19 Haziran 2019, Çarşamba 09:09:29

Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesine bu yıl başlanıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Atatürk Havalimanı'nda tüm İstanbul'a hizmet edecek millet bahçesinin denize kıyısı olacağını söyledi.
  • Suriyelilere ve araplara yeni mekan geliyor. Kendi ülkemizde 2.sınıf vatandaş olduk. İstanbulda suriyeli ve arap istemiyoruz.
  • Havalimanını yıkıp tarla yapan ve bundan da büyük gurur duyan tek millet biziz. Yepisyeni tarlamızı görünce almanlar kıskançlıktan çıt diye çatlayacak hehe. Frankfurt havalimanını yıkıp tarla yapabiliyorlar mı göreceğiz?
  • 3 tane pıstı ve 30-40 köruk , bunun iki katı acık park alanı olan hava alanını kapatıp cöpe attık .. millet bahcesı yapacagız oyle mı ?? allah akıl fıkır versın bu millete ...
  • Ege Denizine,Kara Denize ve hatta AK Denize de sahili olsun.....
  • Orası bizlere miras kalan çok ama çok değerli bir bölge ve alandır. Saçma bir proje ile harcanmaması gerekiyor. Adı Atatürk Havaalanı Bahçesi veya Hatıra Ormanı falan olursa, adına ve tarihine yakışır şekilde düzenlenirse ve en azından 1 pist bırakılırsa sıkıntı yok. Yok eğer bu alanın içine ederlerse vebali büyüktür.
  • siz boşverin millet bahcesi falan hele bir kışı bekleyin dünyanın en değerli havalimanını bakın nasıl geri açmak zorunda kalıcaksınız o istanbul havalimanı tüm türkiyenin başına bela olmuş durumda herkez biliyor neyin ne olduğunu artık
  • Suriyelilere yeni mekan geliyor. Ulaşımda ücretsiz nasıl olsa metroda var hazır orda. İstanbul’da ben kendimi yabancı hissediyorum artık.
  • Yahu oraya ucak iniyor ne bahcesi
  • Pazar gunu BINALI YILDIRIM’I. INALI YAPICAZ.
  • Hazırda bir havalimanı en azından yinede havacılığın hizmetinde kalsa iyi olur . Uçakları park edersin olurya Istanbul havalimanı kışın büyük zorluklar yaşayacak uçakların acil iniş kalkışlar için alternatif olacak . Tek bildiğim Thy hisseleri dip yaptı birgün bu havalimanını çok arayacaksınız görünen dağın dibi yakındır

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Atatürk Havalimanı'nda tüm İstanbul'a hizmet edecek millet bahçesinin denize kıyısı olacağını söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'ndeki AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde millet bahçeleri yaptıklarını anımsatarak, şöyle devam etti:

"81 ilimizin her birinde en az bir millet bahçesi yapma hedefinde yola çıktık. Bırakın illeri, ilçelerimize dahi millet bahçeleri yapıyoruz. Bir kısmını açtık, bir kısmı proje aşamasında. Hedefimiz kişi başı yeşil alan miktarını 15 metrekareye çıkarmak. Bu çerçevede İstanbul'da 5 millet bahçesi açtık. Atatürk Havalimanı'nı, dünyanın en büyük havalimanına taşıdık. Atatürk Havalimanı'nda tüm İstanbul'a hizmet edecek bir millet bahçesi yapma çalışmalarını sürdürüyoruz. İki etap halinde buranın millet bahçesi projesini yapacağız. İlk etabını bu yıl içerisinde başlamayı hedeflediğimiz millet bahçemizde toplamda 14 milyon metrekare alanda bahçeler ve kıraathaneler, yürüyüş ve bisiklet yolları olacak. Bu projeyi Bakırköy sahilinde Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu millet bahçesiyle birleştireceğiz ve Atatürk Havalimanı'na yapacağımız millet bahçesinin denize kıyısı olacak. İstanbul'un yeşil koridoru olacak. İçinde hiçbir rant projesi olmayacak."

Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesine bu yıl başlanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Surilere mekan ~ 5 yıl önce
Suriyelilere ve araplara yeni mekan geliyor. Kendi ülkemizde 2.sınıf vatandaş olduk. İstanbulda suriyeli ve arap istemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
irkicilik yapma ~ 5 yıl önce
ne olur onlarda insan insaf zaten istanbul tarihi 5000 bin sene onceden her millyet her irk ve din yerlesmis o yuzden dunyanin en guzel sehir esas guzeli bu bos ver new york almanya bilmem nerde hep sonradan yerlesme yer oldu
Park vs Havalimanı ~ 5 yıl önce
Havalimanını yıkıp tarla yapan ve bundan da büyük gurur duyan tek millet biziz. Yepisyeni tarlamızı görünce almanlar kıskançlıktan çıt diye çatlayacak hehe. Frankfurt havalimanını yıkıp tarla yapabiliyorlar mı göreceğiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandas ~ 5 yıl önce
3 tane pıstı ve 30-40 köruk , bunun iki katı acık park alanı olan hava alanını kapatıp cöpe attık .. millet bahcesı yapacagız oyle mı ?? allah akıl fıkır versın bu millete ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M:K ~ 5 yıl önce
Ege Denizine,Kara Denize ve hatta AK Denize de sahili olsun.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATA ~ 5 yıl önce
Orası bizlere miras kalan çok ama çok değerli bir bölge ve alandır. Saçma bir proje ile harcanmaması gerekiyor. Adı Atatürk Havaalanı Bahçesi veya Hatıra Ormanı falan olursa, adına ve tarihine yakışır şekilde düzenlenirse ve en azından 1 pist bırakılırsa sıkıntı yok. Yok eğer bu alanın içine ederlerse vebali büyüktür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu kışı bekleyin hele ~ 5 yıl önce
siz boşverin millet bahcesi falan hele bir kışı bekleyin dünyanın en değerli havalimanını bakın nasıl geri açmak zorunda kalıcaksınız o istanbul havalimanı tüm türkiyenin başına bela olmuş durumda herkez biliyor neyin ne olduğunu artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni mekan ~ 5 yıl önce
Suriyelilere yeni mekan geliyor. Ulaşımda ücretsiz nasıl olsa metroda var hazır orda. İstanbul’da ben kendimi yabancı hissediyorum artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osamn Amca ~ 5 yıl önce
Yahu oraya ucak iniyor ne bahcesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pazar ~ 5 yıl önce
Pazar gunu BINALI YILDIRIM’I. INALI YAPICAZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.......... ~ 5 yıl önce
Hazırda bir havalimanı en azından yinede havacılığın hizmetinde kalsa iyi olur . Uçakları park edersin olurya Istanbul havalimanı kışın büyük zorluklar yaşayacak uçakların acil iniş kalkışlar için alternatif olacak . Tek bildiğim Thy hisseleri dip yaptı birgün bu havalimanını çok arayacaksınız görünen dağın dibi yakındır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000