27 Ocak 2023, Cuma 08:43:45

ABD'den Türkiye'ye "Rus hava yollarını engelleyin" mesajı

Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye'den Rus hava yolu şirketlerinin ABD yapımı uçaklarla Türkiye'ye uçmalarını engellemesini istedi.
  • Shgm nerede? Yarın onlarca rus uçağı var tgs hizmeti çekmiş, Çelebi US Air Force’’dan veremez ihale Havaşa kaldı! Yakıt verilmezse ne olacak?
  • Etrafımızda herkesle savaş çıkart komşu ticareti yok Bi Rusya eksikti kahrolası ABD
  • Rusya’nın kullandığı ABD yapımı uçaklar İrlanda’da kurulu Aer Cap firmasına aittir ve yasal olarak çalıntı uçaklardır. Dolayısıyla uluslararası hukuka göre Türkiye’ye indiklerinde el konulmasında asıl sahibine iade edilmesi gerekir.
  • Abd ve avrupa ambargo koydum yedek parca vermıyorum dese ne olacak? 60 mılyon turıstı kamyonlarla tasırsınız artık
  • 2 numara büyûk gelir RUSYA. ABD nin maşa kullanma taktiği.
  • reis bu işi çözer
  • reis abd yi de dize getirecek . thy işler yolunda zamlar geldi oylar reis e
  • Abd’nin saplamasına az kaldı…
  • Daha sabah okudum, ABD’nin Ukrayna’ya tank yollaması bir yılı bulacağını çünkü envanterde tank sıkıntısı çekiyormuş. Bu açıklama devlet yetkilisinden geldi, eee Almanya Nisan ayını bulur diyor artık meydana indi geri dönüş yok. ABD kadar hain ülke yok ve Rusya’yı vekaletciler üzerinden o kadar sıkıştırmaya devam ediyor ve öyle gelir ki üzerine çıldırmış Rusya.

Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye'den Rus hava yolu şirketlerinin ABD yapımı uçaklarla Türkiye'ye uçmalarını engellemesini istedi.

Rusya'ya dönük yaptırımlarına Türkiye'yi de dahil etmeye çalışan ABD, Rus hava yolu şirketlerinin ABD yapımı uçaklarla Türkiye ile Rusya arasında uçuş yapmalarının engellenmesini istedi.

Forex Haber'in Wall Street Journal'dan aktardığı habere göre ABD'li bir yetkili, Rusya'ya dönük ambargoları ihlal eden Türk vatandaşlarını karşı karşıya kalacakları riskler konusunda uyardıklarını söyledi. Yetkili, Amerikan yapımı Rus uçaklarına yakıt ikmal, yedek parça sağlamanın yaptırımların ihlali olabileceğini söylediklerini vurguladı.

Haberde, Türkiye'ye yapılan uyarının ABD ve müttefiklerinin Rusya'yı uzun vadede izole edip edemeyecekleri, Moskova'nın özellikle üçüncü ülkelerin yardımı ile ekonomik aktivitesini sürdürmesinin yolunu bulup bulamayacağı konusunda önemli bir test olacağı ifade edildi.

ABD'den Türkiye'ye "Rus hava yollarını engelleyin" mesajı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Sevilmeyen ~ 1 yıl önce
Shgm nerede? Yarın onlarca rus uçağı var tgs hizmeti çekmiş, Çelebi US Air Force’’dan veremez ihale Havaşa kaldı! Yakıt verilmezse ne olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siha ~ 1 yıl önce
Etrafımızda herkesle savaş çıkart komşu ticareti yok Bi Rusya eksikti kahrolası ABD

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konu nedir? ~ 1 yıl önce
Rusya’nın kullandığı ABD yapımı uçaklar İrlanda’da kurulu Aer Cap firmasına aittir ve yasal olarak çalıntı uçaklardır. Dolayısıyla uluslararası hukuka göre Türkiye’ye indiklerinde el konulmasında asıl sahibine iade edilmesi gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ambargo ~ 1 yıl önce
Abd ve avrupa ambargo koydum yedek parca vermıyorum dese ne olacak? 60 mılyon turıstı kamyonlarla tasırsınız artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sana ~ 1 yıl önce
2 numara büyûk gelir RUSYA. ABD nin maşa kullanma taktiği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reis ~ 1 yıl önce
reis bu işi çözer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reis ~ 1 yıl önce
Reis kabile başkanı demek. Sen kabile misin? Burası Atatürkün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti. Her ne kadar TC kelimesinden rahatsız olsanız da alışacaksınız.
reisci ~ 1 yıl önce
reis abd yi de dize getirecek . thy işler yolunda zamlar geldi oylar reis e

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Makarna ~ 1 yıl önce
Senin işinde zor. Bir paket makarnaya oy veren tayfa
km ~ 1 yıl önce
aldığın zam 2 ay içinde eriyecek haberin yok şakşakçı
Havacı ~ 1 yıl önce
Abd’nin saplamasına az kaldı…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 1 yıl önce
Daha sabah okudum, ABD’nin Ukrayna’ya tank yollaması bir yılı bulacağını çünkü envanterde tank sıkıntısı çekiyormuş. Bu açıklama devlet yetkilisinden geldi, eee Almanya Nisan ayını bulur diyor artık meydana indi geri dönüş yok. ABD kadar hain ülke yok ve Rusya’yı vekaletciler üzerinden o kadar sıkıştırmaya devam ediyor ve öyle gelir ki üzerine çıldırmış Rusya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000