28 Mart 2017, Salı 18:12:51

Air Berlin'de yer hizmetleri kaosu

Air Berlin yer hizmeti için Aero Ground şirketiyle anlaştı, şirketteki personel eksikliği nedeniyle apron yolcu valizleriyle doldu.
  • Adamlar da grev yapabilecek yürek var. Bizimkiler de üç kuruşa apronda uçak bekleyip magandalık yapıyor.Adam dövüyor.Sonra 10 kişi bir adama saldırmayı delikanlılık sayıp övünüyorlar. Şu Almanlar'daki iş prensiplerinin binde biri bizde olsa uçmuştuk ama nerdeeee..
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Neden tgs yer hizmetleri avrupaya acilmiyor
  • hak ve hukuk sadece turkiyede mi olur..almanyada da hak ve hukuk olmalidir çalişanin emeği verilmek zorundadir grev hakkimizdir çatir çatir aliriz hakkimizi almanyada olsa hollanda da olsa..yerse..
  • Yeni havalimanı 5 yıldır sözüm ona açılacak. Anlamıyorlar ki Tegel yetmiyor. Daha önce yapılan bir haberde Brandenburg havaalanında özel bir teknoloji uygulanacaktı bavul sisteminde. Daha kaç yıl bekleyeceğiz.
  • Bizlerlen ugrastiklari surece Allah yuz ustu surundursun
  • Alman bahari
  • Iddialar doğru değil. Daha grev ortada yokken sözleşme uzatılmadı. Bu bilgi daha ocak ayında paylaşılmıştı. Air Berlin zarar ettiği için daha az maliyet vaat eden AeroGround ile anlaştı. Olay bu kadar basittir. Meseleyi greve indirgemek gerçeği yansıtmıyor. Ayrıca AeroGround çalışanlarının bir çoğu da greve katıldı. Ve sözü geçen şirket Münih Havalimanının yer hizmetleri şirketidir. Berlin de henüz yaygın olarak faaliyette olmayıp işçi sayısı sınırlıdır. THY bu konuda bir kere daha düşünmeli...
  • hakkını verirseniz neden kalsın ortada bavul
  • 1.5 saat Bavul beklediğimiz oluyor Berlin rezalet

Air Berlin yer hizmeti için Aero Ground şirketiyle anlaştı, şirketteki personel eksikliği nedeniyle apron yolcu valizleriyle doldu.

Uzun süredir Wisag adlı şirketle çalışan Air Berlin, Wisag'ın sözleşmesini uzatmayıp Aero Ground ile anlaştı. Ancak Aero Gorund'un çalışan sayısının yetersiz olması nedeniyle valizler uçağa geç yüklenince seferlerde gecikmeler yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde Berlin Tegel'de grev yapan çalışanların bir çoğunun Wisag çalışanları olduğu ve grev nedeniyle de sözleşmelerin uzatılmadığı iddia edildi.

Öte yandan Almanya'da yer hizmetlerini Wisag'dan alan THY'nin de Aero Gorund ile anlaşabileceği öne sürüldü.

Air Berlin'de yer hizmetleri kaosu

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Asıl rezalet! ~ 7 yıl önce
Adamlar da grev yapabilecek yürek var. Bizimkiler de üç kuruşa apronda uçak bekleyip magandalık yapıyor.Adam dövüyor.Sonra 10 kişi bir adama saldırmayı delikanlılık sayıp övünüyorlar. Şu Almanlar'daki iş prensiplerinin binde biri bizde olsa uçmuştuk ama nerdeeee..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupaya acialim ~ 7 yıl önce
Neden tgs yer hizmetleri avrupaya acilmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
hak ve hukuk sadece turkiyede mi olur..almanyada da hak ve hukuk olmalidir çalişanin emeği verilmek zorundadir grev hakkimizdir çatir çatir aliriz hakkimizi almanyada olsa hollanda da olsa..yerse..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Brandenburg ~ 7 yıl önce
Yeni havalimanı 5 yıldır sözüm ona açılacak. Anlamıyorlar ki Tegel yetmiyor. Daha önce yapılan bir haberde Brandenburg havaalanında özel bir teknoloji uygulanacaktı bavul sisteminde. Daha kaç yıl bekleyeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adaletterazisi ~ 7 yıl önce
Bizlerlen ugrastiklari surece Allah yuz ustu surundursun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ab ~ 7 yıl önce
Alman bahari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berlinli ~ 7 yıl önce
Iddialar doğru değil. Daha grev ortada yokken sözleşme uzatılmadı. Bu bilgi daha ocak ayında paylaşılmıştı. Air Berlin zarar ettiği için daha az maliyet vaat eden AeroGround ile anlaştı. Olay bu kadar basittir. Meseleyi greve indirgemek gerçeği yansıtmıyor. Ayrıca AeroGround çalışanlarının bir çoğu da greve katıldı. Ve sözü geçen şirket Münih Havalimanının yer hizmetleri şirketidir. Berlin de henüz yaygın olarak faaliyette olmayıp işçi sayısı sınırlıdır. THY bu konuda bir kere daha düşünmeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral 2121 ~ 7 yıl önce
hakkını verirseniz neden kalsın ortada bavul

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abbas Yolcu ~ 7 yıl önce
1.5 saat Bavul beklediğimiz oluyor Berlin rezalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000