28 Mart 2010, Pazar 07:37:11

40 yıllık hayal gerçek oluyor

Yurt dışındaki Elazığlı gurbetçilerin 40 Yıldır hayal ettikleri Almanya - Elazığ direk seferinin ilki yarın Frankfurt'dan başlıyor. Öger Türk Tur Yöneticilerinin verdiği bilgiye göre, Elazığ'a uçacak olan ilk uçak 189 yolcu kapasiteli olup, uçağın yüzde 90 civarında dolduğu açıklandı.
  • HADİ HAYIRLISI,DARISI HAVAALANIN YENİ TERMİNAL BİNASINA. UMARIM UÇUŞLAR FAZLA OLURDA YENİ TERMİNAL BİNASIDA ÇABUK BİTER. HAYIRLI UĞURLU OLSUN!!
  • bir denizlili olarak heveslenmiyorum desem yalan olur.tüm elagizlilara hayirli olsun,hayirli ucuslar.
  • Ne güzel bir olay bir medeniyet gurbetçilerimizin direkt olarak yurt dışında yaşadıkları şehirden Türkiye de memleketlerine direkt olarak gitmeleri mükemmel bir şey. Bu hizmeti sağlayanlara teşekkür etmek lazım..
  • BU GAKKOŞLAR HER ŞEYE LAYIKTIR ÇÜNKÜ ONLAR ÜLKELERİNE YURTTAŞLARINA YÜREKTEN BAĞLIDIR GERÇEKTEN DOSTTUR İŞTE BU HASRETLERİNİ KISA YOLDAN YAKALAMALARINA SEBEP OLAN TÜM YETKİLİLERE ÇOK TEŞEKKÜRLER.
  • güzel bir gelişme elazığ halkına ve gurbetçilerine hayırlı olsun.
  • Hemsehrilerim Elazig li gakkoslara hayirli olsun...

Frankfurt-Elazığ direk uçak seferinin ilkini gerçekleştirecek olan Öger Türk Tur Uçak şirketi, GXL110 nolu seferin pazartesi 04.50'de yapılacağını bildirdi. Öger Türk Tur Frankfurt sorumlusu Gökhan Gezer, "Frankfurt'dan kalkan ilk uçak 09.40'da Elazığ'da varacak. Aynı gün GXL111 nolu sefer sayısı ile Öger Türk Tur uçağı 10.35'de Elazığ'dan kalkarak 13.50'de Frankfurt'a geri dönecek." şeklinde konuştu.

Elazığ'a direk uçuşlarının 29 Mart 2010 tarihinden 26 Nisan'a kadar Frankfurt'dan her pazartesi günü olacağını vurgulayan Gökhan Gezer, "Mayıs ayının başından itibaren yaz sezonu sonuna Frankfurt-Elazığ uçuşları pazar günü gerçekleşecek." dedi. Mayıs'tan itibaren gerçekleşecek uçuşları için Elazığ'da çevre illerden; Bingöl, Tunceli, Diyarbakır ve Malatya için otobüs servisi konulacağını belirten Gezer "Öger Türk Tur olarak Elazığ acentemiz gerekli koordineyi yaptıktan sonra Elazığ üzerinden çevre illere de hizmet vereceğiz." açıklamasını yaptı.

Bu arada Elazığ'a ilk uçuşun gerçekleşmesi ile 40 yıllık hayalin ve hasretin biteceğini belirten Avrupa Elazığlılar Derneği (AED) Başkanı Cahit Öner, "Almanya'dan Elazığ'a ilk uçuştaki heyecanı biz de yaşamak istiyoruz. AED'yi temsilen Başkan Yardımcımız Veli İbrahimoğulları ve beraberindeki bir heyetle birlikte arkadaşlarımız da Elazığ'a uçacaklar. Almanya'dan gerçekleşecek olan uçuşlara ilerleyen haftalarda Hollanda'da eklenecektir. Elazığ ve çevresindeki illere ait olan vatandaşlarımızın çilesiz, sıkıntısız ve rahat bir şekilde Avrupa'dan Elazığ'a gerçekleşen bu uçuşların hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.
 

40 yıllık hayal gerçek oluyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
HADİ HAYIRLISI,DARISI HAVAALANIN YENİ TERMİNAL BİNASINA. UMARIM UÇUŞLAR FAZLA OLURDA YENİ TERMİNAL BİNASIDA ÇABUK BİTER. HAYIRLI UĞURLU OLSUN!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir denizlili olarak heveslenmiyorum desem yalan olur.tüm elagizlilara hayirli olsun,hayirli ucuslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne güzel bir olay bir medeniyet gurbetçilerimizin direkt olarak yurt dışında yaşadıkları şehirden Türkiye de memleketlerine direkt olarak gitmeleri mükemmel bir şey. Bu hizmeti sağlayanlara teşekkür etmek lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU GAKKOŞLAR HER ŞEYE LAYIKTIR ÇÜNKÜ ONLAR ÜLKELERİNE YURTTAŞLARINA YÜREKTEN BAĞLIDIR GERÇEKTEN DOSTTUR İŞTE BU HASRETLERİNİ KISA YOLDAN YAKALAMALARINA SEBEP OLAN TÜM YETKİLİLERE ÇOK TEŞEKKÜRLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
güzel bir gelişme elazığ halkına ve gurbetçilerine hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hemsehrilerim Elazig li gakkoslara hayirli olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000