27 Nisan 2022, Çarşamba 09:43:04

Bakan Karaismailoğlu; 'AHL kapandıktan sonra İstanbul trafiği azaldı'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Habertürk televizyon kanalında Kübra Par'ın Açık ve Net programına konuk oldu.
  • Niye, insanlar küstü de araç mı kullanmayı bıraktı..
  • Ağam bu havuzun esansı eksik az kaldı size esans vermeye
  • ama trajikomik !! gitselerde kurtulsak!! usandik...
  • Yalannn petrole yaptığınız zamlardan sonra kısmen azaldı.
  • SORUN BAKALIM GESTAŞ KİME BAĞLI
  • Sizin devriniz kapandığındada birilerinin avantası yüzde yüz kapanacak!!!
  • Random tuşlara basılarak gerçekleştirilmiş gülme ifade edişi. Metro açılsa marstan gelen var diyecekler.
  • BAKANIM TGS GÜZERGAHA GÖRE EXTRA PARA ALIRKEN DİĞER TAŞERONLAR PARA ALMIYOR AYNI EMEĞİ GÖSTEREN BİZLERİNDEN GÜZERGAHA GÖRE EXTRA PARA ALMASI GEREKMEKTEDİR SAYGILARIMLA
  • Gece 3te mi? Dogru birçok kişi uyumaya gidiyor ondan olabilir...
  • Yukarıdaki haberde değinilmemiş ama röportajda konu edilmeyen ama söz konusu röportajda çok önemli bir tespiti de vardı sayın bakanın. Bu sayın bakana göre tren toplu taşıma değilmiş! İstanbul da toplu taşımaya yapılan zammı protesto ediyorsunuz ama trene de şu kadar zam yaptınız sorusuna aynen böyle dedi bu sayın bakan! Ayrıca ‘otobüs fiyatları bile şu kadar olmuş trenin fiyatının bu kadar olması çok normal’ dedi yine bu sayın bakan!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Habertürk televizyon kanalında Kübra Par'ın Açık ve Net programına konuk oldu. Bakan İsmailoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaşanılan polemikten, İstanbul'daki metro inşaatlarına, yap işlet devret modelinden Kanal İstanbul'a değin merak edilen soruları yanıtladı.

Programda Atatürk Havalimanı ile ilgili yeni açıklamalara yer veren Karaismailoğlu; 'Atatürk Havalimanı kapandıktan sonra İstanbul'da trafik yüzde 30 azaldı' dedi.

'İstanbul'a kapasitesi yüksek önemli bir havalimanı ihtiyacı vardı'

Bakan Karaismailoğlu; Muhalif olarak herşeye karşı olmak değil ki. Muhalefet demek iktidar kadar önemlidir. Maalesef Türkiye'de muhalefet olmak her şeye karşı gelmek, vatana millete yapılan yatırımlara düşmanlık haline geldi. Atatürk Havalimanı'nın bir tarafında Bakırköy, kuzeyinde Bahçelievler, Sefaköy, Florya. Yerleşimin en yoğun olduğu yer burası. Kapasitesini tamamen doldurmuştur. Marmara denizinin üzerinde aşağı inebilmek için saatlerce dönüyorduk. O uçakların sağladığı egzoz emisyonu düşünebiliyor musunuz? Kapasitesi dolmuş bir havalimanı tamamen yerleşim yerlerinin içine kalmıştı. Gidin dışarıda havalimanlarına bakın. Çoğunluğunu gece kapatırlar. Berlin Havalimanı şehir içerisinde kaldığı için kapatıldı, tamamen halka açıldı. Park yapıldı. Amsterdam, Frankfurt, Düseldorf geceleri kapatılır. Burasının bir kısmı hastane oldu, bir kısmı park olarak hizmete devam edecek. Emniyet olarak bir pisti açık kalacak. Bu havaalanı kapatıldıktan sonra İstanbul'da trafik yüzde 30 azaldı.

Buradaki kapasite yetmiyordu. İstanbul'a kapasitesi yüksek önemli bir havalimanı ihtiyacı vardı. Burası dünyaya hizmet ediyor. 120 milyon yolcuya hizmet ediyor. Bizim ileriki hedeflerimiz de var. Aynı zihniyet hem İstanbul Havalimanı'na uçak inmez diyordu, aynı şeyi Sabiha Gökçen Havalimanı'na yaptılar. İstanbul Havalimanı Avrupa'da birinci, dünyada üçüncü oldu bu Kovid sürecinde. Üstüste rekorlar kırıyor. İstanbul Havalimanı'nın yapıldığı alan ekonomik değeri sıfır olan, yaşam alanının olmadığı alandı. 10 milyar Euroluk yatırımla 200 bin kişilik istihdama dönüştürdük. İşletme süreci boyunca gelir akışı sağlanıyor. Acil durum hastanesi yapılırken çok tartıştık. Mevcut terminal yapısı olduğu için hastaneye dönüşümü pratik olmadığını düşündük. Kuzey Batı pistinin olduğu yer tamamen millet bahçesi olarak yapılacak. Çevre Şehircilik Bakanlığımız konuyla ilgili çalışıyor. Burası çok kıymetli arazi. Kesinlikle imarı olmayacak. Kesinlikle burası tamamen İstanbul'a hizmet edecek. Şehrin ortasında nefes alınacak bir alan olacak' dedi.

Bakan Karaismailoğlu; 'AHL kapandıktan sonra İstanbul trafiği azaldı'

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

Tam olarak ~ 2 yıl önce
Niye, insanlar küstü de araç mı kullanmayı bıraktı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağam bizle eyleni ~ 2 yıl önce
Ağam bu havuzun esansı eksik az kaldı size esans vermeye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 2 yıl önce
ama trajikomik !! gitselerde kurtulsak!! usandik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O007 ~ 2 yıl önce
Yalannn petrole yaptığınız zamlardan sonra kısmen azaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 2 yıl önce
SORUN BAKALIM GESTAŞ KİME BAĞLI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesin bilgi! ~ 2 yıl önce
Sizin devriniz kapandığındada birilerinin avantası yüzde yüz kapanacak!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülücük emoji ~ 2 yıl önce
Random tuşlara basılarak gerçekleştirilmiş gülme ifade edişi. Metro açılsa marstan gelen var diyecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5M KARGO PERSONELİNE YOL ÜCRETİ VERMİLMİYOR ~ 2 yıl önce
BAKANIM TGS GÜZERGAHA GÖRE EXTRA PARA ALIRKEN DİĞER TAŞERONLAR PARA ALMIYOR AYNI EMEĞİ GÖSTEREN BİZLERİNDEN GÜZERGAHA GÖRE EXTRA PARA ALMASI GEREKMEKTEDİR SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Votandaş ~ 2 yıl önce
Gece 3te mi? Dogru birçok kişi uyumaya gidiyor ondan olabilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Besim ~ 2 yıl önce
Yukarıdaki haberde değinilmemiş ama röportajda konu edilmeyen ama söz konusu röportajda çok önemli bir tespiti de vardı sayın bakanın. Bu sayın bakana göre tren toplu taşıma değilmiş! İstanbul da toplu taşımaya yapılan zammı protesto ediyorsunuz ama trene de şu kadar zam yaptınız sorusuna aynen böyle dedi bu sayın bakan! Ayrıca ‘otobüs fiyatları bile şu kadar olmuş trenin fiyatının bu kadar olması çok normal’ dedi yine bu sayın bakan!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000