26 Haziran 2011, Pazar 14:20:41

ANTALYA'DA TÜM ZAMANLARIN REKORU!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar, bir günde 902 uçağın havalimanına iniş kalkış yaptığını belirterek, tüm zamanların rekorunun kırıldığını söyledi...
  • Allah İzmir Yol Kontrol'ü nasıl biliyorsa öyle yapsın :) Yaa iki uçak üstüste, kimin ne yaptığı belli değil; yaa bir ayırma verin, birşey söyleyin, YOK... Ne bir sürat, ne bir V/S hiç birşey YOK! Sıkıştıkları yerde 'Contact Antalya on 122.050' ... Ondan sonra ne oluyor? Antalya kendisine gelen düzensiz trafikleri toparlayacağım diye uğraşıyor. İzmir, Antalya'nın üzerinden yük alacağına tam tersi Antalya'nın üzerine yük getiriyor. Saygılar...
  • SEVGİLİ KONTROLÖR ARKADAŞLARIM,ÖNCELİKLE SİZLERE GÖSTERDİĞİNİZ ÇALIŞMALAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.BİZ PİLOTLARIN BİR TEK İSTEDİĞİ ŞEY VARDIR; O DA YAKLAŞMA SAFHASINDA SİZLERİN DAHA AKTİF OLMASI.MESELA BİZLERE YOĞUN TRAFİKTE ÖZELLİKLE;SÜRAT,ALÇALMA ORANI İLE İLGİLİ DURMADAN TALİMAT VERİN.SİZLER BİRŞEY SÖYLEMEYİNCE BİZLERİN İÇİNDEKİ ARKADAŞLARIN BAZILARIDA DIŞARIDAKİ TRAFİĞİ HİÇ TAKİP ETMEYEREK İSTEDİĞİ GİBİ ALÇALIYOR.TABİİ Kİ BURADA BİRAZ ÇARESİZ KALIYORSUNUZ.ÇEKİNMEDEN TALİMAT VERİN BİZE.MESELA GEÇENLERDE 2 UÇAK ÜST ÜSTE İDİK.BEN KENDİ SÜRATİMİ KENDİM DÜŞÜRDÜM.BEN İSTERDİMKİ YAKLAŞMANIN ALTTAKİ UÇAĞA SÜRAT ARTIRTTIRSIN.HİÇ TALİMAT VERİLMEDİ.O ARKADAŞ BİLDİĞİ GİBİ ALÇALDI.ARAYI BEN AÇTIM.AMA BUNU SİZLER YAPIN.DAHA AKTİF OLUN. UYARIN BİZİ.TŞKÜR.
  • mantık familya diyor...
  • beğendim bunu harika :)))
  • Lara plajında pilotlar jipleriyle şakalaşıyorlar, kontrolörler boardların karşısına dizilmiş 10 saat uykusuz oturuyorlar. Karşımızda reklamlara çıkan pilotların altında jipler, bmw'ler uçuşa giderken kumsalda bırakıyorlar, birbirlerine ikram ediyorlar. Birbirleriyle yarışıyorlar, avrupalı pilotlardan fazla kazanıyorlar, şakalaşıyorlar. O kontrolör aklından geçiriyor, benim de bir arabam olsa benim de bir evim olsa diyor. Müdürüm bana niye tazminatımı vermiyorsunuz diyor, bizde niye yok diyor! :)
  • 1000 UCAKLA AHL Yİ GEÇMİŞ OLAMAZSINIZ. ÇÜNKÜ AHL 10 MAYIS 2011 GÜNÜ 1040 UÇAKLA YENİ REKORUNU KIRDI. BİLGİNİZE SUNULUR.
  • Okuduğunuzdan ne anladığınızı veya anlayamadığınızı görmek güzel. Beklentilerin fazla olmasına gerek yok. Bunada razıyız diyelim
  • başkann yine gerekeni yapmışsın heyecanla takip ediyoruz güzel haberlerinizi bu arada dedeleride unutmayalım
  • Bu işi biliyorsun AYT ATC REYİZ büyüksün!
  • başkannnn bu seferde kazandık...
Antalya'da dün itibariyle havalimanına 902 uçak iniş kalkış yaptı. Tüm zamanlarının rekorunun kırıldığı gün, 67 bin kişi dış hatlar terminalinden giriş, 69 bin kişi çıkış yaptı. Yine iç hatlar terminalinde 9 bin 500 yolcu çıkış yaptı, 10 bin 300 kişi giriş yaptı. DHMİ Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar, bu rakamla tüm zamanların rekorunun kırıldığını söyledi. Dün itibariyle Antalya Havalimanı'na 902 uçağın iniş kalkış yaptığını açıklayan Serdar, bir önceki rekorun da 3 hafta önce 875 uçakla gerçekleştiğini söyledi.

Türkiye rekorunun İstanbul'un elinde olduğunu belirten Serdar, "İstanbul'un elinde 900'lü rakamları var. Ama biz bu yıl bin uçak hedefliyoruz. Bini yakalarsak tüm Türkiye'nin rekoru olacak. " dedi. Bu artışı havalimanın kapasitesinin artışına ve uçak sayısının geçen yıla göre yüzde 16 artmasına bağlı olduğunu söyleyen Serdar, geçen yıl havalimanın bir saatlik kapasitesinin 45 uçak olduğunu, bu yıl bunu 60'a çıkardıklarını söyledi. 
 
Osman Serdar, Antalya Havalimanı'na Yılbaşı itibariyle 4 milyon 70 bin yolcunun giriş çıkış yaptığını söyledi. Serdar, sözlerini şöyle tamamladı: "Rekorun kırıldığı gün 67 bin dış hatlardan giriş oldu. 69 bin dış hat yolcusu çıkış yaptı. İç hatlarda da 9 bin 500 giden yolcu oldu. 10 bin 300 de gelen oldu. Bunları topladığımız zaman bir günde 150 binin üzerinde insana hizmet veriyoruz."
ANTALYA'DA TÜM ZAMANLARIN REKORU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Misafir ~ 13 yıl önce
Allah İzmir Yol Kontrol'ü nasıl biliyorsa öyle yapsın :) Yaa iki uçak üstüste, kimin ne yaptığı belli değil; yaa bir ayırma verin, birşey söyleyin, YOK... Ne bir sürat, ne bir V/S hiç birşey YOK! Sıkıştıkları yerde 'Contact Antalya on 122.050' ... Ondan sonra ne oluyor? Antalya kendisine gelen düzensiz trafikleri toparlayacağım diye uğraşıyor. İzmir, Antalya'nın üzerinden yük alacağına tam tersi Antalya'nın üzerine yük getiriyor. Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SEVGİLİ KONTROLÖR ARKADAŞLARIM,ÖNCELİKLE SİZLERE GÖSTERDİĞİNİZ ÇALIŞMALAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.BİZ PİLOTLARIN BİR TEK İSTEDİĞİ ŞEY VARDIR; O DA YAKLAŞMA SAFHASINDA SİZLERİN DAHA AKTİF OLMASI.MESELA BİZLERE YOĞUN TRAFİKTE ÖZELLİKLE;SÜRAT,ALÇALMA ORANI İLE İLGİLİ DURMADAN TALİMAT VERİN.SİZLER BİRŞEY SÖYLEMEYİNCE BİZLERİN İÇİNDEKİ ARKADAŞLARIN BAZILARIDA DIŞARIDAKİ TRAFİĞİ HİÇ TAKİP ETMEYEREK İSTEDİĞİ GİBİ ALÇALIYOR.TABİİ Kİ BURADA BİRAZ ÇARESİZ KALIYORSUNUZ.ÇEKİNMEDEN TALİMAT VERİN BİZE.MESELA GEÇENLERDE 2 UÇAK ÜST ÜSTE İDİK.BEN KENDİ SÜRATİMİ KENDİM DÜŞÜRDÜM.BEN İSTERDİMKİ YAKLAŞMANIN ALTTAKİ UÇAĞA SÜRAT ARTIRTTIRSIN.HİÇ TALİMAT VERİLMEDİ.O ARKADAŞ BİLDİĞİ GİBİ ALÇALDI.ARAYI BEN AÇTIM.AMA BUNU SİZLER YAPIN.DAHA AKTİF OLUN. UYARIN BİZİ.TŞKÜR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
mantık familya diyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
beğendim bunu harika :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Lara plajında pilotlar jipleriyle şakalaşıyorlar, kontrolörler boardların karşısına dizilmiş 10 saat uykusuz oturuyorlar. Karşımızda reklamlara çıkan pilotların altında jipler, bmw'ler uçuşa giderken kumsalda bırakıyorlar, birbirlerine ikram ediyorlar. Birbirleriyle yarışıyorlar, avrupalı pilotlardan fazla kazanıyorlar, şakalaşıyorlar. O kontrolör aklından geçiriyor, benim de bir arabam olsa benim de bir evim olsa diyor. Müdürüm bana niye tazminatımı vermiyorsunuz diyor, bizde niye yok diyor! :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1000 UCAKLA AHL Yİ GEÇMİŞ OLAMAZSINIZ. ÇÜNKÜ AHL 10 MAYIS 2011 GÜNÜ 1040 UÇAKLA YENİ REKORUNU KIRDI. BİLGİNİZE SUNULUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Okuduğunuzdan ne anladığınızı veya anlayamadığınızı görmek güzel. Beklentilerin fazla olmasına gerek yok. Bunada razıyız diyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
başkann yine gerekeni yapmışsın heyecanla takip ediyoruz güzel haberlerinizi bu arada dedeleride unutmayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu işi biliyorsun AYT ATC REYİZ büyüksün!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
başkannnn bu seferde kazandık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000