27 Mayıs 2022, Cuma 12:49:44

Bakan Kurum; 'AHL'de doğu batı pistleri açık olacak'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Pazar günü hem Fethimizi kutlayacağız hem de burada bütün vatandaşlarımızın hoş vakit geçireceği millet bahçemizi fidanlarla buluşturacağız" dedi.
  • Boyle bir yıkıcı düşünceyi omru hayatımda hic gormedim.cevabım sadece #az kaldı# olacaktır.
  • Sayenizde ne çevre kaldı ne şehircilik ne iklim yakında ülke de kalmayacak,İstanbul rant ve betona boğuldu,deprem riskini umursamayıp gerekenleri yapmıyorsunuz,ilave 1 kat hakkı vermiyorsunuz,çarpık kentleşme aldı yürüdü,iç ve dış göçü önleyemiyorsunuz,yolsuzluk, rüşvet,çökme,haksız kazanç elde etme,torpil,liyakatsizlik, adaletsizlik tavan yaptı,80 yaşında insanlar pazarda artık kavgası yapıyor,ülke ekonomik,sosyal,ticari,güvenlik her açıdan daha da kötüye gidiyor,ülkeye verdiğiniz zararı tüm düşmanlar birleşse veremezdi hala konuşuyorsunuz!!!
  • Tarih onunde senin de hesap verecegin gunler gelecek badem.
  • Özel jet apronundaki 25 hangarıda yıkıp askeri aprona taşıyın ki yemek için rant yaratmış olun. İnsanların hakkını gasp edin, yatırımcının malına mülküne el koyun, daha 1 sene önce yaptığınız hangar ihalelerini çöp yapıp bir kenara atın, daha olmadı komple havalimanının üzerini kireçle kaplayın ki yok olup gitsin ne adı ne sanı kalsın sizlerde rahatlayın. O koltuklardan elbet kalkacaksınız beyler. Sabırsızlıkla bekliyoruz, devletin en iyi yaptığı şey kayıt tutmasıdır sizlerinde yaptığı bu hainlikler düzenbazlıklar elbet kayıt altında gün yüzüne çıkacağı zamanı bekliyordur. Hakkınızda hayırlısı olsun.
  • Yatacak yeri yok ne olacak genel havacılık terminali ?
  • Kisa kaldi
  • Ilk plan degismemis
  • zamanı gelince ucube havaalanı kapatılmalı.
  • Neden PİSTLERİ denerek çoğul kullanıyor? Tek pist kalacak desene
  • Kardesim o kadar hangar is jetleri ne olacak Bati apronunda. Yazik degil mi? O kasdar bakim hangari, is jetlerinin hangarlari var orada, hepsi yikilacak mi? Madem yikilacakti niye son 2-3 senedir yeni hangarlarin yapilmasina izin verdiniz!!!!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Pazar günü hem Fethimizi kutlayacağız hem de burada bütün vatandaşlarımızın hoş vakit geçireceği millet bahçemizi fidanlarla buluşturacağız" dedi. Bakan Kurum, havalimanının doğu-batı pistinin hizmet vermeye devam edeceğini açıkladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı hakkında açıklamalarda bulundu.

Pazar günü İstanbul'un Fethinin 569'uncu yıldönümü kutlamalarının yapılacağı Atatürk Havalimanı hakkında konuşan Kurum, "Pazar günü burada büyük bir coşkuyla, heyecanla Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle Fethin 569'uncu yıldönümünü hep birlikte kutlayacağız. 21 yaşında çağ açıp çağ kapatan ecdadımızı coşkuyla anacağımız millet bahçesi alanındayız. Büyük bir coşkuyla günü bekliyoruz. Son 10 gündür tüm ithamlara rağmen valimiz, il başkanımız, milletvekillerimiz ile hazırlıklarımızı yaparız. Hazırlıklarımız tamamlandı. Pazar günü hem Fethimizi kutlayacağız hem de burada bütün vatandaşlarımızın hoş vakit geçireceği millet bahçemizi fidanlarla buluşturacağız" dedi.

"350 YILLIK ZEYTİN AĞACI DİKTİK"

Kurum sözlerini şöyle sürdürdü:

"Karşımızdaki muhalefet buna olmaz diyor. Biz 50-60 yıllık İstanbul'un simgesi ıhlamur ağaçlarını, çınar ağaçlarını dikeceğiz. Olmaz diyorlar. Şurada 350 yıllık zeytin ağacımız da ölümsüz şehitlerimizi temsil edecek zeytin ağacımızı diktik, onları anacağız diyoruz olmaz diyorlar. Onlar olmaz, yapamazsınız diye dursunlar, 8 bin metrekarelik bu alan 5 milyonluk alanın bir örneğidir.

Hiçbir şekilde bu alanı imara açmıyoruz. Atatürk Havalimanı bir pistiyle hizmet vermeye devam edecek. Vatandaşlarımız pandamı hastanesinden istifade edecekler. Huzur içinde onlara yardım edeceğiz."

DOĞU-BATI PİSTLERİ HİZMET VERECEK

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı'na yapılacak olan Millet Bahçesinin ilk etabını 2023 Mayıs ayında tamamlanacağını duyurdu. Kurum ayrıca, "Doğu-batı pistleri acil durumda hizmet verecek" dedi

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Atatürk Havalimanında gerçekleştirdiği basın toplantısında yapımına başlanan ve pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı İstanbul'un fethi programında ilk fidanların dikileceği millet bahçesinin ilk etabının 2023 Mayıs ayında tamamlanacağını duyurdu.

Bakan Kurum ayrıca, "Kurum ayrıca, "Doğu-batı pistleri acil durumda hizmet verecek" dedi

Bakan Kurum; 'AHL'de doğu batı pistleri açık olacak'

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

taner ~ 2 yıl önce
Boyle bir yıkıcı düşünceyi omru hayatımda hic gormedim.cevabım sadece #az kaldı# olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyy bakan ~ 2 yıl önce
Sayenizde ne çevre kaldı ne şehircilik ne iklim yakında ülke de kalmayacak,İstanbul rant ve betona boğuldu,deprem riskini umursamayıp gerekenleri yapmıyorsunuz,ilave 1 kat hakkı vermiyorsunuz,çarpık kentleşme aldı yürüdü,iç ve dış göçü önleyemiyorsunuz,yolsuzluk, rüşvet,çökme,haksız kazanç elde etme,torpil,liyakatsizlik, adaletsizlik tavan yaptı,80 yaşında insanlar pazarda artık kavgası yapıyor,ülke ekonomik,sosyal,ticari,güvenlik her açıdan daha da kötüye gidiyor,ülkeye verdiğiniz zararı tüm düşmanlar birleşse veremezdi hala konuşuyorsunuz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 2 yıl önce
Tarih onunde senin de hesap verecegin gunler gelecek badem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bosnalı bir dost ~ 2 yıl önce
Özel jet apronundaki 25 hangarıda yıkıp askeri aprona taşıyın ki yemek için rant yaratmış olun. İnsanların hakkını gasp edin, yatırımcının malına mülküne el koyun, daha 1 sene önce yaptığınız hangar ihalelerini çöp yapıp bir kenara atın, daha olmadı komple havalimanının üzerini kireçle kaplayın ki yok olup gitsin ne adı ne sanı kalsın sizlerde rahatlayın. O koltuklardan elbet kalkacaksınız beyler. Sabırsızlıkla bekliyoruz, devletin en iyi yaptığı şey kayıt tutmasıdır sizlerinde yaptığı bu hainlikler düzenbazlıklar elbet kayıt altında gün yüzüne çıkacağı zamanı bekliyordur. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yatacak yeri yok ~ 2 yıl önce
Yatacak yeri yok ne olacak genel havacılık terminali ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzunlar gitti ~ 2 yıl önce
Kisa kaldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Degismemis ~ 2 yıl önce
Ilk plan degismemis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
faf ~ 2 yıl önce
zamanı gelince ucube havaalanı kapatılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pistleri? ~ 2 yıl önce
Neden PİSTLERİ denerek çoğul kullanıyor? Tek pist kalacak desene

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilmediğinden… ~ 2 yıl önce
Bilmiyor olabilir. Ya da çoğul kullanarak bilgisiz insanlarda algı oluşturuyor olabilir. Ne de olsa her söylediklerine inananlar var bu ülkede.
Planlamama !!!!! ~ 2 yıl önce
Kardesim o kadar hangar is jetleri ne olacak Bati apronunda. Yazik degil mi? O kasdar bakim hangari, is jetlerinin hangarlari var orada, hepsi yikilacak mi? Madem yikilacakti niye son 2-3 senedir yeni hangarlarin yapilmasina izin verdiniz!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000