04 Aralık 2017, Pazartesi 10:33:53

Air France İstanbul uçuşlarını durduruyor!

Air France İstanbul’dan çıkıyor yerine Joon geliyor...
  • Olimpic'de İST'e alt markası ile, Q 400 ile uçuyor,maçası yemediği için.Ne var bunda?
  • iberia istanbul ucuslarini iki sene once kaldırdı.. latin amerikaya giderken uygun,ekonomik ,iyi oluyordu..
  • Üzücü. Her firmanin kendine ait bir müşteri kitlesi var. Olay rekabet de olabilir ama İstanbul için üzücü.artik bir merkez olmaktan çıkıyor.eskiden Avrupa'nın uzun hafta sonları için ideal bir sehirdi. :-(
  • Swiss in ardından Air France ve devamı gelecek. Avrupalı artık TR ye gelmek istemiyor
  • Saldirgan, kucumseyen kavga eden, hakaret eden zihniyet herkesi kaciriyor; kacan kacana
  • Kıskanmışlardır bizi, çekememişlerdir. Büyümemizden korkmuşlardır...
  • Sao Paulo'ya iki kere gittim,bir kere de Rio de Janeiro Havalimanını gördüm.Guarulhos ve Galeao Havalimanların'da çoğu büyük havayolu firmalarının uçaklarını gördüm(Hatta her bir firmanın birden fazla uçakları havalimanındaydı).Brezilya gibi sokak suçlarının hat safhada olduğu tehlikeli bir ülkeye bu kadar ilgiyi görünce,ülkemize böyle firmaların uçmaması çok üzücü bence.Umarım yakın zamanda büyük havayolu firmalara tekrar İstanbul'a uçmaya karar verirler.Ve güzel ülkemiz dünyada herkesin gelmek istediği,turistlerin en cok tercih ettigi ülkelerden biri olsun.(Bu arada yolu Sao Paulo'ya düşen olursa,havalimanın içinde dilenen evsiz tipli tekin olmayan kişiler var dikkatli olun gözünüz açık olsun derim,havalimanında içeri girerken herhangi bir güvenlik,arama veya x-ray gibi bişey yok)
  • Atlasglobal in yolu açık olsun. Air France ile zaten ortak uçuş anlaşması yapmıştı. İş adamları paris-istanbul seferlerinde Atlasglobal i tercih edeceklerdir!
  • 3.havalimanından uçacak büyük şirket bulunamayacak bu gidişle.
  • joon low costumsu sanırım. ahl den daha fazla yolcu toplamak için yapıyordur. zira thy cidden süpürdü 330 kullanıyor cdg hattında.

Fransız bayrak taşıyıcı havayolu Air France, 25 Mart 2018’den itibaren İstanbul seferlerini alt markası Joon ile yapacak.

Air France havayolu şirketinin Paris’ten İstanbul’a gerçekleştireceği seferleri önümüzdeki sezondan itibaren alt markası yapacak.
Alt marka Joon’un Paris-İstanbul arasındaki ilk seferini 25 Mart 2018’de yapacağı öğrenildi.

Paris-Charles de Gaulle Havalimanı merkezli olarak kurulan  2018 yılı yaz mevsiminde uzun menzilli hatları da kapsamı altına alacak. Yeni markanın hedef kitlesi, 18-35 yaş aralığındaki, çalışan genç nesil olacak.  Bu neslin en önde gelen özelliğinin internetle içli dışlı olması sebebiyle JOON markası da buna göre tasarlandı. Air France tarafından yapılan basın açıklamasında JOON markasının kendisine has ürün ve hizmetler sunacağı ve bir “düşük maliyetli havayolu” şirketi olmadığı özellikle vurgulandı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında gerçekleştirilen yatırımcı gününde yapılan bir sunumda, JOON hakkında ayrıntılı bilgi verilmişti.

JOON markasının operasyonunun 2017/18 Kış Tarifesi ile birlikte başlaması ve 2020 yılına gelindiğinde, Air France’ın toplam uçuşlarının %10 oranındaki bölümünün JOON çatısı altında gerçekleştirilmesi hedefleniyor.



Air France, JOON sayesinde “milenyum nesli” gibi yeni yolcu segmentlerine ulaşıp, pazardaki mevcut düşük maliyetli taşıyıcılarla rekabete girişmeyi amaçlıyor.

JOON filosunda, 2018 yılı sonuna kadar 18 adet orta menzilli ve 2020 sonuna kadar da 10 adet uzun menzilli uçağın dahil edileceği belirtiliyor.

Bu uçaklar, “wet-lease” uygulaması şeklinde Air France’tan kiralanacak.

Air France İstanbul uçuşlarını durduruyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

Free Market ~ 6 yıl önce
Olimpic'de İST'e alt markası ile, Q 400 ile uçuyor,maçası yemediği için.Ne var bunda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iberia ~ 6 yıl önce
iberia istanbul ucuslarini iki sene once kaldırdı.. latin amerikaya giderken uygun,ekonomik ,iyi oluyordu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jjj ~ 6 yıl önce
Üzücü. Her firmanin kendine ait bir müşteri kitlesi var. Olay rekabet de olabilir ama İstanbul için üzücü.artik bir merkez olmaktan çıkıyor.eskiden Avrupa'nın uzun hafta sonları için ideal bir sehirdi. :-(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Durum Çok Vahim ~ 6 yıl önce
Swiss in ardından Air France ve devamı gelecek. Avrupalı artık TR ye gelmek istemiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru sözler ~ 6 yıl önce
Swiss‘inki politika degil rekabet. Austrian gibi ayni.
Saldirgan ~ 6 yıl önce
Saldirgan, kucumseyen kavga eden, hakaret eden zihniyet herkesi kaciriyor; kacan kacana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 6 yıl önce
Kıskanmışlardır bizi, çekememişlerdir. Büyümemizden korkmuşlardır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GRU ~ 6 yıl önce
Sao Paulo'ya iki kere gittim,bir kere de Rio de Janeiro Havalimanını gördüm.Guarulhos ve Galeao Havalimanların'da çoğu büyük havayolu firmalarının uçaklarını gördüm(Hatta her bir firmanın birden fazla uçakları havalimanındaydı).Brezilya gibi sokak suçlarının hat safhada olduğu tehlikeli bir ülkeye bu kadar ilgiyi görünce,ülkemize böyle firmaların uçmaması çok üzücü bence.Umarım yakın zamanda büyük havayolu firmalara tekrar İstanbul'a uçmaya karar verirler.Ve güzel ülkemiz dünyada herkesin gelmek istediği,turistlerin en cok tercih ettigi ülkelerden biri olsun.(Bu arada yolu Sao Paulo'ya düşen olursa,havalimanın içinde dilenen evsiz tipli tekin olmayan kişiler var dikkatli olun gözünüz açık olsun derim,havalimanında içeri girerken herhangi bir güvenlik,arama veya x-ray gibi bişey yok)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teleobjektif ~ 6 yıl önce
Senin gördüğün A.F,KLM,B.A,LH gibi şirketler kendi ülkelerinden,HUB'dan topladıkları aktarma ve kendi vatandaşlarını Brezilya'ya uçuruyor (tıpkı TK gibi),onun için o gördüğün uçakları orada görebilmektesin...Kıyaslamanda terazi yok.TK bu işi doğru yapıyor,yolcusu çok,diğerlerinin İST'de beli büküldü,nal topluyorlar,o kadar.
Atlasglobal ~ 6 yıl önce
Atlasglobal in yolu açık olsun. Air France ile zaten ortak uçuş anlaşması yapmıştı. İş adamları paris-istanbul seferlerinde Atlasglobal i tercih edeceklerdir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahahahahah ~ 6 yıl önce
3.havalimanından uçacak büyük şirket bulunamayacak bu gidişle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cdg ~ 6 yıl önce
joon low costumsu sanırım. ahl den daha fazla yolcu toplamak için yapıyordur. zira thy cidden süpürdü 330 kullanıyor cdg hattında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000