15 Ocak 2009, Perşembe 07:52:00

DHMİ’DEN YENİ YIL İNDİRİMİ

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), bazı ücret tarifelerini bu yıl indirimli uygulayacak.
  • kutluyoruz kurumumuzuda,,krizin farkaındalar amma bu kriz bizim persneli nasl etkiledi zaten adaletsizde bi maaş sistemimiz var şunlarada birşey yapsak diyen yok..hakmıdır yaww birine üç lira diğerine birbuçuk. adaletin bumu dhmi? bumudur adil düzen devletlim??
  • bütün bakanlar kendi personeline zam istiyor..türkiyenin en çok kazandıran kurumlarından birisiyiz ama personele bir sey yok..ayda 240 saat çalısıyoruz ama 160 saat çalısan personel kadar ücreti zor alıyoruz az adamla çok iş yapıyoruz lütfen sesimize kulak verin ne hafta sonu ne bayram geceli gündüzlü çalışıyoruz.. yeter artık birazda bizi düşünün..SAYGILARIMLA
  • Setur la DO&CO larda aldıklarınıza sayın DHMI apron ıcınde SETUR 80 km zorluyor DO&CO nun kucuk araclarıda yapıyor bu suratlerı Celebının Traktorlernı ve araclarda dahıl bu olaya ama neden TK nın araclarını kullanan havas personelını gorunce dur ehliyetını al son biz magduruz azıcık kendınıze pay cıkarın...
  • allah rızası içi bi skala yapın bi iyileştirme yapın %80 istemiyoz. % 10 yeter.bana kurumdan ayrılmak istiyonmu deseler hiç tereddütsüz evet derim .bu kadar kokuşmuşluk bu kadar dedikodu başıboşluk olur. birdal da tam koltuk adamıymış hizmet adamı değil fıs çıktı fıs... (kuleciler kızmayın babanızın kulağı nıçınlatttdım.......)
  • Türk sivil havacılık sektörüne yaptığı katkılar güzel de, biraz da özveriyle çalışan personelini hatırlasa diyorum... Biraz da bize katkı yapsa diyorum... 6 yıl önce bir öğretmenin iki katı maaş alırken şimdi herkes bizi geçti. DHMİ nin bir ayrıcalığı kalmadı. Maaşlarımızı nereye kadar eritmeye devam edecekler ? Yönetim kurulunun hiç mi yetkisi yok bişeylere ? Bu böyle giderse milli eğitimin hizmetli kadrosu da bizden fazla maaş alacak. Bu katkılar sağlanırken DHMİ'nin gece gündüz, kar kış demeden çalışan özverili personelini de unutmayın artık lütfen.

DHMİ'den yapılan yazılı açıklamada, kurum tarafından, dünyada yaşanan ekonomik krizin havacılık sektöründe yaratacağı etkilerin azaltılmasına yönelik çalışmalar yapıldığı belirtildi. Açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Ülkemizde uygulanmakta olan sivil havacılık politikası gereği, daha fazla vatandaşımızın hava yolu ile seyahatine destek olmak amacı ile DHMİ Genel Müdürlüğünce 2009 yılı ücret tarifelerinin 'konma, konaklama, aydınlatma, yer hizmetleri, akaryakıt ikmali, imtiyaz, meydan çalışma saatlerinin uzatılması ve benzeri' tarifelerinin 2009 yılı süresince yüzde 10'dan, yüzde 80'lere varan önemli oranlarda indirimli olarak uygulanması sağlanmıştır.

Tarifelerde yapılan indirimler ile küçük ölçekli havaalanlarında uçak ve yolcu trafiğinin artırılması, daha fazla yolcuya hizmet verilmesi ve devam eden seferlerin sürekliliğinin sağlanması amaçlanmaktadır.

2009 yılı tarifesinde yapılan indirimler ile havacılık sektörüne yaklaşık 30 milyon TL'lik bir destek sağlanabileceği öngörülmekte olup, DHMİ Genel Müdürlüğü, Türk havacılık sektörüne yapmakta olduğu katkıları devam ettirecektir.”

DHMİ’DEN YENİ YIL İNDİRİMİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

kara tarafı.... ~ 15 yıl önce
kutluyoruz kurumumuzuda,,krizin farkaındalar amma bu kriz bizim persneli nasl etkiledi zaten adaletsizde bi maaş sistemimiz var şunlarada birşey yapsak diyen yok..hakmıdır yaww birine üç lira diğerine birbuçuk. adaletin bumu dhmi? bumudur adil düzen devletlim??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ~ 15 yıl önce
bütün bakanlar kendi personeline zam istiyor..türkiyenin en çok kazandıran kurumlarından birisiyiz ama personele bir sey yok..ayda 240 saat çalısıyoruz ama 160 saat çalısan personel kadar ücreti zor alıyoruz az adamla çok iş yapıyoruz lütfen sesimize kulak verin ne hafta sonu ne bayram geceli gündüzlü çalışıyoruz.. yeter artık birazda bizi düşünün..SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apron ~ 15 yıl önce
Setur la DO&CO larda aldıklarınıza sayın DHMI apron ıcınde SETUR 80 km zorluyor DO&CO nun kucuk araclarıda yapıyor bu suratlerı Celebının Traktorlernı ve araclarda dahıl bu olaya ama neden TK nın araclarını kullanan havas personelını gorunce dur ehliyetını al son biz magduruz azıcık kendınıze pay cıkarın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mağdur dhm li ~ 15 yıl önce
allah rızası içi bi skala yapın bi iyileştirme yapın %80 istemiyoz. % 10 yeter.bana kurumdan ayrılmak istiyonmu deseler hiç tereddütsüz evet derim .bu kadar kokuşmuşluk bu kadar dedikodu başıboşluk olur. birdal da tam koltuk adamıymış hizmet adamı değil fıs çıktı fıs... (kuleciler kızmayın babanızın kulağı nıçınlatttdım.......)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ~ 15 yıl önce
Türk sivil havacılık sektörüne yaptığı katkılar güzel de, biraz da özveriyle çalışan personelini hatırlasa diyorum... Biraz da bize katkı yapsa diyorum... 6 yıl önce bir öğretmenin iki katı maaş alırken şimdi herkes bizi geçti. DHMİ nin bir ayrıcalığı kalmadı. Maaşlarımızı nereye kadar eritmeye devam edecekler ? Yönetim kurulunun hiç mi yetkisi yok bişeylere ? Bu böyle giderse milli eğitimin hizmetli kadrosu da bizden fazla maaş alacak. Bu katkılar sağlanırken DHMİ'nin gece gündüz, kar kış demeden çalışan özverili personelini de unutmayın artık lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000