22 Mayıs 2017, Pazartesi 09:15:31

AHL'de tatil dönüşü vale çilesi!

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda tatil dönüşü oluşan yoğunluk bu kez (Vale) araç tesliminde sıkıntılara yol açtı.
  • Ne görgüsüzlüktür şu vale işi. Nedir efendim otoparktan yürümek zor mu geliyor. Zavallı cahiller sizlere arap ülkeleri yakışır. Onlarda da ego tavan yapmış vaziyette.
  • Merhaba evet ogün ben de buradaydım vale ile alakası yok arkadaşlar VİP uçakları geldi rus devlet başkanı ve sayon cumhurbaşkanı geldi o saatte doğal olarak tüm trafik kapandı vale ne yapsın araçlar gelemiyorki göründüğü gibi değil bilip bilmeden nasıl haber yapıyosrsunuz
  • Valeye vereceğin parayı taksiye ver perişan olmassın
  • Insanimiz s....a bile arabasi ile gidecek... alaturkalik diz boyu ? Taksiye verecek paran mi yok ? Kesin otopark masrafindan daha ucuz ve ustelik te rahat edersin. Hem suna vale demeyin, bildigin kahya iste...
  • Ahl dış hatlar gidişte bulunan valeler zaten o bölgenin tıkanmasının en büyük nedeni , onlarca ülkeye uçuyorum havaalanı kapısının önünde arabasını bırakmak isteyen başka millete rastlamadım , güvenlik zaafı ayrı bir konu , kimin araç bıraktığı bile belli değil , otoparkın içinde olmalı vale , yeri çok yanlış , aracını valeye bırakmak isteyenler yüzünden diğer yolcularda mağdur oluyor
  • Niye cile cekiliyor hiç anlamıyorum... Taksiler ne güne duruyor böyle yoğunluk yasanıcagını bilgin halde...Anlastgın bir duragın taksisini cagır en fazla 30 dk beklersin... ( malum havalimanı taksiler arapları almaya meraklı oldukları için onların araçlarına tenezzül etmek de aptallık)
  • Artik 3. dunya ulkelerinden 4 e geciyoruz. Vale nedir ya? Sanirsin monte carlo. Beter olun. Bir de arabanizi davar gibi kullaniyorlar. Nasil gorgusuzluk anlamak mumkun degil.
  • bayramlarda havalimanı ve çevresi otoparklar herzaman dolu oluyor,araçları ile gelen insanlar yer bulamadımı normal olarak cinnet geçiriyor otoparka girmek için görevlilerle sürekli tartışıyorlar sonuç ya valeye veriyor ya uçağı kaçıyor yada alternatif bir yere bırakıp taksi ile gidip geliyor.Aklı olan resmi tatillerde aracı ile havalmanı otoparklarını kullanmasın hem yer skıntısı hemde bekleme sıkıntısı.hele ki valeye bırakan yolcu giderken iyi hoş dönüşte bekledim paramla rezil oldum demesin sonuçta herşeyin bir kapasitesi var değilmi ?vale de yer yoksa alan otoparknda giderken insanlar mağdur olmasn diye uzak bir yere park ediyor dönüşte de böyle kuyruk oluyor ama sonuçta önemli olan yolcunun giderken mağdur olmaması !şimdi bekleyen vale müşterilerine soru ;gideerken vale aracınızı alamasaydı otoparkta dolu dışarıdakiler dahil siz uçakla nasıl gidecektiniz ?
  • Hava olsun diye vale kullanmam, ben Avrasya seyahat otoparkı kullanıyorum. 5 dk beklerim hava alırım servise biner aracıma giderim. İncilerim dökülmez..
  • Care: Toplu Ulasim ve taksi

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda tatil dönüşü oluşan yoğunluk bu kez (Vale) araç tesliminde sıkıntılara yol açtı.

Oluşan yoğunluk nedeniyle araç teslim noktasında araçlarını almaya gelenler, uzun kuyruklar oluşturdu. Her tatil dönüşü pasaport kontrol noktalarında kuyruk oluşurken, bu kez polisin önlemler alması nedeniyle sıkıntı yaşanmadı.  Pasaport polisi bütün polis kontuar noktalarını açık tuttu. Ve pasaport işlemlerinin kısa süre içinde yapılmasını sağladı.

Ancak bu kez tatilden dönen vatandaşlar araç teslim noktalarında sıkıntı yaşadı.

Tatile giderken araçlarını valelere bırakarak yurtdışına giden tatilciler, dönüşte oluşan yoğunluk nedeniyle araçlarına alabilmek için vale noktasında uzun kuyruklar oluşturdu. Yolcular araçlarına alamayınca otopark içerisinde bulunan araç teslim odasına yöneldi. Bu arada isimleri okunan araç sahipleri servis araçlarına bindirilerek araçlarının yanına götürüldü.

Atatürk Havalimanı’nda vale çilesi

Sıkıntıyı yaşayan yolculardan Yusuf Yaşar "Salı günü aracımı bıraktım. Bugün 8’den beri buradayım. 3 aylık çocuğum var. Annesi ile birlikte dışarıda bekliyor. 2 saat 42 dakikadır. Bekliyorum. Yukarıda 1 buçuk saat bekledim. Sonra buraya geldim. Anahtarı mı şimdi yeni aldım. Maalesef kimse açıklama yapmıyor" dedi.

Gamze Hakyemez ise, "Saat 7 buçukta uçağımız indi. Ve 3 saattir burada bekliyoruz. Sefilliği görüyorsunuz. Aracımı cuma günü sabah bıraktım. 3 saat oldu. Hala aracımız ortada yok" şeklinde konuştu.

Diğer bir yolcu Niyazi Galipoğlu da, "Arabayı teslim almaya geldik. Saat 9’dan beri bağırış çağırış arabanın hala nereden alınacağı belli değil. Anahtarlar karıştı. Herkes ayrı bir şey söylüyor. Söylediklerinden benim anladığım kadarıyla şimdiye kadar böyle yoğunlukla karşılaşmadıkları için daha ileriki günlerde nasıl bir organizasyon yapacaklarını anlayacaklar." dedi.

Oskar Kemal Gerco da, "Ayın 18’de aracımı bıraktım. Fakat o kadar araç almışlar ki hiçbir şekilde teslim edemiyorlar. Burada 3 buçuk saat araç bekleyenler var. Ben yaklaşık 2 saat bekledim. Şans eseri anahtarımı aldım. Şimdi bir daha kuyruk bekliyorum. Açık otoparka gidip bir de araç bulacağız muhtemelen sonra yola çıkacağız. Tahmin ediyorum. Böyle bir şeyi beklemiyorlardı. Buna karşı bir çözümleri de yok. Bu insanları dönüş tarihleri ve zamanları belli ama şuan yapılacak hiçbir şey yok. Herkes çile çekiyor" dedi. (Hürriyet)

AHL'de tatil dönüşü vale çilesi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Vale ~ 7 yıl önce
Ne görgüsüzlüktür şu vale işi. Nedir efendim otoparktan yürümek zor mu geliyor. Zavallı cahiller sizlere arap ülkeleri yakışır. Onlarda da ego tavan yapmış vaziyette.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 7 yıl önce
Merhaba evet ogün ben de buradaydım vale ile alakası yok arkadaşlar VİP uçakları geldi rus devlet başkanı ve sayon cumhurbaşkanı geldi o saatte doğal olarak tüm trafik kapandı vale ne yapsın araçlar gelemiyorki göründüğü gibi değil bilip bilmeden nasıl haber yapıyosrsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Valeye vereceğin parayı taksiye ver perişan olmassın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Commodore 64 ~ 7 yıl önce
Insanimiz s....a bile arabasi ile gidecek... alaturkalik diz boyu ? Taksiye verecek paran mi yok ? Kesin otopark masrafindan daha ucuz ve ustelik te rahat edersin. Hem suna vale demeyin, bildigin kahya iste...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tt ~ 7 yıl önce
Ahl dış hatlar gidişte bulunan valeler zaten o bölgenin tıkanmasının en büyük nedeni , onlarca ülkeye uçuyorum havaalanı kapısının önünde arabasını bırakmak isteyen başka millete rastlamadım , güvenlik zaafı ayrı bir konu , kimin araç bıraktığı bile belli değil , otoparkın içinde olmalı vale , yeri çok yanlış , aracını valeye bırakmak isteyenler yüzünden diğer yolcularda mağdur oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taksi kesin cözüm ~ 7 yıl önce
Niye cile cekiliyor hiç anlamıyorum... Taksiler ne güne duruyor böyle yoğunluk yasanıcagını bilgin halde...Anlastgın bir duragın taksisini cagır en fazla 30 dk beklersin... ( malum havalimanı taksiler arapları almaya meraklı oldukları için onların araçlarına tenezzül etmek de aptallık)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 den 4 e ~ 7 yıl önce
Artik 3. dunya ulkelerinden 4 e geciyoruz. Vale nedir ya? Sanirsin monte carlo. Beter olun. Bir de arabanizi davar gibi kullaniyorlar. Nasil gorgusuzluk anlamak mumkun degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ~ 7 yıl önce
Bunun 3 le 4 le ne alakası var gerçekten anlamak mümkün değil. Ama bu kafayla yine de valeler için doğru bi tespit yapabilmişsin, o da şaşırtıcı.
otopark ~ 7 yıl önce
bayramlarda havalimanı ve çevresi otoparklar herzaman dolu oluyor,araçları ile gelen insanlar yer bulamadımı normal olarak cinnet geçiriyor otoparka girmek için görevlilerle sürekli tartışıyorlar sonuç ya valeye veriyor ya uçağı kaçıyor yada alternatif bir yere bırakıp taksi ile gidip geliyor.Aklı olan resmi tatillerde aracı ile havalmanı otoparklarını kullanmasın hem yer skıntısı hemde bekleme sıkıntısı.hele ki valeye bırakan yolcu giderken iyi hoş dönüşte bekledim paramla rezil oldum demesin sonuçta herşeyin bir kapasitesi var değilmi ?vale de yer yoksa alan otoparknda giderken insanlar mağdur olmasn diye uzak bir yere park ediyor dönüşte de böyle kuyruk oluyor ama sonuçta önemli olan yolcunun giderken mağdur olmaması !şimdi bekleyen vale müşterilerine soru ;gideerken vale aracınızı alamasaydı otoparkta dolu dışarıdakiler dahil siz uçakla nasıl gidecektiniz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jakku ~ 7 yıl önce
Hava olsun diye vale kullanmam, ben Avrasya seyahat otoparkı kullanıyorum. 5 dk beklerim hava alırım servise biner aracıma giderim. İncilerim dökülmez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Toplu Ulasim ~ 7 yıl önce
Care: Toplu Ulasim ve taksi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000