01 Mayıs 2014, Perşembe 15:59:54

ALMANLAR '3. HAVALİMANI'NDAN RAHATSIZ!

Jolly Tour Onursal Başkanı Sinan Vardar, Almanya'nın 3'üncü havalimanı projesi ve kongre turizmindeki büyümesinden rahatsız olduğunu söyledi.
  • 3. havalimanı ülkemizin büyümesine çok büyük katkı saglayacakk bundan rahatsız olan vatan hayininir serefsizdirrrr11
  • KorkuNun ecele faydasi yok !
  • Herr GAvUCK bu tür rahatsizliklarda en dogrusu fitil kullanmak, hem rahatlatir hemde aninda tesir eder !!!
  • Haberin başlığı yanlış olmuş. Almanları ve CHP'lileri rahatsız etti daha doğru olurdu.
  • Hala gelmiş yersen diyor ulan adamlar sunexpres ortakligini sonlandirdi hala ne diyor utanmadan
  • bende frankfurt maın ı münih düseldorf hava alanını ccoookk ama cook!!!!! kıskanma olayına gelınce işte ona inanmam.bu kıskanma olayı bizim akplilerin aşağılık komplesinden kurtulmak için uydurkları bir safsata.
  • İnşaat ne zaman başladı, ben cidden bilmiyorum da. Yoksa daha olmayan bir şeyden mi korkuyorlar. Bak sen şu işe.
  • Ne ülkeymişiz biz be? Bir havalimanı ile dünyayı korkuttuk. Yersen.
  • Politik dusunceleri bir yana birakip olaya Sosyo-Ekonomik acidan bakacak olacak olursak Almanlar tabii ki de rahatsiz olurlar. Bunun bir cok sebebi var : 1. THY'nin genel anlamda uluslararasi atilimi 2. LH'nin ozellikle dogudaki pazar payi kaybi 3. Bu pazar kaybinin Arab Yarimadasi bazli sirketlere dogru kaymasi 4. Emirates, Etihad ve Qatar'i 2 sene once kartel dusuncesi ile Alman parlamentosunda kisitlamaya gitmesi ve bunun geri tepmesi 5. THY ile SAW bazli Ortadogu Hub dusuncelerinin THY tarafindan kabul gormemesi Bilmem anlatabildim mi ?
  • bizde düşünmeden inanan çok. sabah da yalan yanlış bilgilerle bunların az gelişmiş algılama sistemlerini besleyen gazetelerinden biri... gezi zamanında da almanlar çıkarıyor bu olayları 3. havalimanı yapılmasın diye. vs bilgiler içeren bir haber yapmışlardı. ama kimse sormadı bu beyin kullanma özürlülere 3. havalimanı ihalesinde kapalı zarfta bizimkiler 10 milyar euro ları verirken ilk teklifi 20 milyar euro ile tarihi rekor kıran fraport hangi ülkenin şirketi... neyse haberin bir yerinde sabah ismini görüyorsanız o artık haber degeri taşımıyordur bilginize....

Almanya Cumhurbaşkanı Gauck'un Türkiye ile ilgili açıklamalarını eleştiren ve ülkede pazar kaybı endişesinin oluştuğunu ifade eden Jolly Tour Onursal Başkanı Sinan Vardar "Frankfurt Avrupa'nın en önemli aktarma noktalarından biri. 3'üncü Havalimanı bu konuda Almanya'ya ciddi rakip olacak. Doğu'ya uçuşlarda en önemli aktarım merkezi İstanbul olacak" dedi.

Türkiye'nin kongre turizminde ilk 5'e girdiğini ve birkaç yılda 3'e yükseleceğini vurgulayan Vardar, şunları anlattı:

"Almanya kongre turizminde iddialı. Son dönemde Türkiye bu konuda şaha kalktı. TÜRSAB verilerine göre İstanbul'un kongre salonları 2016'ya kadar dolu. Ayrıca yatırımlar devam ediyor. Türkiye gerek turizmde gerekse ekonomideki istikrarlı yükselişini sürdürüyor. Dünya turizminin ortalama yıllık büyüme oranı yüzde 4 iken bu rakam Türkiye'de yüzde 10'un üzerinde. Tüm bu süreçler Almanya'da ciddi rahatsızlık yaratıyor." (Sabah)

ALMANLAR '3. HAVALİMANI'NDAN RAHATSIZ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

umut ~ 9 yıl önce
3. havalimanı ülkemizin büyümesine çok büyük katkı saglayacakk bundan rahatsız olan vatan hayininir serefsizdirrrr11

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serkan ~ 9 yıl önce
KorkuNun ecele faydasi yok !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FITIL ~ 10 yıl önce
Herr GAvUCK bu tür rahatsizliklarda en dogrusu fitil kullanmak, hem rahatlatir hemde aninda tesir eder !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Haberin başlığı yanlış olmuş. Almanları ve CHP'lileri rahatsız etti daha doğru olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 10 yıl önce
hala politika yapıyor dangalak! ne CHP acın varsa :)
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hala gelmiş yersen diyor ulan adamlar sunexpres ortakligini sonlandirdi hala ne diyor utanmadan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okuyucu ~ 10 yıl önce
bende frankfurt maın ı münih düseldorf hava alanını ccoookk ama cook!!!!! kıskanma olayına gelınce işte ona inanmam.bu kıskanma olayı bizim akplilerin aşağılık komplesinden kurtulmak için uydurkları bir safsata.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnşaat ~ 10 yıl önce
İnşaat ne zaman başladı, ben cidden bilmiyorum da. Yoksa daha olmayan bir şeyden mi korkuyorlar. Bak sen şu işe.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal Bize ~ 10 yıl önce
Ne ülkeymişiz biz be? Bir havalimanı ile dünyayı korkuttuk. Yersen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kolapilot ~ 10 yıl önce
Politik dusunceleri bir yana birakip olaya Sosyo-Ekonomik acidan bakacak olacak olursak Almanlar tabii ki de rahatsiz olurlar. Bunun bir cok sebebi var : 1. THY'nin genel anlamda uluslararasi atilimi 2. LH'nin ozellikle dogudaki pazar payi kaybi 3. Bu pazar kaybinin Arab Yarimadasi bazli sirketlere dogru kaymasi 4. Emirates, Etihad ve Qatar'i 2 sene once kartel dusuncesi ile Alman parlamentosunda kisitlamaya gitmesi ve bunun geri tepmesi 5. THY ile SAW bazli Ortadogu Hub dusuncelerinin THY tarafindan kabul gormemesi Bilmem anlatabildim mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tech ~ 10 yıl önce
bizde düşünmeden inanan çok. sabah da yalan yanlış bilgilerle bunların az gelişmiş algılama sistemlerini besleyen gazetelerinden biri... gezi zamanında da almanlar çıkarıyor bu olayları 3. havalimanı yapılmasın diye. vs bilgiler içeren bir haber yapmışlardı. ama kimse sormadı bu beyin kullanma özürlülere 3. havalimanı ihalesinde kapalı zarfta bizimkiler 10 milyar euro ları verirken ilk teklifi 20 milyar euro ile tarihi rekor kıran fraport hangi ülkenin şirketi... neyse haberin bir yerinde sabah ismini görüyorsanız o artık haber degeri taşımıyordur bilginize....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000