30 Mayıs 2018, Çarşamba 09:33:00

ABD'den Rusya'ya MH17 çağrısı

ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley, ABD'nin Rusya'ya yönelik yaptırımlarının, bu ülkenin Kırım'dan ve Ukrayna'nın doğusundan çekilinceye kadar kaldırılmayacağını söyledi.
  • Başaran 'ın TC TRB uçağının kaza raporu nerede ? Hala kamuoyuna sunulmadı mi??
  • MH 370 ILE MH17 Ayni ucak olduguna adim gibi eminim ve simdi MH370 aramasi tamamen bitirilirken MH 17 nin Ruslardan kacirilan bir S300 fuzesi ile dusurulerek 2.bir ucak kazasi gibi gösterildi ve sucu ruslara kakalamak istiyorlar ! Hatirlayalim : MH 370 seyahat eden Hollandali turistler vardi ve cok önemli bir bilim grubu yanlarinda sivil ucaklarin tamamen rafarlarda görünmez kilan icat etikleri sistem ve yazilim mevcuttu diger bir deyisle bu sistemi cin e satmak icin yola ciktilar ne tesaduf ay gun o ucak kayboldu askeri bir adaya indirdiler tum yolcular soguk havada donduruldu yakit alinan ucak donmus cesetler ile birlikte bu defa hollandaya ucuruldu ve ayni ucakla hollandadan kalkan MH17 Oluverdi ! MH17 Enkazina ulasan koyluler cesetlerin donmus buz parcalari gibi oldugunu soyleyen taniklar cikti sonra haberler sansur edildi hollandaya ulasan cesetlerin cenaze toreni yapildi bilinmez belkide butun bu aileler susturuldu bir sekilde yillar sonra bunlari duydugunuzda kimplo teorisi demeyin. .

ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley, ABD'nin Rusya'ya yönelik yaptırımlarının, bu ülkenin Kırım'dan ve Ukrayna'nın doğusundan çekilinceye kadar kaldırılmayacağını söyledi.

Haley, ayrıca Rusya'ya Malezya Havayollarına ait MH17 sefer sayılı yolcu uçağının düşürülmesindeki sorumluluğunu kabul etmesi ve bu yöndeki soruşturma için iş birliği yapması çağrısında bulundu.

Öte yandan, Rusya'nın BM Daimi Temsilcisi Vassily Nebenzia ise ABD'yi Rusya karşıtı propaganda yapmakla eleştirdi.

Rusya'nın Malezya Havayollarına ait MH17 sefer sayılı yolcu uçağının düşürülmesindeki sorumluluğu iddialarını da reddeden Nebenzia, ''güvenilir ve şeffaf'' bir soruşturma yürütülmesi gerektiğini belirtti.

Uluslararası Ortak Soruşturma Ekibi (JIT), 2014'te Ukrayna'da düşürülen Malezya Havayollarına ait uçağın Rus ordusuna ait bir füze tarafından vurulduğunun tespit edildiğini açıklamıştı. Hollanda ve Avustralya da uçağın düşürülmesinden Rusya'yı sorumlu tuttuklarını duyurmuştu.

MH17 sefer sayılı uçak, 17 Temmuz 2014'te 283 yolcu ve 15 kişilik mürettebat ile Amsterdam'dan Kuala Lumpur'a gitmek üzere Ukrayna hava sahasında yol alırken, Ukrayna-Rusya sınırına 40 kilometre mesafede düşürülmüş ve uçaktaki 298 kişi hayatını kaybetmişti.

ABD'den Rusya'ya MH17 çağrısı

Yorumlar

Necati ~ 6 yıl önce
Başaran 'ın TC TRB uçağının kaza raporu nerede ? Hala kamuoyuna sunulmadı mi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NE TESADÜF OLDU BİTİ KERİZ YEDİ ~ 6 yıl önce
MH 370 ILE MH17 Ayni ucak olduguna adim gibi eminim ve simdi MH370 aramasi tamamen bitirilirken MH 17 nin Ruslardan kacirilan bir S300 fuzesi ile dusurulerek 2.bir ucak kazasi gibi gösterildi ve sucu ruslara kakalamak istiyorlar ! Hatirlayalim : MH 370 seyahat eden Hollandali turistler vardi ve cok önemli bir bilim grubu yanlarinda sivil ucaklarin tamamen rafarlarda görünmez kilan icat etikleri sistem ve yazilim mevcuttu diger bir deyisle bu sistemi cin e satmak icin yola ciktilar ne tesaduf ay gun o ucak kayboldu askeri bir adaya indirdiler tum yolcular soguk havada donduruldu yakit alinan ucak donmus cesetler ile birlikte bu defa hollandaya ucuruldu ve ayni ucakla hollandadan kalkan MH17 Oluverdi ! MH17 Enkazina ulasan koyluler cesetlerin donmus buz parcalari gibi oldugunu soyleyen taniklar cikti sonra haberler sansur edildi hollandaya ulasan cesetlerin cenaze toreni yapildi bilinmez belkide butun bu aileler susturuldu bir sekilde yillar sonra bunlari duydugunuzda kimplo teorisi demeyin. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayal gucu ~ 6 yıl önce
Hayal gucunuze hayran kalmamak elde degil :)
Uçaksever ~ 6 yıl önce
Beni güldürdün.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000