30 Mayıs 2019, Perşembe 20:34:34

Atatürk Havalimanı DHMİ'ye teslim edildi

Tarifeli yolcu seferlerinin sona ermesinin ardından Atatürk Havalimanı’nı işleten TAV Havalimanları, bugün itibariyle devir teslimi işlemleri tamamlayarak havalimanını Devlet Hava Meydanları İşletmesine (DHMİ) teslim etti
  • Ok anlaşıldı
  • Bu havalimanı kesinkez arffye tahsis edilmeli son çıkan dergi de görürsnüz arffyin yaptığı ve yapacağı düşündüğü başarılı hizmetleri. Eyer aksi olursa dğşünülemez bile.
  • AHL'de 25 yıl çalışan , aynı zamanda da TAV personeli olarak hizmet veren işgörendim. Tüm ekip olarak iyi işler yaptık , karşılıklarını da gördük. Büyük ailemizin ferdi olmak gururunu yaşadım, hizmet ürettiğimiz her kurum ve kişilerden de memnuniyetlerini gördük , teşekkürlerini aldık. Bu hizmet bütünlüğünün parçası olma gururu ve burukluğu .ile elveda İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI.
  • On numara daha çok beton yapılaçak
  • Orada şuan hala çalışmakta olan bir sürü kişi var ve hiçbir imkan yok malesef.Daha da kötüleştirmezler olmayan imkanları da umarım.
  • kime peşkeş çekileceğini istanbul seçimlerinden sonra görürsünüz
  • Şimdi kolayca yağmalanabilir...
  • Avm dikmeye hazırçhale gelmiş
  • Bakım onarım ?
  • Arffnin her karışında her yerinde emeyi var kac kez olumlere tehlikeli hava hadiselerine canimizi hice sayarak yuruduk hey gidi gunler

2000 yılından beri TAV Havalimanları tarafından işletilen Atatürk Havalimanı’nı, 5-6 Nisan’da gerçekleştirilen büyük taşınmayla İstanbul Havalimanı’na taşınmış ve ticari yolcu uçuşlarına tamamen kapatılmıştı.

Yolcu taşımacılığının sonlanmasının ardından bir süredir Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ve TAV arasında süren devir teslim işlemleri noktalandı.

DHMİ’den yetkililerinden edinilen bilgiye göre, bugün itibariyle devir teslim işlemi tamamlanarak DHMİ’ye teslim gerçekleştirildi.

Öte yandan terminal binası içerisindeki bakım onarım çalışmalarına başlanıldığı öğrenildi.

Atatürk Havalimanı DHMİ'ye teslim edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Hytr ~ 5 yıl önce
Ok anlaşıldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 5 yıl önce
Bu havalimanı kesinkez arffye tahsis edilmeli son çıkan dergi de görürsnüz arffyin yaptığı ve yapacağı düşündüğü başarılı hizmetleri. Eyer aksi olursa dğşünülemez bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okul Olarak ~ 5 yıl önce
Türkçe öğreteceklerse bence sorun yok :)
Dergi ~ 5 yıl önce
Derken.?
BİLEN ~ 5 yıl önce
AHL'de 25 yıl çalışan , aynı zamanda da TAV personeli olarak hizmet veren işgörendim. Tüm ekip olarak iyi işler yaptık , karşılıklarını da gördük. Büyük ailemizin ferdi olmak gururunu yaşadım, hizmet ürettiğimiz her kurum ve kişilerden de memnuniyetlerini gördük , teşekkürlerini aldık. Bu hizmet bütünlüğünün parçası olma gururu ve burukluğu .ile elveda İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
On ~ 5 yıl önce
On numara daha çok beton yapılaçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merhaba ~ 5 yıl önce
Orada şuan hala çalışmakta olan bir sürü kişi var ve hiçbir imkan yok malesef.Daha da kötüleştirmezler olmayan imkanları da umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc ~ 5 yıl önce
kime peşkeş çekileceğini istanbul seçimlerinden sonra görürsünüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayhan ~ 5 yıl önce
Şimdi kolayca yağmalanabilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zed ~ 5 yıl önce
Seçimi onlar kazanıyor yani.
Kupon arazi ~ 5 yıl önce
Avm dikmeye hazırçhale gelmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tav ~ 5 yıl önce
Bakım onarım ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atese fisildayanlar arfcciler ~ 5 yıl önce
Arffnin her karışında her yerinde emeyi var kac kez olumlere tehlikeli hava hadiselerine canimizi hice sayarak yuruduk hey gidi gunler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arrf ~ 5 yıl önce
Tehlikeli hava hadisesine nasıl nasıl okudunuz. Yerden 33000 ft e su mu püskürttünüz?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000