18 Mayıs 2008, Pazar 08:11:20

Uçakta tuvalet olayına FAA soruşturması

Amerikan Havacılık Otoritesi FAA, Türk yolcu Gökhan Mutlu’nun San Diego’dan New York’a gitmek üzere bindiği JetBlue Havayolları’na üç saat boyunca tuvalette oturtulması konusunda soruşturma başlattı.
  • Bir zamanlar turk chartırları bunu pek sık yaparlardı cam seet oturtulur fazladan yolcu kaymaklıdır hele avrupa ucuslarında cok oluyordu,simdi biraz zor saffa denetlemeleri turk ucaklarına cok yapılınca bu isten vaz gecildi hepimiz için Örnek olsun yapılmasın 2 milyon usd az bile en az 15 milyon olsaydı iyi olurdu saygılar.

Yolcuların uçuş boyunca kemere sahip bir koltukta oturmak zorunda olduğuna dikkat çeken FAA sözcüsü Arleme Saloc, JetBlue’dan savunma istedi.

23 Şubat’ta meydana gelen olayda uçakta yolcu olarak uçan kabin memurunun uçuş ekipleri tarafından kullanılan katlanabilir koltukta kalkıştan 1.5 saat sonra rahatsız olduğunu bildirmesi üzerine pilot talimatıyla Gökhan Mutlu tuvalete gönderilmiş, kabin memuru Mutlu’nun 2E’deki yerine oturmuştu. Pilota katlanabilir koltukta oturabileceğini bildiren yolcunun talebi "Bu koltukta sadece kabin memurları oturabilir" gerekçesiyle reddedilmişti.

Uçakta tuvalet olayına FAA soruşturması

Yorumlar

life is life ~ 16 yıl önce
Bir zamanlar turk chartırları bunu pek sık yaparlardı cam seet oturtulur fazladan yolcu kaymaklıdır hele avrupa ucuslarında cok oluyordu,simdi biraz zor saffa denetlemeleri turk ucaklarına cok yapılınca bu isten vaz gecildi hepimiz için Örnek olsun yapılmasın 2 milyon usd az bile en az 15 milyon olsaydı iyi olurdu saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000