04 Haziran 2013, Salı 07:45:17

ONUR AIR İLK UÇUŞUNU YAPTI

Onur Air'ın Antalya çıkışlı Sivas ve Erzincan seferleri başladı. Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal’ında katıldığı seferde yolcular çiçeklerle karşılandı, pasta kesilerek kutlama yapıldı.
  • onur air in son gelişme olarak 3 uçağı yerde kaldı.malatyada motor arızası ,yine iç hatlardan birinde kalan uçakta hidrolik sızıntısı ve yurtdışında meydanlardan birinde kalan uçakta oksijen tüpünün boşaldığı belirtildi.
  • Arlanda quality hotelden hepinize sevgiler..
  • tabii 50 yuro zam aldılar ...bazıları,,,
  • kabıne gulmek haramm..anca ucursunlar kabının derdı nedır sıkıntısı nedır dusunen yok
  • zorla gülümseme...:)
  • resimlerdede kabin ekibi ne mutlu gorunuyor :)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk: "Sivas, İstanbul, İzmir ve Antalya gibi turizm ve ticaretin merkezi olan 3 şehirle hava yoluyla buluşmuş durumdadır"

Onur Air'in Sivas-Erzincan-Antalya uçak seferleri başladı. Antalya'dan havalanan Onur Air'e ait yolcu uçağı, aralarında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal'ın da olduğu 93 yolcusuyla Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'na indi. Uçağı iki itfaiye aracı apron girişinde tazyikli su sıkarak karşıladı.

Soluk, Birdal ve yolcuların, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Taş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım tarafından karşılanmasının ardından, halk oyunları gösterileri sunuldu ve pasta kesildi.

Habip Soluk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalya'dan başlayan ilk uçak seferiyle Sivas'a geldiklerini belirterek, "Bu bir ticarettir. Hava yolu, kara yolu ve demir yolu ancak sahip çıkıldığı müddetçe ayakta duracaktır" dedi.

Sivas'ın, karadan, havadan ve kısa süre sonra da hızlı yüksek trenle ulaşılabilir bir il olacağını ifade eden Soluk, şöyle konuştu:

"Ulaşımın ve iletişimin geliştiği yer zenginlik, kültür demektir. Sivas, İstanbul, İzmir ve Antalya gibi turizm ve ticaretin merkezi olan 3 şehirle hava yoluyla buluşmuş durumdadır. Bu hizmetin ayakta kalabilmesi, sürdürülebilir olması Sivaslı hemşehrilerimizin sahip çıkmasıyla mümkün olacaktır. Seferlerin hayırlı olmasını diliyorum."

Vali Zübeyir Kemelek ise Sivas'ta uçak yolcusunda sürekli artış yaşandığını açıkladı. İstanbul ve İzmir yolcu sayısında artışların bir önceki yıla göre yüzde 20 seviyesinde olduğunu aktaran Kemelek, Sivas'tan İstanbul'a, İzmir'e, Antalya'ya ve Erzincan'a uçak seferleri düzenlendiğini anımsattı.

Orhan Birdal da bugün başlayan uçak seferlerinin Sivas, Erzincan ve Antalya'yı birbirine bağladığını belirterek, vatandaşlardan seferlere sahip çıkmalarını istedi.

Doğan Ürgüp ve Osman Yıldırım da uçak seferlerinin hayırlı olmasını diledi.

Pazartesi, çarşamba ve perşembe günleri düzenlenecek olan uçak seferlerinin Sivas-Erzincan-Antalya şeklinde olacağı bildirildi.

ONUR AIR İLK UÇUŞUNU YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

onur air 3 uçak? ~ 11 yıl önce
onur air in son gelişme olarak 3 uçağı yerde kaldı.malatyada motor arızası ,yine iç hatlardan birinde kalan uçakta hidrolik sızıntısı ve yurtdışında meydanlardan birinde kalan uçakta oksijen tüpünün boşaldığı belirtildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arlanda ~ 11 yıl önce
Arlanda quality hotelden hepinize sevgiler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onur ~ 11 yıl önce
tabii 50 yuro zam aldılar ...bazıları,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
kabıne gulmek haramm..anca ucursunlar kabının derdı nedır sıkıntısı nedır dusunen yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 11 yıl önce
kabını nıye dusunsunler kabın usun onların ucusları aksamasın.kurallar bıle ucmak ugruna yerı geldıgınde cıgnensın.ama ınsanlar sorunca bu kuralına gore degıl gelen cevap uygundur olsun.kıme neyı anlatıyoruz kı.gun gelır keser doner sap doner
kabin ~ 11 yıl önce
zorla gülümseme...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
er ~ 11 yıl önce
resimlerdede kabin ekibi ne mutlu gorunuyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 11 yıl önce
mecbur.sahte sahte

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000