27 Mayıs 2010, Perşembe 12:05:55

ABD, sesten 6 kat hızlı füze denedi

ABD hava kuvvetleri, saatte 7000 kilometreyi aşarak sesten 6 kat hızlı giden "hipersonik" cruise füzesi denediğini duyurdu.
  • X-51 Waverider füze değil, deneysel test uçağıdır.
  • çivi çiviyi söker misali, Rakipleri birşeyler yapmaya çalışınca dünyayı ayağa kaldırıyorlar...., Kendileri her türlü katliam silahı üretmeyi durdurmuyorlar. Çok yaşa Amerika,,, Bütün medeniyetler doğar büyür ve ölür... Anlayan anladı.............
  • insanlık yararına bişeyler deneseniz şaşarım zaten ...

Hava Kuvvetlerinden yapılan açıklamada, California'daki Edwards üssünden kalkan B-52 bombardıman uçağından fırlatılan "X-51A Waverider" füzesi denemesinin yaklaşık 200 saniye sürdüğü belirtildi.

Amerikan hava kuvvetlerinin açıklamasında, yaklaşık 200 saniye sonra meydana gelen bir anormalliğin ardından uçuşun sona erdiği, mühendislerin sorunun nedenlerini belirlemek için çalıştıkları kaydedildi.

ABD, sesten 6 kat hızlı füze denedi

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
X-51 Waverider füze değil, deneysel test uçağıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çivi çiviyi söker misali, Rakipleri birşeyler yapmaya çalışınca dünyayı ayağa kaldırıyorlar...., Kendileri her türlü katliam silahı üretmeyi durdurmuyorlar. Çok yaşa Amerika,,, Bütün medeniyetler doğar büyür ve ölür... Anlayan anladı.............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
insanlık yararına bişeyler deneseniz şaşarım zaten ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000