ve Corendon ile Türkiye’ye haftada 530 uçuş yapacaklarını bu uçuşların 220’si İzmir'e, 11’i Dalaman 25’i Bodrum kalanı Antalya'ya yapacaklarını söyledi.

Almanya ile Türkiye arasında hava köprüsü kurulacak

Yorumlar

Danışıklımı ~ 4 yıl önce
Bu ne şimdi? THY ve Pegasus nal mı toplayacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para para para ~ 4 yıl önce
para bizim için herşeyden önemli hamdolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He he he ~ 4 yıl önce
Dalgamı geçiyorsunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000