30 Ekim 2019, Çarşamba 08:37:44

Akar'dan SU-35 iddialarına net yanıt

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'nin Rusya'dan Sukhoi SU-35 alacağına dair iddiaları yalanladı.
  • Sen neyin kafasisin
  • 5-6 yıl gecikmeli olabilir ama bence f35 bize verilecek Kıbrıs Barış harekatı yapılınca da benzer durum f4 için olmuş tarihi biraz okuyun o zamanda hakliydik si.dide haklıyız
  • benim bildiğim bir su var .O da çamoluk su
  • Bu arkadaşlar hala olayın farkında değiller yada rol yapıyorlar. Bu uçakları almak için İsrail’in kapısını çalmak zorundalar. Engelleyen İsrail.
  • Bize ne Rusya ne de Abd dost hala anlamadın mı? Rusya,Suriye'de yine bize kazık attı. Ayrıca daha düne kadar Rusya'dan uçak alacağız diyordunuz ne oldu yine döndünüz,dön baba dönelim en kral dansöz böyle dönemez.Biz Abd'ye anca ucuz iş gücü,vergi muafiyeti sağlayan,büyük bir pazar oluruz. Gerçi senin gibi esir olunca askerliği bitmesi gerekirken emekli edilip bakan yapılan adam neyi anlar ki?
  • Hem s400 hem patriot Hem F35 hem Su-35 alınacak .ikili oynamanın cezasını Usa ve Rusya bize kesecek.Faturayıda bizler ödeyeceğiz.Amerika ile Rusya arasında tost olacağız.Kendi düşen ağlamaz.
  • Hala f35 ortagıyız diyor jiç mi utanmanız yok size onca kotuluk eden basımıza binbir belayı musallat eden dünyanın gozu onunde bızi f35 den kovan bir ülkeye yalvarıyorsunuz. Hani ya yerli ucagı yapacaktın 1 ay evvel oyle dıyordun. Kusura bakma ama hayatımda gordugum en omurgasız askersin
  • Hakkımızı vermeseniz küserim mi diyorsunuz.
  • Daha dün ABD ile yapmış olduğunuz anlaşmada yaptırımlar kalkacaktı.Bu gün yaptırımlar arka arkaya geldi.Hala ABD’ye güveniyorsanız benim diyecek bir şeyim
  • Ahlak susunca, dil edebsiz konuşur akıl uçarmış.koskoca TC ile alay ediyor aşağıdaki ahlak fakiri zavallılar. Siz hangi millettensiniz yazında sallamayalım. Pek Türk'e benzemiyorsunuz da!!

Defense News, Türk yetkililere dayandırdığı haberde Türk ve Rus makamların SU-35 savaş uçaklarının alımı için yoğun bir müzakere süreci içinde olduğunu iddia etmişti. Bu iddia ile ilgili Beştepe'deki 29 Ekim resepsiyonunda konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Türkiye'nin SU-35 alacağı iddiası yalan." dedi.

Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından düzenlenen kabul törenine katılan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar kritik önemde açıklamalarda bulundu.

"DEVRİYELER KISA SÜRECE BAŞLAYACAK"

Akar, "Kısa zamanda Rusya ile ortak devriyeler başlayacak. ABD ve Rusya ile görüşmeler açık ve net ilerliyor, sorun yok, ilerliyoruz." dedi. Akar, Bağdadi'nin öldürüldüğü operasyon içinse, "ABD Bağdadi operasyonu için bilgi verdi. Biz de birliklerimize gerekli talimatı verdik." diye konuştu.

TÜRKİYE'NİN SU-35 ALACAĞI İDDİASI YALAN

Rusya'da SU-35 alımına ilişkin olarak da "Türkiye'nin SU-35 alacağı iddiası yalan. Biz F-35 projesinin ortağıyız, hakkımızı verin diyoruz" ifadesini kullandı.

Akar'dan SU-35 iddialarına net yanıt

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Zor ~ 4 yıl önce
Sen neyin kafasisin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uğur ka ~ 4 yıl önce
5-6 yıl gecikmeli olabilir ama bence f35 bize verilecek Kıbrıs Barış harekatı yapılınca da benzer durum f4 için olmuş tarihi biraz okuyun o zamanda hakliydik si.dide haklıyız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SU verin ~ 4 yıl önce
benim bildiğim bir su var .O da çamoluk su

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Usamisafir ~ 4 yıl önce
Bu arkadaşlar hala olayın farkında değiller yada rol yapıyorlar. Bu uçakları almak için İsrail’in kapısını çalmak zorundalar. Engelleyen İsrail.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyyy akar ~ 4 yıl önce
Bize ne Rusya ne de Abd dost hala anlamadın mı? Rusya,Suriye'de yine bize kazık attı. Ayrıca daha düne kadar Rusya'dan uçak alacağız diyordunuz ne oldu yine döndünüz,dön baba dönelim en kral dansöz böyle dönemez.Biz Abd'ye anca ucuz iş gücü,vergi muafiyeti sağlayan,büyük bir pazar oluruz. Gerçi senin gibi esir olunca askerliği bitmesi gerekirken emekli edilip bakan yapılan adam neyi anlar ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tostçu ~ 4 yıl önce
Hem s400 hem patriot Hem F35 hem Su-35 alınacak .ikili oynamanın cezasını Usa ve Rusya bize kesecek.Faturayıda bizler ödeyeceğiz.Amerika ile Rusya arasında tost olacağız.Kendi düşen ağlamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adamlar sizi kovmuş ~ 4 yıl önce
Hala f35 ortagıyız diyor jiç mi utanmanız yok size onca kotuluk eden basımıza binbir belayı musallat eden dünyanın gozu onunde bızi f35 den kovan bir ülkeye yalvarıyorsunuz. Hani ya yerli ucagı yapacaktın 1 ay evvel oyle dıyordun. Kusura bakma ama hayatımda gordugum en omurgasız askersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakkımız ~ 4 yıl önce
Hakkımızı vermeseniz küserim mi diyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güven ~ 4 yıl önce
Daha dün ABD ile yapmış olduğunuz anlaşmada yaptırımlar kalkacaktı.Bu gün yaptırımlar arka arkaya geldi.Hala ABD’ye güveniyorsanız benim diyecek bir şeyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kucak Dansı ~ 4 yıl önce
Hem Rusya'nın hem Amerika'nın kucağına oturturlar adamı işte böyle kendini onlarla eşdeğer sananları .
Ahlak ~ 4 yıl önce
Ahlak susunca, dil edebsiz konuşur akıl uçarmış.koskoca TC ile alay ediyor aşağıdaki ahlak fakiri zavallılar. Siz hangi millettensiniz yazında sallamayalım. Pek Türk'e benzemiyorsunuz da!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000