15 Temmuz 2019, Pazartesi 17:41:45

Anadolujet'in Trabzon uçağı Ankara'ya indi

Anadolujet'in Bursa-Trabzon uçuşunu yapan yolcu uçağı Ankara'ya mecburi iniş gerçekleştirdi.
  • TC-SBS '99 doğumlu...
  • 15 temmuz 23:15 TK7503 İzmir-Sabiha Gökçen uçuşu 55 dakika rötarlı kalktı. Ancak havada geç kaldığımız belirtilerek Sabiha Gökçen yerine İstanbul Havalimanına indirildik. Gecenin 02:09’da İstanbul Havalimanından otobüslerle Sabiha Gökçen’e götürüldük. Mazeret Sabiha Gökçen’deki pist çalışmaları nedeniyle sözde pistin 00:50’de kapatılması ama bence Max uçakları yerine Anadoluhet uçaklarına yeni havalimanındaki yoğun sezondaki ihtiyaç.
  • Ankarada ucaga ihtiyacları vardir yalandan indirmislerdir uçağı. Yani şunu söylemek istiyorum. Hakli bir sebepleri bile olsa o kadar yalanla iş ceviriyorlar ki dedikleri hicbir seye inanasi gelmiyo insanin. Yani imaj guven duygusu su bu hersey ayaklar altinda. Hele yonetimin israfi kurumu iyice basitlestirdi ama adam birilerine yakin. Takla da atiyor ustelik.
  • TC SBS DERHAL FİLODAN ÇIKARILMALI BESMATİK UYGULAMASI İLE HEMDE HEMEN

Anadolujet'in Bursa-Trabzon uçuşunu yapan yolcu uçağı Ankara'ya mecburi iniş gerçekleştirdi. 

Bursa Yenişehir Havalimanı'ndan kalkış yapan Anadolujet'e ait Boeing B737-800 tipi yolcu uçağı Trabzon'a gitmek üzere havalandı. 

Kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra Ankara Esenboğa Havalimanı'na mecburi iniş yapan uçak sorunsuz bir şekilde iniş gerçekleştirdi. Uçağın divert sebebine ilişkin henüz bilgi edinilemedi. 

Anadolujet'in Trabzon uçağı Ankara'ya indi

Yorumlar

Full 20 Yaş ~ 5 yıl önce
TC-SBS '99 doğumlu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK7503 ~ 5 yıl önce
15 temmuz 23:15 TK7503 İzmir-Sabiha Gökçen uçuşu 55 dakika rötarlı kalktı. Ancak havada geç kaldığımız belirtilerek Sabiha Gökçen yerine İstanbul Havalimanına indirildik. Gecenin 02:09’da İstanbul Havalimanından otobüslerle Sabiha Gökçen’e götürüldük. Mazeret Sabiha Gökçen’deki pist çalışmaları nedeniyle sözde pistin 00:50’de kapatılması ama bence Max uçakları yerine Anadoluhet uçaklarına yeni havalimanındaki yoğun sezondaki ihtiyaç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Frequent Elt Flyer ~ 5 yıl önce
Ankarada ucaga ihtiyacları vardir yalandan indirmislerdir uçağı. Yani şunu söylemek istiyorum. Hakli bir sebepleri bile olsa o kadar yalanla iş ceviriyorlar ki dedikleri hicbir seye inanasi gelmiyo insanin. Yani imaj guven duygusu su bu hersey ayaklar altinda. Hele yonetimin israfi kurumu iyice basitlestirdi ama adam birilerine yakin. Takla da atiyor ustelik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC SBS ~ 5 yıl önce
TC SBS DERHAL FİLODAN ÇIKARILMALI BESMATİK UYGULAMASI İLE HEMDE HEMEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000