16 Mayıs 2011, Pazartesi 08:18:53

1 MİLYAR DOLAR GELİR BEKLENİYOR

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Tuncay Engin, Süleyman Demirel Havalimanında faaliyete geçen uçak bakım merkezi sayesinde bölge olarak 1 milyar dolar gelir beklediklerini bildirdi
  • Sn. Engin, lütfen bu bilginin kaynağını bu sütunlara yazabilir misiniz? Ben de bir tez hazırlıyorum dünyadaki uçak bakım gelirleri üzerine ama bu tür rakamlara ulaşamadım. 70 milyar USD'nin yetmişte birinin Süleyman Demirel bakım merkezinden elde edilecek olması ülkemiz için çok güzel.
  • haydi Isparta'm yürü ... Başarıların devamıda gelecektir. Boya işinden sonra daha kapsamlı bakımlarda olcak inşallah.. Başarılar tebrikler.
Uçak Bakım Merkezi'nin Burdur ve Isparta'nın ortak havaalanı olan Süleyman Demirel Havalimanı'nda faaliyetine başladığını belirten Engin, dünyada uçak bakımdan elde edilen 70 milyar dolar gelir olduğunu ve 1 milyar dolarlık pay almayı beklediklerini belirtti. Bu arada teşvikle ilgili de bazı açıklamalarda bulunan Engin, 2009 yılından günümüze uygulanan teşvik yasasının bazı aksaklıkları da beraberinde getirdiğini ve bu nedenle yeni düzenleme yapıldığını belirtti. Engin, ajans olarak bu düzenlemeye katkı yaptıklarını, elde ettikleri verilerle yeni teşvik sistemi için Aralık 2010'da önerilerde bulunduklarını ve Bakanlar Kurulu'nda büyük çoğunluğunun kabul edildiğini söyledi.
1 MİLYAR DOLAR GELİR BEKLENİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Sn. Engin, lütfen bu bilginin kaynağını bu sütunlara yazabilir misiniz? Ben de bir tez hazırlıyorum dünyadaki uçak bakım gelirleri üzerine ama bu tür rakamlara ulaşamadım. 70 milyar USD'nin yetmişte birinin Süleyman Demirel bakım merkezinden elde edilecek olması ülkemiz için çok güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
haydi Isparta'm yürü ... Başarıların devamıda gelecektir. Boya işinden sonra daha kapsamlı bakımlarda olcak inşallah.. Başarılar tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000