02 Ocak 2009, Cuma 21:26:02

Air Tran'dan Özür

Air Tran Havayolları, Washington Ronald Reagan Havalimanına gitmekte olan 9 Müslüman yolcunun uçaktan indirilmesinin ardından yazılı olarak 9 yolcudan özür diledi.
  • sutten agizi yanan Amerikalilar yogurdu ufleyerek yiyiyor.
  • bu ABD insallah bi gün allahindan bulur.. zaten bulmus bulacagi kadar. bu kacinci olay ya böyle. amerikali hostes müslüman oluyo, isten atiliyo nerdeyse, amerikali pilot müslüman oluyo ,FBI /CSI her neyse , adama terörcü diye bakiyolar, ne bu ya.insanlik nerde ya. NE MUTLU MÜSLÜMANIM DIYENE
  • ne mutlu müslümanım diyene...

Yaşanan olayın din veya ırk ile alakalı değil tamamen güvenlik nedeniyle yaşandığını belirten Air Tran yetkilileri, özelikle yılbaşı günü yaşanmasının olayı daha da üzücü hale getirdiğini de sözlerine ekledi.

Air Tran tarafından yayınlanan basın bildirisinde 9 yolcunun bilet paralarının iade edildiği, yaptıkları tüm ek masrafların karşılandığı ve tekrardan Air Tran Havayolları ile Washington`a ücretsiz bilet teklif edildiği de gelen bilgiler arasında.

 

 

Air Tran'dan Özür

Yorumlar

Londoner ~ 15 yıl önce
sutten agizi yanan Amerikalilar yogurdu ufleyerek yiyiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airportcu ~ 15 yıl önce
bu ABD insallah bi gün allahindan bulur.. zaten bulmus bulacagi kadar. bu kacinci olay ya böyle. amerikali hostes müslüman oluyo, isten atiliyo nerdeyse, amerikali pilot müslüman oluyo ,FBI /CSI her neyse , adama terörcü diye bakiyolar, ne bu ya.insanlik nerde ya. NE MUTLU MÜSLÜMANIM DIYENE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tarzan ~ 15 yıl önce
ne mutlu müslümanım diyene...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000