27 Nisan 2022, Çarşamba 13:52:45

AirAnka uçağı ilk kez görüntülendi

Türkiye'nin çiçeği burnunda İzmir merkezli hava yolu şirketlerinden Air Anka'nın filosunda faaliyet göstermesi planlanan uçağı ilk kez görüntülendi.
  • sektöre hayırlı olsun, o kadar çok yetişmiş eleman açıktaki, inşallah her noktada bizlere katlı sağlar.
  • Eski bir sektör çalışanı olarak başarılar diliyorum.
  • Başarılar diliyorum. İZMİR'e selam.
  • Hayırlı olsun. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.
  • ulkemizden yurt dışına giden bir çok yetişmiş eleman var umarım, yabancılar yerine kendi insanımız istihdam edilir. hayırlı olsun şimdiden.
  • sektöre hayırlı olsun, başarılar.
  • hava kargo taşımacılığı ithalat ve ihracatın en önemli konulardan biri, tüm tedarik sürecini maliyetleri, girdileri etkiliyor. verimli bir organizasyon hem kendine hem de bizlere karlılık sağlayabilir. umarım başarılı olurlar.
  • yani ülkemizin geçtiği bu ekonomik sıkıntıların içerisinde böyle bir yatırım yapabilmek büyük cesaret ister. alkışı hak ediyor. inşallah ülke ekonomisine de katkısı büyük olur.
  • Ne yapacaksa biran önce yapsın yoksa millet sağda solda birer ikişer sözleşme yapmaya başladı.Yoksa Onur Air den mecburen gidiyor insanlar.
  • Yolcu ucagi dan kargo ya cevrilmis bir ucak fazla ömrü olacagindan süphem var cünki kisa sürede bu tür yolcudan kargoya cervrilen ucaklara 2-3 aya kadar yasak gelecegi duyumu var ayni zamanda isi bilen bir ekip yok.

Türkiye'nin çiçeği burnunda İzmir merkezli hava yolu şirketlerinden Air Anka'nın filosunda faaliyet göstermesi planlanan uçağı ilk kez görüntülendi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden (SHGM) ön izinleri aldıktan sonra personel alımına da başlayan AirAnka, geçtiğimiz ay uçuş ekipleriyle anlaşma sağlamıştı. Operasyonlarını Airbus 330 tipi uçaklarla icra etmeyi planlayan şirketin kendi renklerine giydirilmiş uçağı ilk kez AirportHaber farkıyla görüntülendi.

Atatürk Havalimanı'ndaki Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.'ye ait hangarda bakım ve modifikasyonları yapılan uçağın haricinde AirAnka adına sefer düzenleyecek ikinci A330-200 tipi uçağın da kısa süre içinde uçuşlara hazır edilmesi bekleniyor.

İşte AirAnka'nın ilk uçağı:



AirAnka uçağı ilk kez görüntülendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

MELTEM SUNAR ~ 2 yıl önce
sektöre hayırlı olsun, o kadar çok yetişmiş eleman açıktaki, inşallah her noktada bizlere katlı sağlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çelebi ~ 2 yıl önce
Eski bir sektör çalışanı olarak başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maveric ~ 2 yıl önce
Başarılar diliyorum. İZMİR'e selam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan Enginyurt ~ 2 yıl önce
Hayırlı olsun. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hezarfen ~ 2 yıl önce
ulkemizden yurt dışına giden bir çok yetişmiş eleman var umarım, yabancılar yerine kendi insanımız istihdam edilir. hayırlı olsun şimdiden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 2 yıl önce
sektöre hayırlı olsun, başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grubetçi ~ 2 yıl önce
hava kargo taşımacılığı ithalat ve ihracatın en önemli konulardan biri, tüm tedarik sürecini maliyetleri, girdileri etkiliyor. verimli bir organizasyon hem kendine hem de bizlere karlılık sağlayabilir. umarım başarılı olurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captain Marvel ~ 2 yıl önce
yani ülkemizin geçtiği bu ekonomik sıkıntıların içerisinde böyle bir yatırım yapabilmek büyük cesaret ister. alkışı hak ediyor. inşallah ülke ekonomisine de katkısı büyük olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biran önce ~ 2 yıl önce
Ne yapacaksa biran önce yapsın yoksa millet sağda solda birer ikişer sözleşme yapmaya başladı.Yoksa Onur Air den mecburen gidiyor insanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XX ~ 2 yıl önce
Yolcu ucagi dan kargo ya cevrilmis bir ucak fazla ömrü olacagindan süphem var cünki kisa sürede bu tür yolcudan kargoya cervrilen ucaklara 2-3 aya kadar yasak gelecegi duyumu var ayni zamanda isi bilen bir ekip yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000