09 Şubat 2023, Perşembe 09:55:29

ABD Uçak Gemisi Türkiye'ye Geliyor!

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Tuğgeneral Patrick Ryder, ABD’nin, 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde arama kurtarma ve insani yardım çalışmalarına destek için USS George HW Bush uçak gemisinin Türkiye’ye gönderildiğini açıkladı.
  • Bu ülkeyi yönetenler depremin nasıl bir şey olduğunu kavrayıp, bilime ve bilim adamlarına kulak asıp, önlemleri alıp, gerekenleri deprem öncesi ve sonrası yapsalardı, paraları saçma sapan şeylere harcamasalardı, liyakatli kadroları göreve getirseydi aleyhimize ne varsa yapan abd,avrupa vs'nin ne yardımına ne paralarına ne turistlerine ne yatırımcılarına ihtiyacımız olmazdı !!!
  • neden geliyor ki…
  • Durdurun bu gemiyi.girerse daha çıkmaz ülkeden.tamamiyle ele geçirse senaryosu bu
  • Sakin ola gelmesin,bunların amacı ülkeyi ele geçirmek,dünyanın neresinde görülmüş uçak gemisiyle yardim yapıldığı.ucak gemisi ne alaka,yokmu akli başında bir devlet adamı hayırdır uçak gemisiyle neye geliyorsun diye.bakin şimdiden diyorum bunlar buraya girerse dahada çıkmaz,petrol kokusu aldılar emmeden gitmezler,uyan türkiye uyannnn
  • Yahu napıcaklar 1 uçak gemisi ile bizimi esir alıcaklar ne demiş GAZİ MUSTAFA KEMAL GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER.
  • Savaş uçaklarıyla nasıl yardım edecekler. Yoksa ?
  • Savaş uçakları ile kurtarma mı yapacaklar
  • Biz vatan delileri hazırız,biz yüzyıllardır bu topraklardayiz hodri meydan gelecekleri varsa görecekleride var,bekliyoruz Allah yolunda vatan yolunda can vermeye hazırız...Allah herkese şehadet serbetinden içmeyi nasip etsin..
  • Nedne uçak gemisi ya da neden üzerinde uçaklarla?
  • Sakın ha onlarin niçin geldikleri belli sakın sakın

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Tuğgeneral Patrick Ryder, ABD’nin, 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde arama kurtarma ve insani yardım çalışmalarına destek için USS George HW Bush uçak gemisinin Türkiye’ye gönderildiğini açıkladı.

Günlük basın toplantısında, ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve Pentagon adına Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybedenler için taziyelerini ileten Ryder, Austin’in Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile telefonda görüştüğünü ve Türkiye’nin ihtiyaçlarına göre destek vermeye devam edeceklerine söz verdiğini söyledi.

Ryder, Türkiye’nin uluslararası yardım çağrısı üzerine 7 Şubat’ta İncirlik Hava Üssü'nde konuşlu ABD unsurlarının ilk yardım ekiplerini deprem bölgelerine taşımaya başladığını aktardı.

Pentagon’un ayrıca ABD Uluslararası Kalkınma Ajansının (USAID) gönderdiği arama kurtarma ekibini, Türkiye’ye C-17 uçağıyla taşıdığını belirten Ryder, şunları kaydetti:

“ABD Avrupa Kuvvetleri Komutanlığı (EUCOM), USAID afet yardım ekibine destek vermek üzere bir takım gönderdi. Bunların da 9 Şubat’ta orada olmalarını bekliyoruz. EUCOM ayrıca Türk hükümetinin olabilecek yeni talepleri ve yardım çabaları için ek unsurları konuşlandırmak üzere aktif bir şekilde çalışıyor. Tekrar taziyelerimizi iletiyoruz ve bu korkunç felaketin yaralarını sarmak ve insanları kurtarmak için müttefikimizin yanındayız.”

EUCOM’un tıbbi yardım ve su tedariği başta olmak üzere aktif bir şekilde çalıştığına işaret eden Ryder, “Akdeniz’deki USS George HW Bush uçak gemisi olası ek destek talebi için Türkiye’ye doğru hareket ediyor. Yardım taleplerine olabildiğince hızlı yanıt vermek üzere hazırlanıyoruz” diye konuştu.

ABD Uçak Gemisi Türkiye'ye Geliyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

suçlu belli ~ 1 yıl önce
Bu ülkeyi yönetenler depremin nasıl bir şey olduğunu kavrayıp, bilime ve bilim adamlarına kulak asıp, önlemleri alıp, gerekenleri deprem öncesi ve sonrası yapsalardı, paraları saçma sapan şeylere harcamasalardı, liyakatli kadroları göreve getirseydi aleyhimize ne varsa yapan abd,avrupa vs'nin ne yardımına ne paralarına ne turistlerine ne yatırımcılarına ihtiyacımız olmazdı !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cpt ~ 1 yıl önce
neden geliyor ki…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelmesin ~ 1 yıl önce
Durdurun bu gemiyi.girerse daha çıkmaz ülkeden.tamamiyle ele geçirse senaryosu bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Katil abd ~ 1 yıl önce
Sakin ola gelmesin,bunların amacı ülkeyi ele geçirmek,dünyanın neresinde görülmüş uçak gemisiyle yardim yapıldığı.ucak gemisi ne alaka,yokmu akli başında bir devlet adamı hayırdır uçak gemisiyle neye geliyorsun diye.bakin şimdiden diyorum bunlar buraya girerse dahada çıkmaz,petrol kokusu aldılar emmeden gitmezler,uyan türkiye uyannnn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HARBİDEN PESS ~ 1 yıl önce
Yahu napıcaklar 1 uçak gemisi ile bizimi esir alıcaklar ne demiş GAZİ MUSTAFA KEMAL GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşgal ~ 1 yıl önce
Savaş uçaklarıyla nasıl yardım edecekler. Yoksa ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aklınızı yemişsiniz ~ 1 yıl önce
O kadar kötüsünüz ki sizi yeryüzüne inmiş kötülük olarak görüyorum.
Biraz farkındalık ~ 1 yıl önce
2002 Yılında yapılmış ve Türkiye’nin çağrılmadığı NATO tatbikatından haberin olmadığı çok belli. Ben de sizin gibileri yeryüzüne inmiş ve kenetlenmiş cahiller olarak görüyorum.
Asker ~ 1 yıl önce
Savaş uçakları ile kurtarma mı yapacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatan delileri ~ 1 yıl önce
Biz vatan delileri hazırız,biz yüzyıllardır bu topraklardayiz hodri meydan gelecekleri varsa görecekleride var,bekliyoruz Allah yolunda vatan yolunda can vermeye hazırız...Allah herkese şehadet serbetinden içmeyi nasip etsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 1 yıl önce
Nedne uçak gemisi ya da neden üzerinde uçaklarla?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 1 yıl önce
Sakın ha onlarin niçin geldikleri belli sakın sakın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000