11 Şubat 2015, Çarşamba 18:53:18

GERMANWINGS'TEN AÇIKLAMA; "900 UÇUŞ ETKİLENECEK"

Almanya'da pilot sendikasının grev kararı almasının ardından Germanwings Havayolları bir açıklama yayınladı. Açıklamada grev nedeniyle uçuşların etkileneceği belirtildi.
  • Pilot sendikası grev yapıcaksa kendi pilotlarını nasıl uçuracak ki? Bu almanları zeki sanardık yıllarca.

Almanya'da pilotlar sendikası 12 Şubat 00.00 saatinden 13 Şubat 23.59'a kadar grev yapacaklarını duyurdu. 

Lufthansa'nın alt kuruluşu olan Germanwings Havayolları da grev ile ilgili bir açıklama yayınladı. Germanwings şirketi yaptığı açıklamada 900 uçuşun grevden etkileneceğini belirterek, yeni uçuş planı hazırlandığı ifade edildi.

GERMANWINGS'TEN GELEN AÇIKLAMA ŞÖYLE;

Pilot sendikası 12 Şubat 00:00 saatinden 13 Şubat 23:59’a kadar üyelerinin grevde olacağını duyurdu. Yapılacak olan bu grev Almanya üzerinden yapılacak hava yolculuklarının önemli bir kısmını ve Germanwings’in de 900 uçuşunu etkileyecektir.

Grev nedeniyle iptal olan uçuşlarının yerine yeni bir uçuş planı hazırlayan Germanwings, diğer havayollarının charter uçaklarını ve kendi pilotlarını devreye sokarak yolcularının seyahatlerini kolaylaştırmak için olanca gücüyle çalışmaktadır.

Uçuşlarla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen yolcuların düzenli olarak güncellenen ve son bilgilerin bulunduğu www.germanwings.com/ linkini ziyaret etmeleri önerilmektedir. Grev nedeniyle değiştirilen uçuş programına ulaşmak için www.germanwings.com sitesi ziyaret edilebilmektedir. 

Grevden etkilenen yolcular çağrı merkezinden veya  www.germanwings.com üzerinden ücretsiz olarak tekrar uçuş rezervasyonu yapabilecek veya uçuşlarını iptal edebilecektir. Havayolu eğer mümkünse yolcuların kullanabileceği başka ulaşım araçlarını önermektedir.

Germanwings grev nedeniyle meydana gelen bu aksaklıklardan ötürü yolcularından özür diler, grevin yarattığı olumsuzlukları en aza indirgemek için olanca gücüyle çalışmaktadır.

GERMANWINGS'TEN AÇIKLAMA; "900 UÇUŞ ETKİLENECEK"

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pilot sendikası grev yapıcaksa kendi pilotlarını nasıl uçuracak ki? Bu almanları zeki sanardık yıllarca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000