23 Ocak 2010, Cumartesi 07:13:56

Akıllara 'balyoz'u getirdi...

Başbakan'ın evinin üstünde jetlerin yaptığı alçak uçuşlar Balyoz Planı gereği miydi?
  • Hava Kuvvetleri uçakları sadece Başbakanın evinin üzerinden alçak uçuş yapmadılarki.İki gün sonra 29 Ekimde de tüm Devlet büyüklerinin Cumhurbaşkanının,hatta tüm halkın üzerinden alçak uçuş yaptılar.Hava kuvvetlerimiz bu alçak uçuşları ve bu uçuşların provalarını ve tüm tatbikatları iç ve dış düşmanlara gözdağı vermek için yapıyor.Bu doğrudur.Bu alçak uçuşlardan da zaten Türk düşmanları gocunur ve alınır.
  • Sen her türlü iftirayi atacaksin her firsatta rencide edeceksin,kücük düsüreceksin ondan sonra vatan millet sakarya.Komik olma arkadasim komik olmaaaa. Heleki tesadüflerden filan hiccc bahsetme sana o kadar cok tesadüf anlatirim ki sasar kalirsin,istersen bir kac tesadüf hatirlatmasi yapalim RTE nin oglunun gemisi,Unakitanin oglunun misiri,DenizFenerinin dosyasi gibi. Anladin sen onu,anladin. Birakin bu isleri de kafanizdaki otu cikarip yerine biraz beyin koyun.Korkulu rüya görmektense uyumayin yaww.
  • 9 yıl ceza verdi gene sorarım size bu canilerin cezası sadece 9 yılmı bu askeriyenin adaleti bumu lütfen bunu da bana yanıtlayın bakalım kim cahil..benim tek istegim tsk daki vatan hainleri bir an önce temizlenmeli çünkü tsk kimsenin tekelinde deyil sadece ve sadece türk halkının ye gane ve tek eseri dir
  • keşke her cahilde benim gibi olsa arkadaşlar kimse benim kadar baragı-vatanı topragı- tsk yı sevemez ben gügsümü kabartarak 18 ay vatani görevimi isteyerek ve severek yaptım ama bu haberlere cehalet ürünü diyen arkadaşları kınıyorum madem pilot isteyerek yapmaz o zaman elazıgdaki olayı hatırlayalım mahsum mehmetçigin eline el bombası verilerek kasten adam öldüren ve şehit eden o rütbeli patagonya cumhuriyetinden gelmedi deyilmi ve 11 gün saklandı gazetelere yansıyınca bu sefer tsk egitim zaiyatı dedi detaylıca gazetelere manşet oluncada ASKERİ MAHKEME tarafından 9 yıl hapse çarpıtıldı şimdi sorarım size kasten ve alanen bir türk evladı vatani görevini yaparken kasıtlı olarak ölüme terk edilirmi hadi eti diyelim tsk mız bu insana...
  • yazdiklarin cidden korkutucu. bilmiyorsun ve bilmedigin sey hakkinda cirkin ithamlarda bulunuyorsun. provalar hep yapilir.ankaraya bi git izle.. ankaradakilere de sor akm civarinda oturanlara.o provalar yillaridr hep olur. cahillikle alakasi yok koordinasyon için gereklidir. caminin mahyasinada çarpilmasida kazadir. yoksa hangi gerizekali poilot caminin minaresine çarpiyim der ?salakmi adam?bunda kasit aramak cahillik, kasit ararim diye israr etmek ise cehaletten ote art niyetliliktir lutfen bilmiyorsaniz yorum yaparken ihanet icinde o bari olmayin.kotu niyetlisiniz. bilmedgiinize inanmiyorum. kotu niyetlisiniz.
  • Bu cahil buraya da mı düşmüş yorum yapmaya...hakikaten eğitim şart dedikleri doğru eğitim şart...nasıl olacaksa?
  • BALYOZ ayakları ile devletin milyon dolarlara hazırladığı savunma planlarını çöpe attırdılar yeniplanların hazırlanması hem para hemde emek kaybı.yasada yeri var.DEŞİFRE EDEN VEYA DEŞİFRE OLMASINA SEBEP OLANDAN PARASI TAHSİL EDİLİR.diyor.bu paranın sebep olan ŞEREFLİden tahsil edilmesi gerelidir.çünkü bütün suçlamalar hayal mahsulü.
  • Çekiç, balyoz .. hepsi sizin olsun!! Türkiye bizimdir bizim kalacak.
  • BALYOZ ayakları ile devletin milyon dolarlara hazırladığı savunma planlarını çöpe attırdılar yeniplanların hazırlanması hem para hemde emek kaybı.yasada yeri var.DEŞİFRE EDEN VEYA DEŞİFRE OLMASINA SEBEP OLANDAN PARASI TAHSİL EDİLİR.diyor.bu paranın sebep olan ŞEREFLİden tahsil edilmesi gerelidir.çünkü bütün suçlamalar hayal mahsulü.
  • BU NE ÇELİŞKİ ARKADALŞAR TAMAM 29 EKİMDE KUTLAMALAR VAR PEKİ SİZ PİLOTLARIMIZI CAHİLERLEMİ KIYASLIYOSUNUZKİ 2 GÜN ÖNCEDEN PROVA YAPIYORLARMIŞ DİYOSUNUZ HEM BUNU KANITLAYA BİLİRMİSİNİZ.? VE NASIL Bİ SENARYODURKİ UÇAKLARIN GÜZERGAHININ TAM BAŞBAKANIN EVİNİN ÜSTÜ OLDUGUNU TESPİT ETMİŞSİNİZ HER HALDE TSK UÇUŞ PLANLARINI SİZLERE DAGITIYOR VEYA DOGRUDUR UÇAGIN GÖVDE VE KANAT UZUNLUGU BİR MAHALEYİ KAPLIYOR ONUN İÇİNDİRKİ O GÜZEGAHTA Kİ TÜM BİNALAR RAHATSIZ OLUYOR OLABİLİR BAKIN BU MANTIKLI PEKİ MADEM ÖYLE BİZİM PİLOTLARIMIZ BU KADARMI KABİLİYETSİZKİ UÇUŞ ESNASINDA BİR CAMİİ NİN TEPESİNDEKİ MAHYAYA DEGİP KIRIYOR BU NE DEMEK HER NE OLURSA OLSUN O UÇAK ORDA DÜŞSE YÜZLERCE İNSANIN ÖLÜMÜ DEMEK TİR BENDE BUNDA KASIT ARARIM ARKADAŞ...?

Balyoz planı, 27 Ekim 2004 tarihinde Ankara'da F-4 savaş uçaklarıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin üstünde yapılan alçak uçuşları akıllara getirdi.

TSK'NIN VARLIĞI HİSSETTİRİLECEK

5-7 Mart 2003 tarihli darbe planının içinde yer alan Oraj hava harekât planı kapsamında hükümetin sıkıyönetim ilan etmesi sağlanıncaya kadar faaliyetlere aralıksız devam edilmesi öngörülüyor. Altında dönemin Harp Akademileri Komutanı İbrahim Fırtına'nın imzasının bulunduğu planda, "Meclis'in sıkıyönetim ilan etmesi için gerekli oy oranı yakalanamazsa, Ankara Ticaret Odası'nın davetlisi olarak Ankara üzerinde hava gösterileri yapılacak, TBMM'nin çalıştığı gün üzerinden alçak uçuşlar yapılarak TSK'nın varlığı hissettirilecektir." ifadeleri yer alıyor.

ERDOĞAN'IN EVİNİN ÜZERİNDE ALÇAK UÇUŞ

Kirli oyunların yapıldığı tarihin akabinde yaşanan gelişmeler planın bir bir uygulama safhasına konulduğunu gösteriyor. Bu olaylardan biri de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Subayevleri Mahallesi'ndeki evinin üzerinde yapılan 'alçak uçuş'lardı. 27 Ekim 2004 tarihinde gerçekleşen olayda Başbakan Erdoğan'ın evinde olduğu sırada jetler konutun üzerinden alçak uçuş yaptı. Uçuşlar o kadar alçaktı ki Başbakan'ın mahallesinde paniğe neden oldu. Eylemde bir F-4 uçağı Başbakan'ın evinin yaklaşık 200 metre yakınında bulunan Aksa Camii'nin minaresinin ucundaki aleme (hilal) çarptı. Hilalle birlikte uçaktan küçük parçalar da caminin avlusuna düştü. Yaşanan vahim olayda büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Çünkü uçuşlar öğle ezanının okunmasına beş dakika kala caminin etrafının kalabalık olduğu bir sırada yapılmıştı. Olayda iki kişi de yaralanmıştı. Çarpmadan kısa bir süre sonra Milli Güvenlik Kurulu toplantısına gitmek için evden ayrıldığı sırada caminin önündeki kalabalığı görerek olay yerine gelen Başbakan Erdoğan, vatandaşlarla konuşarak bilgi almıştı. Minareden ve uçaktan düşen parçalardan bir kısmını yanına alan Erdoğan'ın, "Biraz sonra zaten toplantıya gidiyorum. Orada bunları teslim ederim." dediği kaydedilmişti.

DÖRT AYRI GRUP UÇTU

Konu ile ilgili dönemin askeri yetkilileri inceleme başlatmıştı. Aksa Camii'ne gelen askeri yetkililer incelemelerde bulunmuş ve düşen parçaların kalanlarını yanlarında götürmüştü. Olayın görgü şahitleri uçakların hepsinin alçaktan uçtuğunu söylemişti. Üçerli şekilde dört ayrı grup olarak F-4'lerin geçtiğini belirten görgü tanıkları, minareye çarpan uçağın üçüncü gruptan olduğunu kaydetmişti. Minareye çarpan uçak bir süre yalpalamış ve düşmek üzereyken pilot uçağı toparlayarak geri döndürmüştü. Hava Kuvvetleri Komutanlığı Genel Sekreterliği konuyla ilgili yaptığı açıklamada, tören provaları esnasında pasaj geçişi yapan F-4 uçaklarından birinin Subayevleri Aksa Camii minaresine istem dışı temas ettiğini ileri sürmüştü.

(Zaman)

Akıllara 'balyoz'u getirdi...

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
Hava Kuvvetleri uçakları sadece Başbakanın evinin üzerinden alçak uçuş yapmadılarki.İki gün sonra 29 Ekimde de tüm Devlet büyüklerinin Cumhurbaşkanının,hatta tüm halkın üzerinden alçak uçuş yaptılar.Hava kuvvetlerimiz bu alçak uçuşları ve bu uçuşların provalarını ve tüm tatbikatları iç ve dış düşmanlara gözdağı vermek için yapıyor.Bu doğrudur.Bu alçak uçuşlardan da zaten Türk düşmanları gocunur ve alınır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sen her türlü iftirayi atacaksin her firsatta rencide edeceksin,kücük düsüreceksin ondan sonra vatan millet sakarya.Komik olma arkadasim komik olmaaaa. Heleki tesadüflerden filan hiccc bahsetme sana o kadar cok tesadüf anlatirim ki sasar kalirsin,istersen bir kac tesadüf hatirlatmasi yapalim RTE nin oglunun gemisi,Unakitanin oglunun misiri,DenizFenerinin dosyasi gibi. Anladin sen onu,anladin. Birakin bu isleri de kafanizdaki otu cikarip yerine biraz beyin koyun.Korkulu rüya görmektense uyumayin yaww.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
9 yıl ceza verdi gene sorarım size bu canilerin cezası sadece 9 yılmı bu askeriyenin adaleti bumu lütfen bunu da bana yanıtlayın bakalım kim cahil..benim tek istegim tsk daki vatan hainleri bir an önce temizlenmeli çünkü tsk kimsenin tekelinde deyil sadece ve sadece türk halkının ye gane ve tek eseri dir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
keşke her cahilde benim gibi olsa arkadaşlar kimse benim kadar baragı-vatanı topragı- tsk yı sevemez ben gügsümü kabartarak 18 ay vatani görevimi isteyerek ve severek yaptım ama bu haberlere cehalet ürünü diyen arkadaşları kınıyorum madem pilot isteyerek yapmaz o zaman elazıgdaki olayı hatırlayalım mahsum mehmetçigin eline el bombası verilerek kasten adam öldüren ve şehit eden o rütbeli patagonya cumhuriyetinden gelmedi deyilmi ve 11 gün saklandı gazetelere yansıyınca bu sefer tsk egitim zaiyatı dedi detaylıca gazetelere manşet oluncada ASKERİ MAHKEME tarafından 9 yıl hapse çarpıtıldı şimdi sorarım size kasten ve alanen bir türk evladı vatani görevini yaparken kasıtlı olarak ölüme terk edilirmi hadi eti diyelim tsk mız bu insana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yazdiklarin cidden korkutucu. bilmiyorsun ve bilmedigin sey hakkinda cirkin ithamlarda bulunuyorsun. provalar hep yapilir.ankaraya bi git izle.. ankaradakilere de sor akm civarinda oturanlara.o provalar yillaridr hep olur. cahillikle alakasi yok koordinasyon için gereklidir. caminin mahyasinada çarpilmasida kazadir. yoksa hangi gerizekali poilot caminin minaresine çarpiyim der ?salakmi adam?bunda kasit aramak cahillik, kasit ararim diye israr etmek ise cehaletten ote art niyetliliktir lutfen bilmiyorsaniz yorum yaparken ihanet icinde o bari olmayin.kotu niyetlisiniz. bilmedgiinize inanmiyorum. kotu niyetlisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu cahil buraya da mı düşmüş yorum yapmaya...hakikaten eğitim şart dedikleri doğru eğitim şart...nasıl olacaksa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BALYOZ ayakları ile devletin milyon dolarlara hazırladığı savunma planlarını çöpe attırdılar yeniplanların hazırlanması hem para hemde emek kaybı.yasada yeri var.DEŞİFRE EDEN VEYA DEŞİFRE OLMASINA SEBEP OLANDAN PARASI TAHSİL EDİLİR.diyor.bu paranın sebep olan ŞEREFLİden tahsil edilmesi gerelidir.çünkü bütün suçlamalar hayal mahsulü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çekiç, balyoz .. hepsi sizin olsun!! Türkiye bizimdir bizim kalacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BALYOZ ayakları ile devletin milyon dolarlara hazırladığı savunma planlarını çöpe attırdılar yeniplanların hazırlanması hem para hemde emek kaybı.yasada yeri var.DEŞİFRE EDEN VEYA DEŞİFRE OLMASINA SEBEP OLANDAN PARASI TAHSİL EDİLİR.diyor.bu paranın sebep olan ŞEREFLİden tahsil edilmesi gerelidir.çünkü bütün suçlamalar hayal mahsulü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU NE ÇELİŞKİ ARKADALŞAR TAMAM 29 EKİMDE KUTLAMALAR VAR PEKİ SİZ PİLOTLARIMIZI CAHİLERLEMİ KIYASLIYOSUNUZKİ 2 GÜN ÖNCEDEN PROVA YAPIYORLARMIŞ DİYOSUNUZ HEM BUNU KANITLAYA BİLİRMİSİNİZ.? VE NASIL Bİ SENARYODURKİ UÇAKLARIN GÜZERGAHININ TAM BAŞBAKANIN EVİNİN ÜSTÜ OLDUGUNU TESPİT ETMİŞSİNİZ HER HALDE TSK UÇUŞ PLANLARINI SİZLERE DAGITIYOR VEYA DOGRUDUR UÇAGIN GÖVDE VE KANAT UZUNLUGU BİR MAHALEYİ KAPLIYOR ONUN İÇİNDİRKİ O GÜZEGAHTA Kİ TÜM BİNALAR RAHATSIZ OLUYOR OLABİLİR BAKIN BU MANTIKLI PEKİ MADEM ÖYLE BİZİM PİLOTLARIMIZ BU KADARMI KABİLİYETSİZKİ UÇUŞ ESNASINDA BİR CAMİİ NİN TEPESİNDEKİ MAHYAYA DEGİP KIRIYOR BU NE DEMEK HER NE OLURSA OLSUN O UÇAK ORDA DÜŞSE YÜZLERCE İNSANIN ÖLÜMÜ DEMEK TİR BENDE BUNDA KASIT ARARIM ARKADAŞ...?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000