22 Mayıs 2022, Pazar 14:27:09

Şampiyon Anadolu Efes Corendon ile yurda döndü

Tarihi bir başarıya imza atarak iki yıl üst üste EuroLeague Şampiyonu olan Anadolu Efes'i Corendon Airlines yurda getirdi.
  • Nasıl olsun ki... Daha Bilal Ekşi, tebrik mesajında Anadolu diyor, Efes diyemiyor. Neden, ona göre bir bira markası. Olmaz, haram. Vergisinden maaşını alır, ses etmez ama. Bilmez ki Efes aslında Selçuk'ta bulunan antik bir şehirdir...
  • Kendi aramızda ayrışacak hiç bir fırsatı kaçırmıyoruz maşallah. TK EuroLeague reklamını yapın falan. Hepsi bu ülkenin değerleri. Burada TK dese ne olur demese ne olur. O reklamın hedefi YABANCI ÜLKE vatandaşları. Bırakın bu işleri kardeşim. Tebrikler Anadolu Efes deyin geçin.
  • Euroligin adı Turkish Airlines Eurolig, reklamı yapan Corendon. Tebrikler
  • Final maçlarında tek Türk oyuncuyu tek bir dakika oynatmadan,sürekli oynatılarak parlatılmış,şansa iyi uyum sağlamış yabancı oyuncular sayesinde kupa kazanılsa ne ki?
  • thy de gitsin meksika liginde buz hokeyi takımına sponsor olsun

Tarihi bir başarıya imza atarak iki yıl üst üste EuroLeague Şampiyonu olan Anadolu Efes'i Corendon Airlines yurda getirdi.

Avrupa’nın en önemli organizasyonunu şampiyon olarak tamamlayan Anadolu Efes, Corendon Airlines'ın XC1976 Belgrad-İstanbul seferiyle Türkiye'ye geldi.

Corendon'un iki senedir sponsor olduğu Anadolu Efes ikinci kez üst üste kupayı Corendon Airlines ile birlikte almış oldu.









Şampiyon Anadolu Efes Corendon ile yurda döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Özgür ~ 2 yıl önce
Nasıl olsun ki... Daha Bilal Ekşi, tebrik mesajında Anadolu diyor, Efes diyemiyor. Neden, ona göre bir bira markası. Olmaz, haram. Vergisinden maaşını alır, ses etmez ama. Bilmez ki Efes aslında Selçuk'ta bulunan antik bir şehirdir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
El insaf ~ 2 yıl önce
Kendi aramızda ayrışacak hiç bir fırsatı kaçırmıyoruz maşallah. TK EuroLeague reklamını yapın falan. Hepsi bu ülkenin değerleri. Burada TK dese ne olur demese ne olur. O reklamın hedefi YABANCI ÜLKE vatandaşları. Bırakın bu işleri kardeşim. Tebrikler Anadolu Efes deyin geçin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 2 yıl önce
Euroligin adı Turkish Airlines Eurolig, reklamı yapan Corendon. Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevsinler böyle kupayı ~ 2 yıl önce
Final maçlarında tek Türk oyuncuyu tek bir dakika oynatmadan,sürekli oynatılarak parlatılmış,şansa iyi uyum sağlamış yabancı oyuncular sayesinde kupa kazanılsa ne ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shane Larkin ~ 2 yıl önce
Turk oyuncu Turk Bayragi omzunda gezdi orda..)
Şansa mı ~ 2 yıl önce
Adam 2 sezon üst üste şampiyon oldu. Basketten anlar mısın bilmiyorum ama bu basketbolda Avrupanin en büyük kupası. Buna şans diyemezsin. Türk basketbolcu konusunda haklısın ama hocanın elinde yeteri kadar iyi Türk yoksa ne yapsın.
Şansa mı yazana ~ 2 yıl önce
Eurolig 10-15 sene öncesindeki kalitesinde değil bunu basketbolu bilen herkes söyler ve o zamanlarda kendisi neredeydi,niye başarılı olamadı? Tek şansı diğer büyük takımları örnek alarak kadroyu koruması,kadronun da birbiriyle iyi uyum sağlaması tabii takımın tek branşta faaliyet gösterip,mali sorununun olmaması,masraflarını vergiden düşebilmesi de ayrı şans. Takımda yeteri kadar iyi Türk oyuncu olmamasında kendisinin payı yok mu? Yıllardır hocalık yapıyor hangi Türk oyuncu veya oyuncuları yetiştirmiş,parlatmış? Oyuncu oynayarak gelişir,tecrübelenir,kenarda oturarak değil. Son yıllarda bir tek Sertaç var ki o da Efes'deki yabancı pivotlar sakatlanınca yerlerine başka oyuncu bulamayınca mecburen ona şans verdi o da şansını iyi kullandı şimdi Barselona'da oynuyor. Geçmiş dönemde milli takım hocasıyken devşirmeleri,yabancı oyuncu sayısını,Türk oyunculara süre verilmemesini eleştiriyordu Efes'in başına geçti anında sözlerinden dönüş yaptı şimdi yeniden milli takımda bakalım ne yapacak?
Şansa mı'ya ~ 2 yıl önce
Şans tabi ne ya? İlk maçta son saniye üçlüğü,final maçının tek sayıyla kazanılabilinmesi şans değil de ne? Neredeyse 30 yıldır koçluk yapıp da Türk oyuncu yetiştirememişse bıraksın bu işi. Aydın Örs onlarca Türk oyuncu yetiştirdi ve geliştirdi bu da onun yıllarca yardımcısıydı bu ne yaptı? Kim ki tamamen Türk oyuncularla ki artık hayal gibi ya da büyük oranda kadrosunda Türk oyuncular bulundurup başarılı olmuş ya da olacak,kupa kazanacak en iyi koç odur gerisi hikaye. Al 10 iyi yabancı oyuncu,her sene harca 30 milyon euro sonra şampiyon oldu,bir zahmet olsun be...
bb ~ 2 yıl önce
thy de gitsin meksika liginde buz hokeyi takımına sponsor olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alinan kupa ~ 2 yıl önce
Turkish Airlines Euroleague kupasi
Hamza ~ 2 yıl önce
Euro league isim sponsoru kim ? Her şeyde firmayı kötülemeyin yeter artık o devirlerde geride kalıyor
O da turnuvaya sponsor ya ~ 2 yıl önce
TK'da turnuvanın sponsoru. Burda Corendon da TK da çok iyi iş çıkarmış. İkisini de tebrik etmek lazım.
O da turnuvaya sponsor ya ~ 2 yıl önce
TK'da turnuvanın sponsoru. Burda Corendon da TK da çok iyi iş çıkarmış. İkisini de tebrik etmek lazım.
- ~ 2 yıl önce
Nckddkddndkddnn yarıldım sağol

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000