26 Eylül 2011, Pazartesi 12:36:37

CENGİZ TOPEL HAVAALANI İÇİN GERİ SAYIM

Çok yakında sivil uçuşlara açılması planlanan Cengiz Topel Havaalanı’ndaki ticari alanlar ihaleye çıkarılıyor.
  • Hadi artık bekliyoruz...
  • herşey çok güzel hazırlanmakta fakat buraya sefer düzenleyeceğini deklare eden bir allahın kulu yok...Ne yapsak acep...???
DHMİ, Kocaeli Cengiz Topel Havaalanı’ndaki ticari alanları kiralamak için ihale yapacak.

Kocaeli Cengiz Topel Havaalanı’ndaki rent a car, kafeterya ve otopark alanlarının ihalesi için yapılan duyuruda, ihaleye ilişkin bilgiler verildi.

Sözkonusu ticari alanlara talip olanlar 10 Ekim 2011 günü saat 14.00’e kadar ihaleye katılma şartlarında belirtilen evrakları tamamlayıp DHMİ Kocaeli Cengiz Topel Havaalanı Müdürlüğü evrağına verebilecek.

İhale ise aynı gün saat 14.30’da DHMİ Kocaeli Cengiz Topel Havaalanı Müdürlüğü’nde yapılacak.

İSTANBUL HAVAALANLARININ YÜKÜ AZALACAK
Sivil havacılığa açılan havaalanının 2 bin 500 metrekare kapalı alana sahip terminal binasının çatısı yenilendi, dış cephesine mantolama ve kompozit levha kaplama yapıldı. Binanın gelen VIP girişi ayrı olacak şekilde tasarlandı. Terminal binasının etrafındaki saçaklar çelik gergili cam örtülü olarak dizayn edildi. Tüm seramik, vitrifiye, asma tavan, boya imalatları yenilendi.

Cengiz Topel Havaalanı'nda yapılan tadilat kapsamında 120 metrekarelik bir alanda yeni su deposu inşa edildi. İnşa edilen su deposunun içerisinde 40 metreküp prizmatik modüler çelik su deposu yapıldı. 700 metrekare alana sahip itfaiye binası çatısının taşıyıcısı tadilat edilip boyandı, ilave akslarla çelik kolonlarla bina büyütüldü. Bina içerisine idari ofis inşa edildi.

Terminal binasının yanında 150 araçlık otopark yapıldı. Ayrıca alanda çevre düzenlemesi yapıldı, çevre çitleri yenilendi. İstanbul'daki havaalanlarının yükünü azaltacak olan Cengiz Topel, Kocaeli'nin yanı sıra İstanbul, Yalova, Sakarya, Bolu ve Düzce gibi çevre illerde hizmet verecek.
CENGİZ TOPEL HAVAALANI İÇİN GERİ SAYIM

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Hadi artık bekliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
herşey çok güzel hazırlanmakta fakat buraya sefer düzenleyeceğini deklare eden bir allahın kulu yok...Ne yapsak acep...???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000