16 Mart 2024, Cumartesi 09:31:08

1500 Kişilik Antalya Havalimanı Camii Hizmete Açıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Havalimanı Genişletme Projesi'nin 800 milyon eurodan fazla bir yatırım kapasitesiyle bu yıl içinde tamamlanacağını bildirdi.
  • Camiler birlik beraberlik değil, sayenizde siyasetin borozanliginin yapıldığı, kin ve nefretin aşılanması yerler oldu. Diyanet kurumunu da kara para aklama ve tarikatlara ödenek ayrılan yer haline getirdiniz...
  • Cami,namaz iyi güzel de hayatın her anında 7/24 gayri müslim icatlarına, parasına,turistine muhtacız,onların araba,telefon,saat,kıyafet vs gibi icatlarına tonla para verip alıp onlarla birbirimize hava atıyoruz, prestij kazandığımızı sanıyoruz, dünyaya hiçbir faydamız yok,eğitim rezil,her türlü melanet,pislik,suç rezillik,adilik,sapıklık,terör, şiddet,tecavüz büyük oranda müslüman ülkelerde ve ülkenin hali de ortada ama hala koltuk,para ve çıkar için gösteriş peşindeyiz,kimi kandıracaksak...
  • Camiden islamdan soğuttunuz
  • Mekan olarak yorum İbadet için dünyada havalimanlarında ibadet yerleri yapılıyor mecid kilse veya başka ibadet yeri olarak çünkü yollçu geliyor gidiyor Ama hiç bir yerde helle 2000 kişilik bir ibadet yeri göremesin Tabbiki din olması gerekir ama herşeyin yeri var ve zamanı Türkiyede çamiler boş az olsun öz olsun Avrupada her dine saygı var bizdede saygı var kilise olan yerde mutlaka çamide var Ama bir şehirde iki kilise var ise üç fabrikada var Bizde 10 çami var bir fabrika yok uyanalım
  • Dakika da kıble nin yönünün değiştiği uçakta kıble ve namaz vakitleri verilmesi de çok gerekli bir uygulama (!). İslam dini en kolaylık sağlayan ilerici bir din ama ne yazık ki bu tür şarlatanların elinde oyuncak gibi saçma hurafelerle doluyor çok üzülüyorum…Çok gülmüştük vatandaşa ama ne doğru söylemiş “ Beyin Bedava “!
  • Donla kalan Şener Hristiyan diyor… (Donna Karan, Chanel, Christian Dior) ;)
  • Sanırsın ilim mekanı açıldı,bunca camii açılıyor ama yalan,dolan,talan ,rant tavan yapıyor,ya inançta bir sıkıntı var ya da inanan geçinen tiplerde..
  • Sabiha Gökçen iç hatlar yolcu girisi kısmında bulunan mescidin halı ne olacak peki sözde halılar değişti ama yine içeride havalandırma olmayınca ve bizim uyanık insanlarımız orayı otel gibi kullanmaya çalışınca içeri girmek o pis koku yüzünden bir eziyet oldu. Acilen daha büyük bir mescide ve temiz bakımlı bir mescide ihtiyaç var. Dışarıdaki cami her daim ulaşılabilir değil uzak kalıyor.
  • Durduali herzamanki gibi takla atıyorsun.
  • Orada ki cemaatin yarısı DHMİ de çalışan ihtiyar pesonel ordusu. Sayın bakan görmedin mi bastonlarını. Ayaklarını sürüyerek ise geliyorlar. Bıktık artık şu genç lerin önü açılsın. İhtiyar ordusu size söylüyorum. Allah'ım sizede vicdan versin yuhhhhh

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Havalimanı Genişletme Projesi'nin 800 milyon eurodan fazla bir yatırım kapasitesiyle bu yıl içinde tamamlanacağını bildirdi.

Antalya Havalimanı içinde yapımı tamamlanan Antalya Havalimanı Camii'nin açılışı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla gerçekleştirildi. İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya'nın dualarıyla ibadete açılan bin 150 kişilik camide Bakan Ersoy'a, Ramazan ayının ilk cuma namazını kıldı.

Namaz çıkışı açıklamada bulunan Bakan Ersoy, Ramazan ayının ilk cumasında Antalya Havalimanı Camisi’nin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.
Camilerin kardeşlik duygularının pekiştirildiği, derinleştirildiği yerlerin olduğuna değinen Bakan Ersoy, “Camilerimiz tüm farklılıklarımızdan sıyrılıp sadece kul olarak Rabb'imize vardığımız yerler. O açıdan da medeniyetimizin çok önemli unsurları. Caminin olduğu yerde hayat var. Canlılık, kardeşlik var diyoruz. Antalya Havalimanı geneline bakıldığı zaman hükümetimiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız aracılığıyla havalimanının genişletilmesi ve iyileştirilmesi konusunda çok ciddi çalışmalar başlattı. Bu çerçevede havalimanının hem iç hat hem dış hat terminalleri büyütülüyor. Aynı zamanda VIP, CIP, genel havacılık, kargo terminalleri, yeni apron bölgelerin ilavesi ve cami inşaatı yapılıyor. 800 milyon eurodan fazla bir yatırım kapasitesiyle bu yıl içinde hızlı bir şekilde tamamlanacak” diye konuştu.

"20 binden fazla personel çalışıyor"

Havalimanının yüksek sezonda 20 binden fazla personelin çalıştığı, 100 binlerce yolcunun günlük bazda giriş çıkış yaptığı bir limandan bahsettiklerini dile getiren Bakan Ersoy, “Böyle olunca da mevcutta 4 tane mescit vardı ama yeterli olmuyor diye, bin 150 kişilik bu caminin aslında çok da aciliyeti vardı. Önemli bir ihtiyacı karşılamış oldu” değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Ersoy'a, Antalya Valisi Hulusi Şahin de eşlik etti.



1500 Kişilik Antalya Havalimanı Camii Hizmete Açıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Erhan ~ 1 ay önce
Camiler birlik beraberlik değil, sayenizde siyasetin borozanliginin yapıldığı, kin ve nefretin aşılanması yerler oldu. Diyanet kurumunu da kara para aklama ve tarikatlara ödenek ayrılan yer haline getirdiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne desek boş ~ 1 ay önce
Cami,namaz iyi güzel de hayatın her anında 7/24 gayri müslim icatlarına, parasına,turistine muhtacız,onların araba,telefon,saat,kıyafet vs gibi icatlarına tonla para verip alıp onlarla birbirimize hava atıyoruz, prestij kazandığımızı sanıyoruz, dünyaya hiçbir faydamız yok,eğitim rezil,her türlü melanet,pislik,suç rezillik,adilik,sapıklık,terör, şiddet,tecavüz büyük oranda müslüman ülkelerde ve ülkenin hali de ortada ama hala koltuk,para ve çıkar için gösteriş peşindeyiz,kimi kandıracaksak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
…… ~ 1 ay önce
Camiden islamdan soğuttunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mekan ~ 1 ay önce
Mekan olarak yorum İbadet için dünyada havalimanlarında ibadet yerleri yapılıyor mecid kilse veya başka ibadet yeri olarak çünkü yollçu geliyor gidiyor Ama hiç bir yerde helle 2000 kişilik bir ibadet yeri göremesin Tabbiki din olması gerekir ama herşeyin yeri var ve zamanı Türkiyede çamiler boş az olsun öz olsun Avrupada her dine saygı var bizdede saygı var kilise olan yerde mutlaka çamide var Ama bir şehirde iki kilise var ise üç fabrikada var Bizde 10 çami var bir fabrika yok uyanalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Proteinli Ka ~ 1 ay önce
Dakika da kıble nin yönünün değiştiği uçakta kıble ve namaz vakitleri verilmesi de çok gerekli bir uygulama (!). İslam dini en kolaylık sağlayan ilerici bir din ama ne yazık ki bu tür şarlatanların elinde oyuncak gibi saçma hurafelerle doluyor çok üzülüyorum…Çok gülmüştük vatandaşa ama ne doğru söylemiş “ Beyin Bedava “!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr. E ~ 1 ay önce
Donla kalan Şener Hristiyan diyor… (Donna Karan, Chanel, Christian Dior) ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş işler… ~ 1 ay önce
Sanırsın ilim mekanı açıldı,bunca camii açılıyor ama yalan,dolan,talan ,rant tavan yapıyor,ya inançta bir sıkıntı var ya da inanan geçinen tiplerde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Capt ~ 1 ay önce
Sabiha Gökçen iç hatlar yolcu girisi kısmında bulunan mescidin halı ne olacak peki sözde halılar değişti ama yine içeride havalandırma olmayınca ve bizim uyanık insanlarımız orayı otel gibi kullanmaya çalışınca içeri girmek o pis koku yüzünden bir eziyet oldu. Acilen daha büyük bir mescide ve temiz bakımlı bir mescide ihtiyaç var. Dışarıdaki cami her daim ulaşılabilir değil uzak kalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 1 ay önce
Durduali herzamanki gibi takla atıyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teeee ~ 1 ay önce
Orada ki cemaatin yarısı DHMİ de çalışan ihtiyar pesonel ordusu. Sayın bakan görmedin mi bastonlarını. Ayaklarını sürüyerek ise geliyorlar. Bıktık artık şu genç lerin önü açılsın. İhtiyar ordusu size söylüyorum. Allah'ım sizede vicdan versin yuhhhhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000