18 Şubat 2009, Çarşamba 07:43:26

Adana Havaalanı kapatılmayacak!

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, partisinin yerel seçim çalışmalarına katılmak üzere geldiği Adana'da, milletvekillerinin havaalanına sahip çıkmadığı yönündeki eleştirilere cevap verdi.
  • Ben Mersinliyim, zaten otoyoldan Mersin 45 dakika sürüyor, aynı bölgede bir havaalanına daha ne gerek var gerçekten anlamak mümkün değil. Aman inşaat sektörü durmasın, rant bitmesin. Fabrika yapan yok, yeni apartman diken yok, çünkü satabilen yok... bari havaalanı yapalım.
  • 30 km ileride son sistem havalimanı, sonra da kalk deki adana havaalanı kapatılmayacak. çok ufak attınız civcivler yer belki. siz adana milletvekilleri uyuyorsunuz bizide uyutmaya çalışıyorsunuz. zamanla kapanacak değilmi. şimdi gündem de kapatma yok....
  • Harcanacak paralara yazık. İncirlik, Şakirpaşa ve yeni yapılacak Çukurova Havaalanı 60-70 km lik bir hat üzerinde kocaman üç havaalanı.Haydi Hayırlısı

Küçükaydın, Adana Havaalanı'nın kapatılıp Mersin'e taşınacağı gibi bir hava estirildiğine dikkat çekerek, bunların tamamının yanlış veya kasıtlı olarak çarpıtılmış bilgiler olduğunu söyledi. Adana'da bir dizi etkinliklerde yer alan Küçükaydın, Siyaset Akademisi'nde yapılan ödül törenine katıldı. Küçükaydın, "Üniversitelerde siyasetin okutulduğu bölümler vardı. Artık iktidarımız bir çok şeyin yanısıra siyeset akdemisi kursları düzenleyerek yine bir ilki gerçekleştirdi" dedi.

"GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ OLUŞTURMAYALIM"

Seçim çalışmaları sırasında çevrenin afiş, ses ve benzeri araçlarla kirletildiğini hatırlatan Küçükaydın, AK Parti'nin bu çok konuda olduğu gibi bu hususta da örnek olmasını istedi.

Daha sonra Kahramanmaraşlılar Derneği'nin açılışına, Andıranlılar Derneğinin düzenlediği çırşık etkinliğine, Sarıçam İlçesinde seçim bürosu açılışlarına katıldı. Aladağlılar Derneğinin düzenlediği etkinlikte Küçükaydın son günlerde tekrar gündeme gelen havaalanı tartışmasına da açıklık getirdi. Son günlerde seçim atmosferine girilmesiyle birlikte bazı çevrelerin Adana Havalanın kapatılıyor veya havalananının Mersin'e taşınacakmış gibi bir hava estirildiğine dikkat çekerek, bunların tamamının yanlış veya kasıtlı olarak çarpıtılmış bilgiler olduğunu söyledi.

EKSİKLİKLER GİDERİLİYOR

Adana Havaalanının hizmet etmeye devam edeceğini belirten Küçakaydın, "Adana havaalanı kapatılmıyor bil akis iniş ve kalkışlarda yaşanan sıkıntıların çözülmesi için kapasitesi arttırılacak. Bu amaçla 500 dönümlük bir alan kamulaştırıldı. Mersin sınırları içinde Tarsus-Adana-Karataş üçgeninde turizme yönelik Çukurova havaalanı yapılacak. Bunu seçim malzemesi yapanlar Adana Havaalanı kalkacak diyenler. Artık şehirler arası dolmuş uçak seferleri yapılırken, İstanbul Silivri'ye üçüncü bir havaalanı yapılırken, Çukurova bölgesinde 2. bir havaalanının yapılmasına karşı çıkılmasını doğru bulmuyoruz."

 

Adana Havaalanı kapatılmayacak!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Ben Mersinliyim, zaten otoyoldan Mersin 45 dakika sürüyor, aynı bölgede bir havaalanına daha ne gerek var gerçekten anlamak mümkün değil. Aman inşaat sektörü durmasın, rant bitmesin. Fabrika yapan yok, yeni apartman diken yok, çünkü satabilen yok... bari havaalanı yapalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
30 km ileride son sistem havalimanı, sonra da kalk deki adana havaalanı kapatılmayacak. çok ufak attınız civcivler yer belki. siz adana milletvekilleri uyuyorsunuz bizide uyutmaya çalışıyorsunuz. zamanla kapanacak değilmi. şimdi gündem de kapatma yok....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Harcanacak paralara yazık. İncirlik, Şakirpaşa ve yeni yapılacak Çukurova Havaalanı 60-70 km lik bir hat üzerinde kocaman üç havaalanı.Haydi Hayırlısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000