26 Şubat 2009, Perşembe 09:07:06

AKP'li vekil son anda biletini değiştirdi

İstanbul-Amsterdam seferini yapan Boeing 737-800 tipi ’Tekirdağ’ uçağı, Schiphol Havaalanı’na 1500 metre kala tarlaya düştü. Üçe bölünen uçakta 3 pilot ve 6 yolcu can verdi.
  • arkadaşlar önyargılı olmayalım böyle bir durumda kim böyle poz verir ki bence eski bir fotoğraftır pilot OLGAY ÖZGÜR' ün fotoğrafı da güler vaziyette çekilmiş. sizin mantığınıza göre pilot OLGAY da neşeli poz vermiş lütfen duyarlı olalım hemen karar vermeyelim üzüntümüze politika karıştırmayalım
  • bu bayan mi bay mi,tam cikaramadim resimde! cok bir mutlu,gulucuk dolu..tabii ne demisler soyle dostunu soyleyeyim sana kim oldugunu...zaten thy yi mahvettiler birde byle ulu orta show yaparlar..yaziklar olsun demiyorum,lanetliyorum.
  • Zafer kazanmış gibi!!! böyle bir elim kazanın ardından yayınladığınız bu poz harika.......

Bahçekapılı, yaşadığı şoku şöyle anlattı: "Erken gidip dolaşmak istedim. Sonra uykusuz kalırım diyerek son anda bugün (dün) 14.00 uçağına bilet aldım. Ama havaalanına gidince binmekten son anda vazgeçtiğim uçağın düştüğünü öğrendim. Şok oldum, beynimden vurulmuşa döndüm. Çok moralim bozuldu. Gitmekten vazgeçtim."

AKP'li vekil son anda biletini değiştirdi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşlar önyargılı olmayalım böyle bir durumda kim böyle poz verir ki bence eski bir fotoğraftır pilot OLGAY ÖZGÜR' ün fotoğrafı da güler vaziyette çekilmiş. sizin mantığınıza göre pilot OLGAY da neşeli poz vermiş lütfen duyarlı olalım hemen karar vermeyelim üzüntümüze politika karıştırmayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu bayan mi bay mi,tam cikaramadim resimde! cok bir mutlu,gulucuk dolu..tabii ne demisler soyle dostunu soyleyeyim sana kim oldugunu...zaten thy yi mahvettiler birde byle ulu orta show yaparlar..yaziklar olsun demiyorum,lanetliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Zafer kazanmış gibi!!! böyle bir elim kazanın ardından yayınladığınız bu poz harika.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000