18 Ağustos 2019, Pazar 11:09:37

ABD İHA'sı Kırım kıyılarında uçtu

ABD Hava Kuvvetleri'ne ait Global Hawk stratejik insansız hava aracının (İHA) Rusya’nın Karadeniz kıyılarında keşif uçuşu yaptığı öğrenildi.
  • putinde nükleer motorlu bir iha yapıp amerikaya göndersin.
  • Eh, demek ki Sam Amca "kaşınıyor". DElikanlı ise, Rus hava sahasının 1 mt. içine girsin o IHA -- bakın bakalım neler oluyor!... Ruslar şan - şöhret olsun diye bu IHA'ya 2-3 tane birden S-400 sallamazlarsa!...

ABD Hava Kuvvetleri'ne ait Global Hawk stratejik insansız hava aracının (İHA) Rusya’nın Karadeniz kıyılarında keşif uçuşu yaptığı öğrenildi.

PlaneRadar uçuş gözlem portalının verilerine göre ABD Hava Kuvvetleri'ne ait Global Hawk stratejik insansız hava aracı, bu sabah İtalya'daki hava üssünden kalkış yapıp Donbass bölgesindeki sınır çizgisini gözlemledi ve ardından Rusya’nın sınır bölgesine doğru uçuşunu sürdürdü.Moskova saatiyle 17.00’da (TSİ ile aynı) Karadeniz kıyılarında görülen İHA, Kırım’ın üzerinden uçarak Krasnodar bölgesine yöneldi.

Başta ABD’ye ait olanlar dış ülkelerin İHA’ları, Rusya’nın Karadeniz ve Kaliningrad bölgesindeki sınırlarında gerçekleştirdiği keşif aktiviteleri son zamanlarda giderek artıyor. Rus askeri tesislerine de yaklaşma eğiliminde bulunan uçaklar Rusya'nın Suriye'deki üslerinin yakınlarında da görülüyor.

Rusya Savunma Bakanlığı’nın çağrılarına rağmen ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Rus sınırlarındaki keşif faaliyetlerine son vermeyi reddediyor.

ABD İHA'sı Kırım kıyılarında uçtu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

bülent ~ 5 yıl önce
putinde nükleer motorlu bir iha yapıp amerikaya göndersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 5 yıl önce
Eh, demek ki Sam Amca "kaşınıyor". DElikanlı ise, Rus hava sahasının 1 mt. içine girsin o IHA -- bakın bakalım neler oluyor!... Ruslar şan - şöhret olsun diye bu IHA'ya 2-3 tane birden S-400 sallamazlarsa!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asarım keserim ~ 5 yıl önce
Bir IHA için 2-3 tane füze mi sallanır birader? Ne sallıyorsun? O füzeler bedava mı? Füze o IHA dan daha pahalıdır. Hem 3 tane attılar anca vurabildiler derler. Bir tane atıp vuracaksın ki namın yürüsün...
Güven ~ 5 yıl önce
Demeli Rusya S-400’lere fazla güvenmiyor. Suriye’de de İsrail uçakları cirit atıyor.
Rize ~ 5 yıl önce
Rizeli de olmak gerekiyormuş.
Ahmak ~ 5 yıl önce
İnsanları bu kadar ahmak yerine koymamak lazım. Resmen, nazikçe söyleyeyim, yanlış bilgi.
güzel ~ 5 yıl önce
Diyosun
güzel ~ 5 yıl önce
Diyosun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000