27 Şubat 2022, Pazar 23:22:08

ABD ve Fransa'dan "Rusya'yı Terk Edin" Çağrısı

Amerika Birleşik Devletleri Rusya Büyükelçiliği, vatandaşlarını Rusya'yı terk etmeye çağırdı.
  • Rusyadayım an itibari ile ailem Burda atom bombası atsalar ayrılmam bir baba kız evladını bırakamaz 2 sene görmemiş olduğu halde

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Rusya Büyükelçiliği, vatandaşlarını Rusya'yı terk etmeye çağırdı. Çağrıya gerekçe olarak, iptal edilen uçuşların riskleri gösterildi.

Rusya'nın Ukrayna topraklarında başlattığı harekat sonrası iki ülke arasında başlayan çatışmaların savaşa dönmesi, birçok ülkenin Moskova yönetimine ağır yaptırım kararları almasını beraberinde getirdi.

Birçok ülke Rusya'ya yapılan uçuşları iptal ederken, ABD, AB ve İngiltere başta olmak üzere batılı ülkeler Kremlin yönetimine karşı ekonomik yaptırım kararları da aldı.

"RUSYAYI TERK EDİN!"

ABD Büyükelçiliği, Amerikalıları iptal edilen uçuşların riskleri nedeniyle Rusya'yı terk etmeye çağırdı.

Öte yandan kısa süre sonra benzer bir çağrı da Fransa'dan geldi. Fransız vatandaşlarının Rusya'yı terk etmeleri konusunda duyuru yapıldı.

ABD ve Fransa'dan "Rusya'yı Terk Edin" Çağrısı

Yorumlar

Mehmet izmir ~ 2 yıl önce
Rusyadayım an itibari ile ailem Burda atom bombası atsalar ayrılmam bir baba kız evladını bırakamaz 2 sene görmemiş olduğu halde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mike ~ 2 yıl önce
kızını da getir kardeş. ayrıca sen amerikalı ya da fransız değilsin rahat ol sen otobüsle de gelirsin gerekirse. ayrıca gelme lütfen.sonra devletim beni kurtar diye yalvarma da.
Ne alaka ~ 2 yıl önce
Bizim hukumetimizin kendi vatandaslarinin ne yaptigi umurunda degil ki. Istediginiz yerde istediginiz kadar kalabilirsiniz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000