02 Ekim 2018, Salı 18:37:53

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak'a sürpriz ziyaret

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak'a, göreve gelişinin ikinci yılında çalışma arkadaşları tarafından sürpriz bir kutlama organizasyonu yapıldı.
  • Tam olarak kutlanan nedir anlamadım ? İkinci yıl neden kutlanır ki liseli sevgililer gibi .. bi 5. Yıl olsa 10. Yıl olsa anlarım da, bu baya manasız olmuş.
  • Geleceğiyle oynanmış yeni bir dropum. Eğitimdeki amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Onu örtbas edebilirler ama bu haksızlık ve hukuksuzluklara ikili uygulamalara farklı eğitimlere bir genel müdür nasıl göz yumar? Nice Yıllara...
  • Kurulan Teknik Hizmetler TERMİNAL ELEKTRONİK işlerini yapmıyor-yapmak istemiyor diye, Destek Hizmetleri SANRAL-TELEFON işlerini yapmıyor-yapmak istemiyor diye BU GÖREVLER onlar alınıp Terminal Elektroniğe, Terminal Elektronik Personeli olmadığı-kalmadığı için ise ATSEP'lere ek iş olarak yüklenmiş durumdadır. Başkalarınca yapılması gerekli bu işleri yapmayarak direnenlere gerekli yaptırımlar uygulanmayarak bizlerin sırtına birde bu işlerin yüklenmesinin haksızlık olduğunu lütfen görünüz ve lütfen gereğinin yapılmasını sağlayınız. Başkalarının yapmak istemediği ve işimiz olmayan işleri bizler de yapmak istemiyoruz. 2. HİZMET YILINIZ KUTLU OLSUN.
  • Sayın Genel Müdürümüz. DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI'na TES'de(Terminal Elenektronik Sistemleri)çalıştırılacağı bildirilerek ve özel kod açılarak alımları yapılan, KPSS tercihlerinde kimilerinin bilerek müracaat ettiği, kimilerinin ise ATSEP alımı olmadığı için(sonradan ATSEP olunabileceği açıklaması yapılmamıştır)bu sebeple müracaat etmediği ve böylelikle hak kaybına uğranılan işlemler sebebiyle şimdide bizler çalıştığımız birim işlerimiz dışında yazılı çalışma ve yetkimiz olmadan çalışmak zorunda bırakılıyoruz. Lütfen bu sorunun giderilmesi için gereğini bizler içinde yapınız.
  • Funda Hanım artık yapılan haksızlıklara dur deyin lütfen.
  • Cevat müdürüm basarilarinizin devamını dilerim dlm saygılar sevgiler
  • Atc düşmanı satın genel müdür güle güle yeni havalimanında başarılar dileriz
  • Şefkatli,derdine derman bulan,anlayışlı ,çözüm odaklı,etrafına pozitif enerji veren sayacak çok şey var iyiki genel müdürümüzsünüz
  • Her sene haksız ve hukuksuz bir şekilde hayalleriyle oynanan Seyrüseferin sözde itibarı için harcanan bizlerin alın teri ne olacak Funda Hanım? Biz sizin personeliniz değil miyiz? Perde arkasında dönen oyunların, torpillerin , elinde döner bıçaklarıyla tehtidler savurarak gezen "eğitimciler" den bahsetmiyoruz bakın. Hak , Hukuk , Adalet diyoruz !

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak'a, göreve gelişinin ikinci yılında çalışma arkadaşları tarafından sürpriz bir kutlama organizasyonu yapıldı.

DHMİ'nin başkent Ankara'daki binasında Funda Ocak'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren DHMİ yöneticileri, Ocak'ın ikinci yılını kutladı. 

Bir araya gelen Ocak ve ekibi, yeni ve daha büyük projeler için birbirlerine tam destek sözü verdi.

Funda Ocak sürpriz ziyareti sosyal medya hesabından böyle duyurdu;

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak'a sürpriz ziyaret

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Kutlama ~ 6 yıl önce
Tam olarak kutlanan nedir anlamadım ? İkinci yıl neden kutlanır ki liseli sevgililer gibi .. bi 5. Yıl olsa 10. Yıl olsa anlarım da, bu baya manasız olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Funda Hanım'a ~ 6 yıl önce
Geleceğiyle oynanmış yeni bir dropum. Eğitimdeki amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Onu örtbas edebilirler ama bu haksızlık ve hukuksuzluklara ikili uygulamalara farklı eğitimlere bir genel müdür nasıl göz yumar? Nice Yıllara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkes Çalışan ~ 6 yıl önce
Kurulan Teknik Hizmetler TERMİNAL ELEKTRONİK işlerini yapmıyor-yapmak istemiyor diye, Destek Hizmetleri SANRAL-TELEFON işlerini yapmıyor-yapmak istemiyor diye BU GÖREVLER onlar alınıp Terminal Elektroniğe, Terminal Elektronik Personeli olmadığı-kalmadığı için ise ATSEP'lere ek iş olarak yüklenmiş durumdadır. Başkalarınca yapılması gerekli bu işleri yapmayarak direnenlere gerekli yaptırımlar uygulanmayarak bizlerin sırtına birde bu işlerin yüklenmesinin haksızlık olduğunu lütfen görünüz ve lütfen gereğinin yapılmasını sağlayınız. Başkalarının yapmak istemediği ve işimiz olmayan işleri bizler de yapmak istemiyoruz. 2. HİZMET YILINIZ KUTLU OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATSEP ~ 6 yıl önce
Sayın Genel Müdürümüz. DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI'na TES'de(Terminal Elenektronik Sistemleri)çalıştırılacağı bildirilerek ve özel kod açılarak alımları yapılan, KPSS tercihlerinde kimilerinin bilerek müracaat ettiği, kimilerinin ise ATSEP alımı olmadığı için(sonradan ATSEP olunabileceği açıklaması yapılmamıştır)bu sebeple müracaat etmediği ve böylelikle hak kaybına uğranılan işlemler sebebiyle şimdide bizler çalıştığımız birim işlerimiz dışında yazılı çalışma ve yetkimiz olmadan çalışmak zorunda bırakılıyoruz. Lütfen bu sorunun giderilmesi için gereğini bizler içinde yapınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lütfen ~ 6 yıl önce
Funda Hanım artık yapılan haksızlıklara dur deyin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mutlu ~ 6 yıl önce
Cevat müdürüm basarilarinizin devamını dilerim dlm saygılar sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mutsuz ~ 6 yıl önce
İlyas Müdürümüzü gördüğünde de ona başarılar diliyordunuz. Devran dönüyor işte ve kargalara kalan hey gidi dünya deniyor. Baki kalan ise birileri için yaptığınız değeri bilinmeyen eşşeklik oluyor. Bu sebeple; ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA İÇİN DANSÖZ OLMAYA DEĞMEZ.
Atc ~ 6 yıl önce
Atc düşmanı satın genel müdür güle güle yeni havalimanında başarılar dileriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi ~ 6 yıl önce
Şefkatli,derdine derman bulan,anlayışlı ,çözüm odaklı,etrafına pozitif enerji veren sayacak çok şey var iyiki genel müdürümüzsünüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emek ve Alınteri mi? ~ 6 yıl önce
Her sene haksız ve hukuksuz bir şekilde hayalleriyle oynanan Seyrüseferin sözde itibarı için harcanan bizlerin alın teri ne olacak Funda Hanım? Biz sizin personeliniz değil miyiz? Perde arkasında dönen oyunların, torpillerin , elinde döner bıçaklarıyla tehtidler savurarak gezen "eğitimciler" den bahsetmiyoruz bakın. Hak , Hukuk , Adalet diyoruz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000