11 Nisan 2019, Perşembe 16:25:46

Atatürk Havalimanı 'Virane Port'a döndü

Türkiye'nin sivil havacılık alanında uzun yıllar bayrak taşıyıcısı konumundaki havalimanı olarak tarihe geçen Atatürk Havalimanı, taşınma sürecinin tamamlanmasıyla adeta virane bir alana döndü.
  • Evet haber yapmak için bu başlık hiç olmamımış Ben yıllardır Atatürk havalimanı personeli olarak büyük üzüntü ve büyük kayıp içersindeyim Sanki sol yanımı kaybetmişim gibi Allah böylesini hayırlı görmüş böyle oldu ama Atatürk havalimanı olarak hep yüreğimin baş köşesinde Kalacak..
  • TR böyle israflar yüzünden ekonomik olarak bitiyor. israfın her türlüsü zarardır. bir inat uğruna ne zararlar oluyor.
  • Milli servet bunlar ! Çöpe atmışlar...bu nasıl israftır anlayamıyorum! Sırf yeni havalimanının yandaş mütahitleri para kazansın diye...dünyanın en iyileri arasında olan Atatürk havalimanının kapısına kilit vuruldu.
  • iki havalimanıda kullanılsa olmaz mı?
  • Daha ne diyeyim?
  • bu tip yerler yağmalanır. Böyle boş duran yerler yavaş yavaş vandalların ve hırsızların gazabına uğrar. Burada daimi bir güvenlik tutmak gerek ama parasını kim verecek?
  • Geri ya da ileri dönüştürülebilecek o çok malzeme var ki yüz binlerce Türk Lirası değerinde.
  • ışıkları söndürün boşuna yanmasın bari tasaruf yapın devletin parası çok nasıl olsa
  • Atatürk Havalimanı DERHAL tekrar faaliyetine devam etmelidir. Havalimanını kapatmak korkunç bir hata olur. 10 Mio. nüfuslu Londra'da 5 adet Havalimanı mevcuttur. 30 Mio.luk İstanbul'a mutlaka 3 Havalimanı gereklidir. Atatürk Havalimanıda vakit kaybetmeden, çürümeye terkedilmeden faaliyete geçirilmelidir. Milyarlarca değerinde bu dev tesisin kapatılması telaffisi imkansız neticeler doğurur.
  • 15. Saniyedeki 40 bin liralık kahve makinesini almayı unutmuş doco.

Türkiye'nin sivil havacılık alanında uzun yıllar bayrak taşıyıcısı konumundaki havalimanı olarak tarihe geçen Atatürk Havalimanı, taşınma sürecinin tamamlanmasıyla adeta virane bir alana döndü.

Yaklaşık 86 yıl boyunca yolcu taşımacılığı yapılan Atatürk Havalimanı 6 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilen İstanbul-Singapur uçuşuyla aktif yolcu taşımacılığı hayatına veda etmişti. Yolcu taşıma faaliyetlerinin sona ermesiyle birlikte boşaltılan terminaller, ekip odaları ve otopark alanı virane görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Milyarlarca TL değerindeki dev kompleksin geleceği şimdiden tartışma konusu olurken, başta yocu bekleme alanları ve terminal içerisindeki görüntüler yürek burktu.

1933 yılında İstanbul-Ankara seferiyle ticari uçuş hayatına başlayan Atatürk Havalimanı, 86 yıllık ticari hayatına son noktayı koydu.

İşte Atatürk Havalimanı'nın son hali:

Atatürk Havalimanı 'Virane Port'a döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Üzeyir ~ 5 yıl önce
Evet haber yapmak için bu başlık hiç olmamımış Ben yıllardır Atatürk havalimanı personeli olarak büyük üzüntü ve büyük kayıp içersindeyim Sanki sol yanımı kaybetmişim gibi Allah böylesini hayırlı görmüş böyle oldu ama Atatürk havalimanı olarak hep yüreğimin baş köşesinde Kalacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
israf ekonomisi. ~ 5 yıl önce
TR böyle israflar yüzünden ekonomik olarak bitiyor. israfın her türlüsü zarardır. bir inat uğruna ne zararlar oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
milli ~ 5 yıl önce
Milli servet bunlar ! Çöpe atmışlar...bu nasıl israftır anlayamıyorum! Sırf yeni havalimanının yandaş mütahitleri para kazansın diye...dünyanın en iyileri arasında olan Atatürk havalimanının kapısına kilit vuruldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 5 yıl önce
iki havalimanıda kullanılsa olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahabeli ~ 5 yıl önce
olmaz! o zaman yandaş para kazanamaz...
misafir ~ 5 yıl önce
Aynı anda iki araba kullansan olur da bu olmaz...
Önemli ~ 5 yıl önce
Sağlam bi kış ayı geçirelim gorecez igayı sisten araç kullanamicaz kaptanlar uçağı nasıl kullansın kış aylarında Atatürk havalimanında çalışıcaz
İsraf ~ 5 yıl önce
Daha ne diyeyim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yağma ~ 5 yıl önce
bu tip yerler yağmalanır. Böyle boş duran yerler yavaş yavaş vandalların ve hırsızların gazabına uğrar. Burada daimi bir güvenlik tutmak gerek ama parasını kim verecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvenlik ~ 5 yıl önce
Var şu an. Etrafı çevrili.
falconeye ~ 5 yıl önce
Geri ya da ileri dönüştürülebilecek o çok malzeme var ki yüz binlerce Türk Lirası değerinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ~ 5 yıl önce
ışıkları söndürün boşuna yanmasın bari tasaruf yapın devletin parası çok nasıl olsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acilen açılması ~ 5 yıl önce
Atatürk Havalimanı DERHAL tekrar faaliyetine devam etmelidir. Havalimanını kapatmak korkunç bir hata olur. 10 Mio. nüfuslu Londra'da 5 adet Havalimanı mevcuttur. 30 Mio.luk İstanbul'a mutlaka 3 Havalimanı gereklidir. Atatürk Havalimanıda vakit kaybetmeden, çürümeye terkedilmeden faaliyete geçirilmelidir. Milyarlarca değerinde bu dev tesisin kapatılması telaffisi imkansız neticeler doğurur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
40 bin ~ 5 yıl önce
15. Saniyedeki 40 bin liralık kahve makinesini almayı unutmuş doco.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000