30 Mayıs 2019, Perşembe 17:10:13

Sanat eserleri Antalya Havalimanı'nda sergileniyor

Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi‘nde eğitim gören 17 kursiyerin eserleri Fraport TAV Antalya Havalimanı’nda Antalya’ya veda eden turistlerle bir araya geldi.
  • çalgı,çengi,konser,süs-püs işlerinde iyisiniz tebrik ederim.ama iki dünya devi şirkete personelini hesapta terfi ettirip maaşını arttırmadan eksik para vereyim diye kağıt imzalatmak yakışıyormu?bu personel değilmi siz bu pozları verirken sahada ter döken.sene sonlarında rekor kırdık diye pozlar veriliyor ama o rekoru kırarken gece gündüz çalışan personele böyle yapılıyor.küçük düşünüyorsunuz yakışmıyor.sani şener bu konuyu biliyormu merak ediyorum.
  • Şu havalimanındaki tuvaletlerinize temizlik getirinde millet rahat rahat ......
  • Turistleri 5 yildizli otellere Ultra tam pansiyon ile tikiyoruz. Disariya adimlarini atmiyorlar. Halbuki bölge tam anlamiyla bir acik hava sergisi. Dünyanin gicbir yerinde olmayan binlerce yillik tarihi sehirler tiyatrolar ve kalintilar. 600 dolara dünyanin en lüks otellerinde bütün gün yatan turistlerimizi Havaalaninda tarihi eser resimlerini göstererk ugurluyoruz. Tam da bize yakisani yapiyoruz. Akilsizligi mesrulastiran bir ülkenin mensubu olmak üzüyor insani. Yürrü be Türkiyem kim tutar seni.

Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi‘nde eğitim gören 17 kursiyerin eserleri Fraport TAV Antalya Havalimanı’nda Antalya’ya veda eden turistlerle bir araya geldi.

2016 yılında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mahir Ünal’ın talimatıyla ülke genelinde bulunan Devlet Güzel Sanatlar Galerilerinde yetişkinlere yönelik yağlı boya resim kurslarının açılmasıyla başlayan çalışmalar, 2018 yılında Antalya’da Azize Kahraman Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü iş birliği ile tekrar hayat buldu.

Sergi, 24 Haziran 2019’a kadar Fraport TAV Antalya Havalimanı Dış Hatlar 2.Terminal’de Antalya’ya veda eden turistlere adeta Antalya’ya tekrar bir davet niteliğini taşıma görevini üstlenecek şekilde havalimanında yer aldı.

Fraport TAV Antalya Havalimanı’nda bugüne kadar açılan diğer sergilerden farklı olarak gerçekleşen ilk karma sergi olma özelliğini taşıyan Antalya Sergisi, resim sanatıyla amatör olarak ilgilenen ve daha çok emekli kursiyerlerin eserlerinden oluşuyor. Kursiyerler Antalya’da 75.Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Nurcan Özkan’ın ışığında sanatın yaşının olmadığını bir kez daha kanıtlayarak Halk Eğitim Merkezleri’nin başarısını gösterdi. 



Sergi açılışında Antalya Devlet Güzel Sanatlar Galerisi Müdüresi Aysun Çobanoğlu Davulcu ile bir araya gelen Fraport TAV Antalya Genel Müdürleri Deniz Varol ve Bilgihan Yılmaz sanata olan desteklerinin kesilmeden devam edeceğini ve özellikle Antalya’ya has sanatlardan dokuma sanatlarına kadar geniş bir yelpazeyi turistlere sunmayı arzuladıklarını dile getirdi. Ayrıca Antalya’nın köklü sanat kuruluşlarından olan Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile birlikte ortak çalışmalar yapmak istediklerini ve takiben özellikle genç sanatçıların bir uluslararası geçiş noktası olan Antalya Havalimanı’nda kendi eserlerinin bilinirliğinin artırılmasında destek olmak isteklerini belirtiler. 



Sanat eserleri Antalya Havalimanı'nda sergileniyor

Yorumlar

eller havaya ~ 5 yıl önce
çalgı,çengi,konser,süs-püs işlerinde iyisiniz tebrik ederim.ama iki dünya devi şirkete personelini hesapta terfi ettirip maaşını arttırmadan eksik para vereyim diye kağıt imzalatmak yakışıyormu?bu personel değilmi siz bu pozları verirken sahada ter döken.sene sonlarında rekor kırdık diye pozlar veriliyor ama o rekoru kırarken gece gündüz çalışan personele böyle yapılıyor.küçük düşünüyorsunuz yakışmıyor.sani şener bu konuyu biliyormu merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siz önce ~ 5 yıl önce
Şu havalimanındaki tuvaletlerinize temizlik getirinde millet rahat rahat ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ingiliz Kemal ~ 5 yıl önce
Turistleri 5 yildizli otellere Ultra tam pansiyon ile tikiyoruz. Disariya adimlarini atmiyorlar. Halbuki bölge tam anlamiyla bir acik hava sergisi. Dünyanin gicbir yerinde olmayan binlerce yillik tarihi sehirler tiyatrolar ve kalintilar. 600 dolara dünyanin en lüks otellerinde bütün gün yatan turistlerimizi Havaalaninda tarihi eser resimlerini göstererk ugurluyoruz. Tam da bize yakisani yapiyoruz. Akilsizligi mesrulastiran bir ülkenin mensubu olmak üzüyor insani. Yürrü be Türkiyem kim tutar seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000