06 Temmuz 2011, Çarşamba 11:15:58

USTALIĞIN TAM ZAMANI!

AirportHaber Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık, havacılığın yeni dönemini mercek altına aldı...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Bakanin yapacagi cok sey var ama asil mesele daha altlarda.Kemiklesmis brokratlarda.Oralara da kimseler ulasamiyor.Minareyi calan kilifi uyduruyor. Brokratlarin ufku genislemedikce Bakanin kim oldugu cok cok onemli degil.
  • Sn Ali Arıduru zamanında, SHGM’nin eksiklikleri ortaya çıkacak diye ne Sivil Havacılık Üst Kurulu, ne de Bağımsız Havaaracı Kaza Tahkikat Kurumu kuruldu. Hala bile hiçbir adım atılmıyor. İnşallah bu kurumlar yeni hükümetimizin sayesinde en kısa zamanda kurulur da DHMİ dahil, Devletimizin tüm sivil havacılık birimleri denetim ve kontrol altına alınır.
Binali Yıldırım'ın iki dönemde oldukça başarılı işler çıkardığını belirten Kıdık, asıl ustalık döneminin ise tıpkı Başbakanda olduğu gibi yeniden Ulaştırma Bakanı olması beklenen Binali Yıldırım için de başladığını söyledi.

Havacılık sektörünün Binali Yıldırım döneminde adeta şaha kalktığını ve yadsınamaz büyümelerin yaşandığını söyleyen deneyimli gazeteci Kıdık, yeni dönemde sektörün çok daha önemli atılımlar beklediğini yazdı.

İstanbul’da yapılması düşünülen 3. havalimanı, Çukurova ve daha bir çok önemli projenin beklediğini, sektörde daha nelerin değişeceğini ve Binali Yıldırım'ın gelişmeleri çok yakından izlediğini de belirten Kıdık, bazı stratejik noktalara da değindi.

SHGM özerk hale gelmeli mi? Özel sektör yeterince korunuyor mu? DHMİ ne durumda?


USTALIĞIN TAM ZAMANI!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bakanin yapacagi cok sey var ama asil mesele daha altlarda.Kemiklesmis brokratlarda.Oralara da kimseler ulasamiyor.Minareyi calan kilifi uyduruyor. Brokratlarin ufku genislemedikce Bakanin kim oldugu cok cok onemli degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sn Ali Arıduru zamanında, SHGM’nin eksiklikleri ortaya çıkacak diye ne Sivil Havacılık Üst Kurulu, ne de Bağımsız Havaaracı Kaza Tahkikat Kurumu kuruldu. Hala bile hiçbir adım atılmıyor. İnşallah bu kurumlar yeni hükümetimizin sayesinde en kısa zamanda kurulur da DHMİ dahil, Devletimizin tüm sivil havacılık birimleri denetim ve kontrol altına alınır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000