06 Şubat 2018, Salı 11:36:01

3. havalimanına 3 bin 500 güvenlik personeli alınacak

İGA Güvenlik Hizmetleri A.Ş tarafından İstanbul Yeni Havalimanı’nda istihdam edilecek yaklaşık 3 bin 500 güvenlik görevlisi için başvurular bu ay itibarıyla başlıyor.
  • 3 havalimaninda çalışmak istiyorum Her türlü işte çalışabilirim 0539 886 89 83
  • Tgs de çalışmak ıstiyorum 05398868983
  • merhabalar, biz TAV güvenlik çalışanları yıllardır havalimanı güvenliği konusunda uzmanız, tecrübeliyiz, ne badireler atlattık hepinizin malumu. hepsinden alnımızın akı ile çıktık. IGA niye bizi toplu olarak transfer etmiyor ve sıfırdan adam alıyor. şimdi istifa etsek hepimiz ve İGA ya geçsek durum ne alacak. AHL de güvenlik zafiyeti oluşmayacak mı. TAV ve IGA anlaşmalı aralarında ve TAV güvelik personeli yeni havalimanına toplu olarak geçiş yapmalı en azından belirli bir kısmı diye düşünüyorum. sevgilerimle
  • Siz taseron haberlerini vermeye devam edin.memurlar su an torpille alinmaya devam ediyor
  • Suanki calisan taseron guvenlikler gibi hic bi hakki yok.kadro olmadiktan sonra cokta tin
  • Hem yapımı hem işletitlmesi 25 yıllığına anlaşılan iga olduğuna göre Atatürk havalimanındaki Tgs oraya geçince iga olarakmı yoksa Tgs olarak mı geçilecek.
  • Maaşlar ne kadar olcak o önemli
  • 3 cü havalimanına şef veya müdür olarak giderim gidersem ,bakalım şirketin teklifini görelim önce 10 yıllık deneyim ,iga veya emiratesten iyi teklifle gelirse düşünürüm
  • asgari ücrete keriz aranıyor.adı havaalanı gel sende al havanı gör
  • Paraları nerde buluyorsunuz biz çokmu zenginiz

İGA Güvenlik Hizmetleri A.Ş tarafından İstanbul Yeni Havalimanı’nda istihdam edilecek yaklaşık 3 bin 500 güvenlik görevlisi için başvurular bu ay itibarıyla başlıyor. İstihdam noktasında Türk ekonomisine katkı sağlamaya devam eden İstanbul Yeni Havalimanı projesinde, görev alacak güvenlik personeline ücretsiz lojman ve özel sosyal alan gibi imkânlar da sunulacak

Dünyanın sıfırdan yapılan tek çatı altındaki en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı, inşaatı sırasındaki çalışan sayısı ile istihdama sağladığı katkıyı işletme döneminde de devam ettirecek. Şuan 31 binin üzerinde çalışanın bulunduğu İstanbul Yeni Havalimanı projesinde, 1 Şubat itibari ile kariyer platformlarında yer alacak ilanlar aracılığıyla kadın ve erkekten oluşan yaklaşık 3 bin 500 güvenlik ekibi istihdam edecek. Güvenlik görevlileri havalimanında kara ve hava tarafında görev yapacak.

İGA Güvenlik Hizmetleri A.Ş. çatısı altında güvenlik görevlisi olabilmek için aranan özelliklerin başında; 5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip, tercihen 35 yaşından gün almamış ve vardiyalı çalışabilme durumu geliyor. Bu şartların yanı sıra askerlik hizmetini tamamlamış, diksiyonu düzgün ve sözlü iletişim kabiliyeti yüksek adaylar; kariyer platformları ve İGA irtibat ofislerinden iş başvurularını Şubat ayından itibaren yapabilecekler.

Başvuruları uygun görülen adaylar, daha sonra sözlü mülakata çağırılacak. İkinci aşamada mülakatı başarıyla tamamlayan adaylar; Nisan ayından itibaren İstanbul Mecidiyeköy’de bulunan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Merkezi’nde, Sivil Havacılık Güvenliği konusunda uluslararası standartlarda, kapsamlı bir temel eğitime tabi tutulacak. Eğitimi başarıyla tamamlayan adaylar ise temmuz ayı itibarıyla işbaşı yapmaya başlayacak. İstihdam edilen kadın ve erkek güvenlik görevlileri için isteğe bağlı olarak, ücretsiz maksimum 4 kişilik lojmanlar ve sosyal alan tahsis edilecek.

Havalimanının yapımı ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA, özel güvenlik şirketini kendi bünyesinde kurarak özellikle sivil havacılık güvenliği konusunda uzman bir personel kitlesi oluşturmayı hedefliyor. Ayrıca istihdam edilecek bu 3 bin 500 kişilik güvenlik görevlisi ekibiyle birlikte İstanbul Yeni Havalimanı, Türkiye’de en çok güvenlik görevlisine sahip havalimanı olacak.

Adaylar, kariyer platformları dışında [email protected] adresinde de başvuru yapabilecekler.

 

3. havalimanına 3 bin 500 güvenlik personeli alınacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Mehmet ilban ~ 6 yıl önce
3 havalimaninda çalışmak istiyorum Her türlü işte çalışabilirim 0539 886 89 83

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ilban ~ 6 yıl önce
Tgs de çalışmak ıstiyorum 05398868983

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAV GÜVENLİK ~ 6 yıl önce
merhabalar, biz TAV güvenlik çalışanları yıllardır havalimanı güvenliği konusunda uzmanız, tecrübeliyiz, ne badireler atlattık hepinizin malumu. hepsinden alnımızın akı ile çıktık. IGA niye bizi toplu olarak transfer etmiyor ve sıfırdan adam alıyor. şimdi istifa etsek hepimiz ve İGA ya geçsek durum ne alacak. AHL de güvenlik zafiyeti oluşmayacak mı. TAV ve IGA anlaşmalı aralarında ve TAV güvelik personeli yeni havalimanına toplu olarak geçiş yapmalı en azından belirli bir kısmı diye düşünüyorum. sevgilerimle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabi tabi ~ 6 yıl önce
Siz taseron haberlerini vermeye devam edin.memurlar su an torpille alinmaya devam ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumsuz ~ 6 yıl önce
Kesinlikle hemde kendi içlerinden yapıyorlarmış alımları çok net kendim bizzat şahit oldum biz daha çok bekleriz hakkımıza girenlerden çıksın bunlar..
Gkhn ~ 6 yıl önce
Bu torpil olayı nedir bi anlatirmisiniz guvenlik olan adama mi torpil yapiyorlar
taseron ~ 6 yıl önce
Suanki calisan taseron guvenlikler gibi hic bi hakki yok.kadro olmadiktan sonra cokta tin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şöför ~ 6 yıl önce
Hem yapımı hem işletitlmesi 25 yıllığına anlaşılan iga olduğuna göre Atatürk havalimanındaki Tgs oraya geçince iga olarakmı yoksa Tgs olarak mı geçilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ücret nedir ? ~ 6 yıl önce
Maaşlar ne kadar olcak o önemli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ata memur ~ 6 yıl önce
3 cü havalimanına şef veya müdür olarak giderim gidersem ,bakalım şirketin teklifini görelim önce 10 yıllık deneyim ,iga veya emiratesten iyi teklifle gelirse düşünürüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gel gel ~ 6 yıl önce
asgari ücrete keriz aranıyor.adı havaalanı gel sende al havanı gör

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 6 yıl önce
Paraları nerde buluyorsunuz biz çokmu zenginiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000