13 Mart 2019, Çarşamba 09:34:45

ABD'li yolcu THY'ye dava açtı

İstanbul-New York seferini yapan THY uçağının türbülansa girmesi sonucu yaralan 30 kişiden biri olan Sead Nikaj, THY aleyhine tazminat davası açtı.
  • yaparsan çizgi film gibi demo ,en akıllısından tut en salak insan bile anlamaz. şu demonun ikinci verisyonunu izlesenize. tokyo meydanında "oturdugunuz süre boyuunca kemerinizi muhafa edin" diyor oyuncak lego.nerde diyor bunu? uçak içinde değil, tokyo meydanında. yolcu memnuniyeti diye biyerlerinizi yırtarsanız alırsınız başınıza belayı. düzgün bir demo yapın. saçma sapan yerlere saçma sapan miktarlar saçmayı bırakın artık.
  • pilot İngilizce biliyor mu gerçekten
  • Musteri para koparmiyor adalete basvurmus. Adalet geregini yapacaktir
  • buradaki yorumcular davacıya kızmış alışmışlar koyunlara burada
  • Seat beltsi off yapmıyoruz, kaptan niçin kapatmıyor diye eleştiriliyo ruz. Off yaparsın uçak sallanır, kaptan bizi uyarmadı diye itiraz ederler.Şeyimizde paratoner mi var ki görünmeyen şeyi gördük diyelim.
  • Kemerini taksaydın keke sen önce hadi bakalım sagdan
  • Eyyy Amerika, Sen kmsn ya :/
  • pilot ingilizce biliyormu ki türbülans anonsu yapsın...
  • Adından da belli olduğu üzere çakma Amerikalı kimbilir aslen nereli !
  • Bu Avrupalı ve Amerikalıların tamamı böyle en küçük bir şey olsun , nereden ne kopartırız hesabı anında dava açarlar...Böyle uyanıklara fırsat vermemek lazım kesinlikle ...

İstanbul-New York seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) uçağının türbülansa girmesi sonucu 30 kişi yaralanmıştı. Yaralananların arasında bulunan ABD'li yolcu Sead Nikaj, maddi zararının karşılanması için THY aleyhine tazminat davası açtı.

İstanbul-New York seferini yapan Türk Hava Yolları'nın TK-01 sefer sayılı uçağının geçen Cumartesi günü JFK Havalimanına inişine yaklaşık 45 dakika kala türbülansa girmesi sonucu 28'i yolcu 30 kişi yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan yaralıların arasında olan Sead Nikaj, dün New York Doğu Bölgesi Mahkemesi'ne yaptığı başvuruda THY aleyhine tazminat davası açtı.

'UYARILARA RAĞMEN UÇUŞU SÜRDÜRDÜĞÜ' İDDİASI

Nikaj, avukatları aracılığıyla mahkemeye verdiği dava dilekçesinde, THY'nin daha önce Amerikan Ulusal Ulusal Havacılık Merkezi'nin pilotlara uçuşun yapıldığı gece New England bölgesinde şiddetli türbülans olacağı yönünde uyarısına rağmen uçuşlarını sürdürdüğünü iddia etti.

MADDİ ZARARININ GİDERİLMESİNİ İSTEDİ

Dava dilekçesinde, THY'nin Boeing 777 tipi uçağının türbülansa girmesi yüzünden ciddi şekilde yaralandığını belirten Nikaj, yaralanmasından ötürü ekonomik olarak da zarar gördüğünü belirterek, maddi kayıplarının giderilmesi talebinde bulundu.

"UYARIDA BULUNMADI"

Amerika'nın Sesi'nde yer alan habere göre; aniden yaşanan türbülans nedeniyle kabin ekibi ve yolcuların yaralandığını belirten Nikaj, "Yaşadığımız türbülans öncesinde uçuş ekibi herhangi bir uyarıda bulunmadı" dedi. (haberler)

ABD'li yolcu THY'ye dava açtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

demo ~ 5 yıl önce
yaparsan çizgi film gibi demo ,en akıllısından tut en salak insan bile anlamaz. şu demonun ikinci verisyonunu izlesenize. tokyo meydanında "oturdugunuz süre boyuunca kemerinizi muhafa edin" diyor oyuncak lego.nerde diyor bunu? uçak içinde değil, tokyo meydanında. yolcu memnuniyeti diye biyerlerinizi yırtarsanız alırsınız başınıza belayı. düzgün bir demo yapın. saçma sapan yerlere saçma sapan miktarlar saçmayı bırakın artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hırt baban mı ~ 5 yıl önce
pilot İngilizce biliyor mu gerçekten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet ~ 5 yıl önce
Musteri para koparmiyor adalete basvurmus. Adalet geregini yapacaktir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meeeee ~ 5 yıl önce
buradaki yorumcular davacıya kızmış alışmışlar koyunlara burada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 5 yıl önce
Seat beltsi off yapmıyoruz, kaptan niçin kapatmıyor diye eleştiriliyo ruz. Off yaparsın uçak sallanır, kaptan bizi uyarmadı diye itiraz ederler.Şeyimizde paratoner mi var ki görünmeyen şeyi gördük diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ops ~ 5 yıl önce
Kemerini taksaydın keke sen önce hadi bakalım sagdan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buldunuz güzeli şirketi aç davayı öde borçları hk. ~ 5 yıl önce
Eyyy Amerika, Sen kmsn ya :/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil ~ 5 yıl önce
pilot ingilizce biliyormu ki türbülans anonsu yapsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geri ~ 5 yıl önce
Otomatik anons o hırt
Nikaj ~ 5 yıl önce
Adından da belli olduğu üzere çakma Amerikalı kimbilir aslen nereli !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 5 yıl önce
Amerikalilarin hepsi baska bir yerli zaten yahu.
FIRSATÇI ~ 5 yıl önce
Bu Avrupalı ve Amerikalıların tamamı böyle en küçük bir şey olsun , nereden ne kopartırız hesabı anında dava açarlar...Böyle uyanıklara fırsat vermemek lazım kesinlikle ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000