08 Haziran 2015, Pazartesi 09:53:26

Borajet'e 5 uçak daha geliyor

Borajet Havayolları, filosundaki 8 adet Embraer uçaklarına 5 adet daha uzun menzilli Embraer 195 LR daha ekliyor.
  • Sayin Bora-Jet yoneticileri: Bir ilke imza attiniz regional havayolu kurmakla tebrikler ve hayirli ugurlu olsun. Birde Biz Turk uyruklu F/O lara sans veseniz bir ilke daha imza atmis olursunuz. Bir evim kaldi, nasil olsa borclandim evimide satar type-rating alirim. Yani bana hic para harcamaniza gerek yok,ne guzel yabancilarida bir gemiye doldurursunuz geldikeri yere kurek cekerler.
  • Zonguldak seferlerini yeniden başlat borajet duygusal sağlam bi reklamla overbook uçarsın
  • Pilot adaylarına sizi işe aldık , maaşınız 3500$, gidin mcc alın işe alındınız deyip 13 bin tl harcatıp sonrada alamıycaz sizi diyen şirket değilmi bu..
  • Bu embraerleri anadolu jete verirler diye tahmin ediyorum..
  • kesinlikle erkek kabin memuru almanız gerekiyor. Çok sık seyahat ettiğim Borajet ile çok sık da rastladığım durum kızların gücünün yetmemesi. Ellerinden geleni yaptıkları halde olmuyorsa, kızları tebrik etmeli ,size bu soruyu yöneltmeli ,neden erkek yok kabinde?
  • Uçuş işletme başkanı son derece iyi bir yöneticidir. Burada terbiyesizliğin lüzumu yoktur.
  • Uçuş işletme başkanı.. Thy nin uçuş işletme başkanı sanki çok mu iyi?Pegasusunki nasıl? Bütün pilotlar kendi uçuş işletme başkanını beğenmez,arkasından konuşur,senin gibi...Erkeksen yüzüne konuş..Ya da ,bir arkadaşın dediği gibi bildiğin birşey varsa SHGM ne şikayet et.Belli ki çok kıskanıyorsun uçuş işletme başkanını..Sen daha iyi olsaydın seni yaparlardı..İnan o zaman da bu yabancılar senin arkandan konuşur,seninle alay ederlerdi..Onun için kimsenin arkasından konuşma,dedikodu yapma,işini yap arkadaş...
  • Erkek Kabin ekibi almadığınızı biliyorum, ama geçenlerde sizin uçaklarda uçtuğumda, erkek kabin ekibine fazlasıyla ihtiyaç duyduğunuza karar verdim,bi degerlendirin derim
  • Brezilyanin yaptiklari ucaklara bak AKP nin yapmak istedigi antika Dornier 328 bak. Tamam birden 1. ligde oynanmaz ama kumda da oynanmaz ki!
  • Gelen uçaklar Esenboğa dan yurtdışına açılacak noktalarda kullanmak için olabilir mi?

Borajet Havayolları, filosundaki 8 adet Embraer uçaklarına 5 adet daha uzun menzilli Embraer 195 LR daha ekliyor.

Borajet Havayolları,  GECAS’tan 5 adet Embraer 195LR uçak kiraladı. Halen filosunda 8 adet Embraer 190 tipi uçak bulunan Borajet, uçakların filoya katılmasıyla birlikte uçak sayısını 13’e çıkaracak.

Filodaki aynı model uçaklara göre daha uzun menzilli olacak Embraer 195LR tipi uçaklar, THY’ye ekibiyle birlikte kiralanacak.

THY bu uçakları doluluk oranlarının çok yüksek olmadığı Avrupa hatlarında kullanacak. Uçaklar Temmuz ayında filoya dahil edilecek.

©Airporthaber.com

Borajet'e 5 uçak daha geliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Bush-Pilot ~ 9 yıl önce
Sayin Bora-Jet yoneticileri: Bir ilke imza attiniz regional havayolu kurmakla tebrikler ve hayirli ugurlu olsun. Birde Biz Turk uyruklu F/O lara sans veseniz bir ilke daha imza atmis olursunuz. Bir evim kaldi, nasil olsa borclandim evimide satar type-rating alirim. Yani bana hic para harcamaniza gerek yok,ne guzel yabancilarida bir gemiye doldurursunuz geldikeri yere kurek cekerler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Zonguldak seferlerini yeniden başlat borajet duygusal sağlam bi reklamla overbook uçarsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pilot adaylarına sizi işe aldık , maaşınız 3500$, gidin mcc alın işe alındınız deyip 13 bin tl harcatıp sonrada alamıycaz sizi diyen şirket değilmi bu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arifin golü ~ 9 yıl önce
O değil bu sen yanlış yere bakmışsın.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu embraerleri anadolu jete verirler diye tahmin ediyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Manifolt ~ 9 yıl önce
Haberde de zaten öyle diyor.
Erkek memur ~ 9 yıl önce
kesinlikle erkek kabin memuru almanız gerekiyor. Çok sık seyahat ettiğim Borajet ile çok sık da rastladığım durum kızların gücünün yetmemesi. Ellerinden geleni yaptıkları halde olmuyorsa, kızları tebrik etmeli ,size bu soruyu yöneltmeli ,neden erkek yok kabinde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru Yöneticidir ~ 9 yıl önce
Uçuş işletme başkanı son derece iyi bir yöneticidir. Burada terbiyesizliğin lüzumu yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Uçuş işletme başkanı.. Thy nin uçuş işletme başkanı sanki çok mu iyi?Pegasusunki nasıl? Bütün pilotlar kendi uçuş işletme başkanını beğenmez,arkasından konuşur,senin gibi...Erkeksen yüzüne konuş..Ya da ,bir arkadaşın dediği gibi bildiğin birşey varsa SHGM ne şikayet et.Belli ki çok kıskanıyorsun uçuş işletme başkanını..Sen daha iyi olsaydın seni yaparlardı..İnan o zaman da bu yabancılar senin arkandan konuşur,seninle alay ederlerdi..Onun için kimsenin arkasından konuşma,dedikodu yapma,işini yap arkadaş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erkek kabin ekibi gerekli.... ~ 9 yıl önce
Erkek Kabin ekibi almadığınızı biliyorum, ama geçenlerde sizin uçaklarda uçtuğumda, erkek kabin ekibine fazlasıyla ihtiyaç duyduğunuza karar verdim,bi degerlendirin derim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dornier 328 ~ 9 yıl önce
Brezilyanin yaptiklari ucaklara bak AKP nin yapmak istedigi antika Dornier 328 bak. Tamam birden 1. ligde oynanmaz ama kumda da oynanmaz ki!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 9 yıl önce
Gelen uçaklar Esenboğa dan yurtdışına açılacak noktalarda kullanmak için olabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000