09 Haziran 2010, Çarşamba 08:17:13

A400M, ILA Berlin'in gözdesi oldu

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Avrupa'nın en büyük havacılık fuarı Berlin ILA 2010 kapılarını ziyaretçilere açtı.
  • domatesmi,portakalmı casa sı bu yaa...gerçi onlardan da hiç farkı yok...teneke yıgını gibi kompozitten uçan bir alet...bindir insanları gönder gittsin...olsun bizim insanımızın hayatı sudan ucuz yeterki ispanyolların fabrikası kurtulsun demiii:::bu baş belasını alanlardan hesap soruldumu yooooo...hepside kahraman dır herhalde...işte türkiye manzarası size
  • AMERİKA APACHE İÇİN TEKNOLOJİ TRANSFERİNİ REDDETTİ. SIRF BU SEBEPTEN APACHE ALIMI DURDURULMUŞTU. BİLMEDEN BOL KESEDEN ATIYORSUN ARKADAŞIM.
  • Sorun şu galeride duran araba gibi bir ileri iki geri misali A400 M ne zaman türk hava kuvvetlerine teslim edilecek bütün showlara çıkıyor ama hani herhalde bir tane özel üretim yapılmış showlara götürüyorlar. Bir an önce teslim edilsin artık yoksa döküntü casa uçaklarına kaldık. Ah nasıl olurda casa uçaklarını alırlar veya ortak üretim yaparlar dünyanın en kötü askeri uçakları. Bu ortak üretim sevdası başımıza neler açtı yüzlerce özel kuvvetler personeli casa uçağında hayatını kaybetti.. Dahası hala savaş helicopteri alamıuyorlar neden ortak üretim yok öyle bir şey.. gideceksin parayı pastyırp Apache longbow alacaksın bugün ingi ltere, israil, hollanda araplar bile alıyor dünyanın hiçbir ülkes

İsviçre'nin konuk ülke olduğu fuarın açılışı Almanya Başbakanı Angela Merkel ile İsviçre Cumhurbaşkanı Doris Leuthard tarafından yapıldı. Aralarında Almanya ve Türkiye'nin de bulunduğu 7 Avrupa ülkesinin ortak üretimi A400M nakliye uçağı ise dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus 380 ile birlikte fuarın gözdesi oldu.
 
Federal Başbakan Merkel, ILA 2010'nun açılışında federal hükümetin açıkladığı tasarruf paketine de değindi. Hıristiyan Demokrat Birlik Partili Merkel, Airbus'un 380 uçağını örnek göstererek, "Eğitim, yenilik ve teknolojiye yatırımın ne kadar önemli olduğunun şahidiyiz." dedi. İsviçre Cumhurbaşkanı Doris Leuthard ise havacılık sektörlerinin en önemli sorunlarından akaryakıt fiyatlarının yüksek olmasının altını çizerek, hem bu fiyatları aşağıya çekmenin ve çevreye az zarar vermenin yollarının araştırılması gerektiğini söyledi.

Airbus 380 ve A400M uçakları yan yana sergilenerek seyircilerin ilgi odağı oldu. Geçen yıl 100.yıldönümünü kutlayan ILA'da Eurofighther Typhoon, Dornier 228NG, Saab Gripen, C-130J, C-17 ve C-5 gibi uçak ve çok sayıda helikopterler de sergileniyor.

A400M, ILA Berlin'in gözdesi oldu

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
domatesmi,portakalmı casa sı bu yaa...gerçi onlardan da hiç farkı yok...teneke yıgını gibi kompozitten uçan bir alet...bindir insanları gönder gittsin...olsun bizim insanımızın hayatı sudan ucuz yeterki ispanyolların fabrikası kurtulsun demiii:::bu baş belasını alanlardan hesap soruldumu yooooo...hepside kahraman dır herhalde...işte türkiye manzarası size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AMERİKA APACHE İÇİN TEKNOLOJİ TRANSFERİNİ REDDETTİ. SIRF BU SEBEPTEN APACHE ALIMI DURDURULMUŞTU. BİLMEDEN BOL KESEDEN ATIYORSUN ARKADAŞIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sorun şu galeride duran araba gibi bir ileri iki geri misali A400 M ne zaman türk hava kuvvetlerine teslim edilecek bütün showlara çıkıyor ama hani herhalde bir tane özel üretim yapılmış showlara götürüyorlar. Bir an önce teslim edilsin artık yoksa döküntü casa uçaklarına kaldık. Ah nasıl olurda casa uçaklarını alırlar veya ortak üretim yaparlar dünyanın en kötü askeri uçakları. Bu ortak üretim sevdası başımıza neler açtı yüzlerce özel kuvvetler personeli casa uçağında hayatını kaybetti.. Dahası hala savaş helicopteri alamıuyorlar neden ortak üretim yok öyle bir şey.. gideceksin parayı pastyırp Apache longbow alacaksın bugün ingi ltere, israil, hollanda araplar bile alıyor dünyanın hiçbir ülkes

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000