08 Ekim 2018, Pazartesi 14:03:20

AirportHaber duyurdu, Pegasus tanıtımını yaptı

Pegasus, AirportHaber tarafından günler önceden duyurulan Express Bagaj sistemini resmen tanıttı.
  • Herkes haberden alakasız yorumlar yapmış. Kendi deneyimlerimi aktarayım. Bugün sistemi deneme fırsatı buldum. Bagaj teslimi için sıra beklemeden hızlı ve pratik bir şekilde bagajımı teslim ettim. Sistem iyi çalışıyor ama bir kişi yönlendirmede tecrübesiz kullanıcılar için yardımcı olabilir. İnsanımızın bunu alışması hemen kolaylıkla olmaz.
  • Reklam kokuyor ! Uçan Beygire Parasız Reklam THY’ye ise her zaman her Yerde her Fırsatta VUR ! BİZDE YEDİK !
  • Mister nane zam ne oldu
  • Güzel bir uygulama ama bir kac kişi işinden olacak ne yazık ki
  • sanki pgs bu sistemi yarati perrrr Easy Jet Ryan Air 5 sene once yapmis cok gec bile
  • Bu yeni bir şey değil ki! Amerikada küçük havalimanında bile en az 15 yıldır "baggage drop off" diye uygulanan birşey...
  • Yenilikçi anlayış iyi yönetim masall
  • THY iki yıldır kullanıyor. Doğru haber yapalım. Türkiye de ilk değil bu uygulama.
  • Ben kullandım. Gerçekten iyi çalışıyor. Tebrik ediyorum. Yakın gelecekte kiosk check-in ile bu sistemi birleştirebilirlerse süper olur.
  • Reklâm kokan haberler yapmayalım lütfen. Bu sistemin bir benzeri Atatürk Havalimanında Türk Hava Yolları tarafından bir süredir kullanılıyor ve bildiğim kadarı ile yeni havalimanında tüm bagaj teslim noktalarında kullanılacak. Sezarın hakkı ne kadar eleştirerek de sezara lütfen.

Pegasus, AirportHaber tarafından günler önceden duyurulan Express Bagaj sistemini resmen tanıttı.

Türkiye’nin diital havayolu Pegasus, online check-in işlemi yapmış misafirlerinin sıra beklemeden bagaj bırakma hizmetini self-servis olarak yapabilecekleri bir hizmet sunmaya başladı. Misafirlerinin hızlı, pratik ve dijital bir yolculuğu bilet satın alımından bagajlarını teslim aldıkları süre boyunca deneyimlemesi amacıyla bu hizmeti başlatan Pegasus Hava Yolları, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bu hizmeti ilk kuran ve Türkiye’de iç hatlarda ilk sunan havayolu oldu. Express Bagaj adı verilen hizmet kapsamında misafirler bilet alırken satın aldıkları bagaj ağırlık limitleri içerisinde ve kişi başı 2 bagaja kadar sistemin yönlendirdiği şekilde bagajlarını etiketleyip uçağa gönderimini sağlayabiliyor.

Başladığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gören yeni uygulama hakkında açıklamada bulunan Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane, “Pegasus Hava Yolları olarak, misafirlerimizin seyahat deneyimlerini iyileştirmek ve kolaylaştırmak her zaman önceliğimiz oldu. Çağın giderek daha fazla dijitalleşmeye doğru ilerlemesiyle, biz de A’dan Z’ye bütün süreçlerimizde dijital teknolojiler aracılığıyla misafirlerimize seyahat deneyimlerini kolaylaştıracak benzersiz yenilikler sunuyoruz. Bunlardan bir tanesi de online check-in işlemi yapmış misafirlerimizin sıra beklemeden bagaj bırakma hizmetini self-servis alabildikleri Express Bagaj hizmetimiz… Bu projemizi, yerli havacılık sanayimizin gelişimine katkı sağlamak için yerli bir firmayla birlikte gerçekleştirdik. Bu alanda tecrübesi ve hazır çözümleri bulunan EMSE firmasının kiosk çözümlerini tercih ettik. ‘Yerli, milli ve global’ sloganına biz de Pegasus Hava Yolları olarak gururla katkıda bulunuyoruz. Misafirlerimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz.” dedi.

AirportHaber geçtiğimiz ay söz konusu bagaj sisteminin yolcuların hizmene sunulduğunu okuyucularına "Pegasus’tan bir ilk daha... Kendi bagajını kendin tart!" başlığıyla duyurmuştu.



AirportHaber duyurdu, Pegasus tanıtımını yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

H.Y. ~ 5 yıl önce
Herkes haberden alakasız yorumlar yapmış. Kendi deneyimlerimi aktarayım. Bugün sistemi deneme fırsatı buldum. Bagaj teslimi için sıra beklemeden hızlı ve pratik bir şekilde bagajımı teslim ettim. Sistem iyi çalışıyor ama bir kişi yönlendirmede tecrübesiz kullanıcılar için yardımcı olabilir. İnsanımızın bunu alışması hemen kolaylıkla olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalakalık ? ~ 6 yıl önce
Reklam kokuyor ! Uçan Beygire Parasız Reklam THY’ye ise her zaman her Yerde her Fırsatta VUR ! BİZDE YEDİK !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Papadeos ~ 6 yıl önce
Mister nane zam ne oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zam . ~ 6 yıl önce
İşte zamla Personel ile uğraşmamak için bu Otomatikler alınıyor ! Belli değilmi ? Bakan Gözler Görüyor !
Burhan ~ 6 yıl önce
Güzel bir uygulama ama bir kac kişi işinden olacak ne yazık ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kktc londra ~ 6 yıl önce
sanki pgs bu sistemi yarati perrrr Easy Jet Ryan Air 5 sene once yapmis cok gec bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E.D ~ 6 yıl önce
Bu yeni bir şey değil ki! Amerikada küçük havalimanında bile en az 15 yıldır "baggage drop off" diye uygulanan birşey...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Veli ~ 6 yıl önce
Yenilikçi anlayış iyi yönetim masall

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 6 yıl önce
THY iki yıldır kullanıyor. Doğru haber yapalım. Türkiye de ilk değil bu uygulama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güray GÜMÜŞ ~ 6 yıl önce
Ben kullandım. Gerçekten iyi çalışıyor. Tebrik ediyorum. Yakın gelecekte kiosk check-in ile bu sistemi birleştirebilirlerse süper olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoran adam ~ 6 yıl önce
Reklâm kokan haberler yapmayalım lütfen. Bu sistemin bir benzeri Atatürk Havalimanında Türk Hava Yolları tarafından bir süredir kullanılıyor ve bildiğim kadarı ile yeni havalimanında tüm bagaj teslim noktalarında kullanılacak. Sezarın hakkı ne kadar eleştirerek de sezara lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000