02 Şubat 2022, Çarşamba 12:00:55

Ahmet Bolat Uçuş Ekiplerini Ziyaret Etti

Türk Hava Yolları'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı koltuğuna oturan Prof. Dr. Ahmet Bolat, icraatlara hızlı başlarken bugün ilk ziyaretlerini yaptı.
  • Kabincilere fazla zam yapildi
  • Tgs yede ayar çekin başkanım.postabaslarindan tut takı müdüre kadar havalarından mobinglerinden geçilmiyor,dersinki şirketin hissedarlarıdır hepsi.yada babasının mali.hepside torpille gelmiş ya bir milletvekili aracılığıyla yada bir il başkanı yardımıyla.hakkiyla gelen tek bir adam tanımadım.vede adam gibi adam göremedim şeflerden ve müdürlerden.tgs ye değişim şart personelin üzerine çok gidiliyor.is şevkimiz kırılıp nefret ettiriyorlar işten.yazdiklarimizi lutfen dikkate alın sayın başkan
  • Sayin başkanım şefler ve müdürlerede bir ayar çekin,kendilerini şirketin sahibi sanıyor ve personele işçiye hep üstten bakıyorlar,adamlar o kadar havaliki personele selam vermeye bile tenezzül etmiyorlar,halbuki bilmiyorlar ki onları dışarda görsek yüzlerine bile bakmayacagimizi.lutfen bu sef ve müdür bozuntularinada ayar çekin tgs nin cumhurbaşkanı gibi davranıyorlar,hicbir personel hiçbirinden razı ve mutlu değil.
  • 5000 KM atın yerine pırlanta gibi gençleri alın. Bunlarin egitimi 1/3 ay değil mi zaten ne diye memnuniyetsiz insanları TK calistirmakta israr ediyor ki. Doktor kit acildigi zaman ufo gormus masum koylu gibi bakiyorlar gecen seker hastasi yolcu ile ingilizce iletisim kuramadi kiz adam diyabeti unuttu sinirden komaya girecekti.
  • Alanda kokpit ekibi olsaydı onları da beklemezdik. Yönetim pilotum evde dinlensin alanda yorulmasın ben tehiri göze alıyorum demiş. Sıkıntın varsa yönetime bildireceksin. Adam evden ışınlanacak değil ya.
  • Çok teşekkür ederiz,gerçekten onurlandık,değer gördüğümüzü hissettirdi bu ziyaretiniz,ayağınıza sağlık,başarılılarınız daimi olsun,lütfen ama lütfen ekip planlamaya el atın…
  • Tahsise kötü gözle bakan her uçuş ekibi. Allah büyük bir gün sağlık muaynesini geçemeyince Tahis'e memur olursunuz inşallah.
  • Ahmet bey siz duyun bizi lütfen bugüne dek duymadılar siz duyun elinizi vicdanınıza koyun ltfenn ..ankrada kargoda taşere olarak gökçe temizlik isimli bir firmada istihdam ediliyoruz , 4 yıldır bıktıkkk burda anlatamayacapım kadar büyük haksızklıklar var..ayın 15 i geldi zam belli değil gelen resmi bir mail yokkk.. ve yüzde 30 dan bahsediliyor bu tknın bize reva gördüğü mü yoksaaaa gökçe şirketinin....lütfen tek ağızdan yetkili bir ağızdan %kaç zam aldığımızı açıklansın..ve bu insani bir zam olsun geçinemiyoruz ,ya buna kulak veren hiç mi kimse yok herkesin mi vicdanı sağar Allah size soraaarrrr....
  • Helal olsun. İşllh ilker beyin bizlerden istemediği aidiyeti sizler geri kazandırırsınız. Yolunuz açık olsun.
  • şu nevini değiştirsem çok iyi olcak demiştir içinden inşaAllah değişir yolcu mektubu göndermekten başka bir işe yaramıyor

Türk Hava Yolları'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı koltuğuna oturan Prof. Dr. Ahmet Bolat, icraatlara hızlı başlarken bugün ilk ziyaretlerini yaptı.

İlker Aycı'nın Türk Hava Yolları defterini kapatmasından sonra THY Yönetim Kurulu Başkanı olarak Ahmet Bolat göreve başlamıştı. Bolat'ın göreve gelmesiyle birlikte şirket içerisinde birçok alanda değişim rüzgarı devam ediyor. Çok sayıda yöneticinin görev yerleri değişirken, şirketin organizasyon şemasında da yeniliklere imza atıldı.

Göreve hızlı başlayan THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, bugün İstanbul Havalimanı'ndaki ekip terminalini ziyaret etti. Uçuş ekipleriyle bir araya gelen Bolat'ın personelle sohbet ettiği öğrenildi. 

THY'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı'na ziyareti sırasıda THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY Genel Müdür Yardımcıları Ahmet Olmuştur ile Mehmet Kafaifçiler ve Kabin Hizmetleri Başkanı Nevin Çolak da eşlik etti. Ekipçe hatıra fotoğrafı çekildikten sonra Bolat, uçuş ekiplerine görevlerinde başarlar dileyerek ekip terminalinden ayrıldı.

©AirportHaber.com





Ahmet Bolat Uçuş Ekiplerini Ziyaret Etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (191)

Zam ~ 2 yıl önce
Kabincilere fazla zam yapildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ist ~ 2 yıl önce
Tgs yede ayar çekin başkanım.postabaslarindan tut takı müdüre kadar havalarından mobinglerinden geçilmiyor,dersinki şirketin hissedarlarıdır hepsi.yada babasının mali.hepside torpille gelmiş ya bir milletvekili aracılığıyla yada bir il başkanı yardımıyla.hakkiyla gelen tek bir adam tanımadım.vede adam gibi adam göremedim şeflerden ve müdürlerden.tgs ye değişim şart personelin üzerine çok gidiliyor.is şevkimiz kırılıp nefret ettiriyorlar işten.yazdiklarimizi lutfen dikkate alın sayın başkan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ist ~ 2 yıl önce
Sayin başkanım şefler ve müdürlerede bir ayar çekin,kendilerini şirketin sahibi sanıyor ve personele işçiye hep üstten bakıyorlar,adamlar o kadar havaliki personele selam vermeye bile tenezzül etmiyorlar,halbuki bilmiyorlar ki onları dışarda görsek yüzlerine bile bakmayacagimizi.lutfen bu sef ve müdür bozuntularinada ayar çekin tgs nin cumhurbaşkanı gibi davranıyorlar,hicbir personel hiçbirinden razı ve mutlu değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayin Ilker AYCI GİTTİ SIRA ÇAYCILARDA ~ 2 yıl önce
5000 KM atın yerine pırlanta gibi gençleri alın. Bunlarin egitimi 1/3 ay değil mi zaten ne diye memnuniyetsiz insanları TK calistirmakta israr ediyor ki. Doktor kit acildigi zaman ufo gormus masum koylu gibi bakiyorlar gecen seker hastasi yolcu ile ingilizce iletisim kuramadi kiz adam diyabeti unuttu sinirden komaya girecekti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahaha ~ 2 yıl önce
kudurmaya devam et :))
Planlamacı ~ 2 yıl önce
Alanda kokpit ekibi olsaydı onları da beklemezdik. Yönetim pilotum evde dinlensin alanda yorulmasın ben tehiri göze alıyorum demiş. Sıkıntın varsa yönetime bildireceksin. Adam evden ışınlanacak değil ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 2 yıl önce
Çok teşekkür ederiz,gerçekten onurlandık,değer gördüğümüzü hissettirdi bu ziyaretiniz,ayağınıza sağlık,başarılılarınız daimi olsun,lütfen ama lütfen ekip planlamaya el atın…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KA ~ 2 yıl önce
Tahsise kötü gözle bakan her uçuş ekibi. Allah büyük bir gün sağlık muaynesini geçemeyince Tahis'e memur olursunuz inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökçee istifaaa ~ 2 yıl önce
Ahmet bey siz duyun bizi lütfen bugüne dek duymadılar siz duyun elinizi vicdanınıza koyun ltfenn ..ankrada kargoda taşere olarak gökçe temizlik isimli bir firmada istihdam ediliyoruz , 4 yıldır bıktıkkk burda anlatamayacapım kadar büyük haksızklıklar var..ayın 15 i geldi zam belli değil gelen resmi bir mail yokkk.. ve yüzde 30 dan bahsediliyor bu tknın bize reva gördüğü mü yoksaaaa gökçe şirketinin....lütfen tek ağızdan yetkili bir ağızdan %kaç zam aldığımızı açıklansın..ve bu insani bir zam olsun geçinemiyoruz ,ya buna kulak veren hiç mi kimse yok herkesin mi vicdanı sağar Allah size soraaarrrr....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Op ~ 2 yıl önce
Helal olsun. İşllh ilker beyin bizlerden istemediği aidiyeti sizler geri kazandırırsınız. Yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cabin ~ 2 yıl önce
şu nevini değiştirsem çok iyi olcak demiştir içinden inşaAllah değişir yolcu mektubu göndermekten başka bir işe yaramıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alla alla ~ 2 yıl önce
Sirkette pandemiden maddi manevi en kazancli cikan kabin ekibi oldu. Daha ne istiyosuniz acaba
Chee ~ 2 yıl önce
Bu kabine yaranilmaz arkadas bunlarin alayi boyle birbirini raporlayip yiyen insanlar
Dvmk.Pmpke ~ 2 yıl önce
Siz ne nankor insanlarsiniz be. Aldiniz o kadar zam. Her turlu halti yersiniz isten atma minumum. Pandemi de issiz kalmazsiniz. Gercekten nankor ve mutsuz insanlarsiniz. Senede 8383939 kere ask acisi ceken insanlardan hayir mi gelir.
Classic ~ 2 yıl önce
Hostes kafası, he de geç:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000