12 Ocak 2011, Çarşamba 09:29:50

ADI 'BALYOZ'A DA KARIŞMIŞ

İstanbul gümrüklerine yönelik rüşvet operasyonunda gözaltına alınan Başmüdür Lütfi E. ile ilgili önemli ayrıntılar ortaya çıkıyor.
  • Bu şahsın atamasının altında Başbakan ve Cumhurbaşkanının imzası var...yolsuzluk her yerde her zaman var ve var olacak...Çünkü artık vicdan ve korku kalmamış... yetinme duygusunu insanlar kaybetmiş hep daha fazla istiyorlar. bu nedenle onu bunu suçlamaktan vazgeçelim...Bari birbirimize hakaret etmeyelim. Herkesin düşüncelerine saygılı olmayı da öğrenelim.
  • bu habere daha önce akp yüzünden böyle yolsuzluklar oldu diyenlerden cevap bekliyoruz.
  • Darbe pilanında öyle yada böyle adınız geçerse, er yada geç içeri gireceksiniz. Son durak filmini hatırlarmısınz! Ölüm gelip bulur. Birileri bana tapudaki,gümrükteki ve tayinlerde,ihalelerde bakanlıklarda dönen paraları lütfen anlatsın. Hepsini bu kişilermi bunca yıldır yapmış acaba?
  • Bir gümrük muhafaza memurunun maaşı yaklaşık 1600TL.Devlet memurunun mesai ücreti saatı 80kuruştur.Ancak gümrükte 1800*2000 TL (aylık) bu mesaimidiribaşka bir şey midir.Üstelik resmi verilen para.Diğerini artık herkes biliyor.Türk filimlerine bile konu olmuş birşey.Şener Şen ne diyor^*GÜMRÜK MEMURU GİBİ PARA BASIYOR.Saygılar.
  • İyi oldu gümrük memurlarına ali kıran baş kesendiler. Allah kimseyi oralara düşürmesin ama bakalım Hayrettin Eker Paşa Kapısındada insanlara çık dışarı diye bağrabilecekmi insanları makamından kovarken iyidi değilmi Devlet bu makamı verir ama ergeç almasınıda bilir. Allah kurtarsın
  • plan devrede olsa bu kişiler bizi yönetiyor olacaktı.şimdiye kadar bizi yönetenlerin ne hallerde olduğu ortadadır.yıllardır çetelerle bu kadar mücadele edilmiş olsaydı ülkenin nerelerde olduğunu düşünün.Yolsuzluktan kurtulan ekonomi doğal olarak büyümektedir.

Lütfi E.'nin Balyoz darbe planında 'yükseltilmesi gereken personel' olarak işaretlendiği öğrenildi. Balyoz harekât planı çerçevesinde oluşturulan listelerde, darbe sonrası Başbakanlık, Maliye, Sayıştay ve Gümrük Müsteşarlığı'nda görevli toplam 150 bürokrat, gözaltına alınacak isimler arasında sayılıyordu. Yine aynı kurumlarda, Balyoz planını hazırlayanların güvendiği ve terfi etmelerini istediği kamu görevlileri de işaretlenmişti.

İstanbul'da, Atatürk Havalimanı gümrüğüne yönelik başlatılan rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan Başmüdür Lütfi E'nin Balyoz darbe planında 'yükseltilmesi gereken personel' olarak işaretlendiği öğrenildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 47 şüpheliden 2'si dün serbest bırakılırken, diğer 45 şüpheli tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. Şüpheliler, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Bakırköy'deki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Çevik Kuvvet otobüsleriyle getirilen zanlılara yakınları sevgi gösterisinde bulundu. Adliyeye girerken yüzlerini gizleyen şüphelilere, "Siz suçsuzsunuz, dik yürüyün." diyen yakınları gazetecilere, "Katilleri saldılar onları yazın." diye bağırdı.

Mahkemeye çıkarılan 45 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Tutuklanan 4 kişi arasında İstanbul Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Lütfü Ekinci de bulunuyor.

ADI 'BALYOZ'A DA KARIŞMIŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu şahsın atamasının altında Başbakan ve Cumhurbaşkanının imzası var...yolsuzluk her yerde her zaman var ve var olacak...Çünkü artık vicdan ve korku kalmamış... yetinme duygusunu insanlar kaybetmiş hep daha fazla istiyorlar. bu nedenle onu bunu suçlamaktan vazgeçelim...Bari birbirimize hakaret etmeyelim. Herkesin düşüncelerine saygılı olmayı da öğrenelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu habere daha önce akp yüzünden böyle yolsuzluklar oldu diyenlerden cevap bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Darbe pilanında öyle yada böyle adınız geçerse, er yada geç içeri gireceksiniz. Son durak filmini hatırlarmısınz! Ölüm gelip bulur. Birileri bana tapudaki,gümrükteki ve tayinlerde,ihalelerde bakanlıklarda dönen paraları lütfen anlatsın. Hepsini bu kişilermi bunca yıldır yapmış acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir gümrük muhafaza memurunun maaşı yaklaşık 1600TL.Devlet memurunun mesai ücreti saatı 80kuruştur.Ancak gümrükte 1800*2000 TL (aylık) bu mesaimidiribaşka bir şey midir.Üstelik resmi verilen para.Diğerini artık herkes biliyor.Türk filimlerine bile konu olmuş birşey.Şener Şen ne diyor^*GÜMRÜK MEMURU GİBİ PARA BASIYOR.Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İyi oldu gümrük memurlarına ali kıran baş kesendiler. Allah kimseyi oralara düşürmesin ama bakalım Hayrettin Eker Paşa Kapısındada insanlara çık dışarı diye bağrabilecekmi insanları makamından kovarken iyidi değilmi Devlet bu makamı verir ama ergeç almasınıda bilir. Allah kurtarsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
plan devrede olsa bu kişiler bizi yönetiyor olacaktı.şimdiye kadar bizi yönetenlerin ne hallerde olduğu ortadadır.yıllardır çetelerle bu kadar mücadele edilmiş olsaydı ülkenin nerelerde olduğunu düşünün.Yolsuzluktan kurtulan ekonomi doğal olarak büyümektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000