05 Ağustos 2019, Pazartesi 10:31:53

Atatürk Havalimanı'na otel yapılacak

İstanbul Havaalanı'na Airport Hotel ve konferans salonu yapılacak. Kargo uçaklarının kullanacağı alan ayrıca havacılık fuar alanı inşa edilecek.
  • butun teorıler farazi Ataturk Hv Lımanı tekrar yenılenıp ılave pistlerle ululararası trafıge acılacaktır. Yenı Hv lımanı uluslararası krıterlere uygun degıl .zaten şu anda Uluslararası cıvıl Hv cılık teskılatı rapor hazırlıyor.
  • Hala üç beş kırıntı için bu adamların peşinde koşup çocuklarımızın geleceğini satanlar var ya... en çok onlara hakkımı helal etmiyorum..!
  • Güzel algı yapılıyor
  • çalışan telefonun var çöpe atıyorsun sonra gidip 12 bin lira kredi çekip telefon alıyorsun ama eskisinden kötü çalışıyor
  • Park ve yesil alan harici hersey yapilir.
  • Orasi orman olmali. Insanlarin beynine oksijen gitsin. Kafayi yediler artik
  • Katar'a satılan havaalanının kararını tabiki katar verir ‼️‼️‼️‼️‼️
  • Burası basın eksprese , E5 e ve sahil yoluna direkt geçişlerin yapılacağı , metronun yapılandırılıp hub şeline getirildiği ve üstününde tamamen yeşillendirilip halkı açılabileceği müthiş bir aks olabilir .. altta raylı bir merkez ve yollar , üstte ise yüzbin ağacın konuşlanacağı bir kent bahçesi ... nice dream
  • Avrupanın her büyük kentinde neredeyse kocaman bir müze bulunmakta. Türkiye Cumhuriyeti Turizm depolarında binlerce hatta milyonlarca parça çürümekte. Louvre tarzı, Brtisih museum tarzı o kadar büyük ve profesyonel olmasa dahi, para getirecek ve ilgi çekecek sürekli büyütülebilecek bir müze yapılmalı. Bina müze olmalı,boş alanda büyük bir park olmalı bence. Tabi bu ancak rüyamızda gerçekleşir orası ayrı.
  • Kargo uçakları neden hâla AHL’ye iner anlamış değilim? Sebebini bilen var mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kullandığı Atatürk Havaalanı için çalışmaların sürdüğü açıklandı. Airport Hotel, konferans salonu, havacılık fuar alanı yapılacak.

Cumhuriyet’ten Mustafa Çakır’ın haberine göre, hükümet, iç ve dış hat uçuşların yeni havaalanına kaydırıldığı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın seyahatlerinde kullanmaya devam ettiği İstanbul’daki Atatürk Havaalanı’na “Airport Hotel” yapacak. Genel havacılık ve kargo uçuşlarının yapılacağı havaalanına ayrıca fuar alanı da inşa edilecek. Ancak aynı aks üzerinde oldukları için Atatürk ile İstanbul havaalanlarından aynı anda iniş kalkış yapılamayacak.

BAKAN RİSK TESPİT EDİLMEDİĞİNİ SAVUNDU

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’un soru önergesine yanıt veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, yapılan çalışmalarda İstanbul Havalimanı’nın çevresindeki RES’lerin uçuş emniyetini riske eden bir etkisinin tespit edilmediğini savundu. Buna karşın Turhan, “İstanbul Havalimanı’nın geleceğe yönelik fazları ile gelişim aşamaları dikkate alınarak yapılan planlamalar kapsamında, RES’lerin bölgeden kaldırılması yönünde çalışmaların devam ettiği bilinmektedir” dedi. Turhan, İstanbul Havalimanı ile Atatürk Havaalanı’na aynı anda iniş ve kalkış yapılamadığını da şöyle açıkladı: “İki havalimanının pistlerinin aynı aks üzerinde olması nedeniyle hava trafik usulleri gereğince aynı anda iniş kalkış yapılabilmesine olanak sağlamamaktadır.”

Turhan, İstanbul Havalimanı’nın tam kapasiteyle faaliyete geçmesi sonrasında Atatürk Havaalanı’nın saatlik pist kapasitesinin 5 iniş, 5 kalkış olarak belirlendiğine de işaret ederek, “Bu çerçevede; havacılık faaliyetleri (genel havacılık ve kargo uçuş operasyonları) ile havacılık dışı faliyetlerin (Airport Hotel, konferans salonu, havacılık fuar alanı) icra edebileceği öngörülmekte olup, bu hususlarda başlatılan çalışmalar sürdürülmektedir” dedi.

Atatürk Havalimanı'na otel yapılacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Taner ~ 5 yıl önce
butun teorıler farazi Ataturk Hv Lımanı tekrar yenılenıp ılave pistlerle ululararası trafıge acılacaktır. Yenı Hv lımanı uluslararası krıterlere uygun degıl .zaten şu anda Uluslararası cıvıl Hv cılık teskılatı rapor hazırlıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burkay ~ 5 yıl önce
Şuan terminal ve sistemler çürüyor içerde milyar dolarlık sistemler var hurdasından bi ülke kalkanır yıkılması devlete zarardir
... ~ 5 yıl önce
Hala üç beş kırıntı için bu adamların peşinde koşup çocuklarımızın geleceğini satanlar var ya... en çok onlara hakkımı helal etmiyorum..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
algı ~ 5 yıl önce
Güzel algı yapılıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W ~ 5 yıl önce
çalışan telefonun var çöpe atıyorsun sonra gidip 12 bin lira kredi çekip telefon alıyorsun ama eskisinden kötü çalışıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak buyurmayin ~ 5 yıl önce
Park ve yesil alan harici hersey yapilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HALT STOP ~ 5 yıl önce
Orasi orman olmali. Insanlarin beynine oksijen gitsin. Kafayi yediler artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mavi ~ 5 yıl önce
Katar'a satılan havaalanının kararını tabiki katar verir ‼️‼️‼️‼️‼️

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zenginlik ~ 5 yıl önce
Burası basın eksprese , E5 e ve sahil yoluna direkt geçişlerin yapılacağı , metronun yapılandırılıp hub şeline getirildiği ve üstününde tamamen yeşillendirilip halkı açılabileceği müthiş bir aks olabilir .. altta raylı bir merkez ve yollar , üstte ise yüzbin ağacın konuşlanacağı bir kent bahçesi ... nice dream

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ihtiyaç var ~ 5 yıl önce
Avrupanın her büyük kentinde neredeyse kocaman bir müze bulunmakta. Türkiye Cumhuriyeti Turizm depolarında binlerce hatta milyonlarca parça çürümekte. Louvre tarzı, Brtisih museum tarzı o kadar büyük ve profesyonel olmasa dahi, para getirecek ve ilgi çekecek sürekli büyütülebilecek bir müze yapılmalı. Bina müze olmalı,boş alanda büyük bir park olmalı bence. Tabi bu ancak rüyamızda gerçekleşir orası ayrı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kargo ~ 5 yıl önce
Kargo uçakları neden hâla AHL’ye iner anlamış değilim? Sebebini bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sebep ~ 5 yıl önce
Mecbur olmayan hic bir ucak inmez de ondan Yeni havalimanina, herseyi sorunlu oranin.
Kargo ~ 5 yıl önce
Yeni Havalimanının kargo altyapısı henüz hazır değil!
İnşaat ~ 5 yıl önce
İstanbul havalimanında hala cargo tesisleri inşaatı devam ediyor
Uydu ~ 5 yıl önce
THY cargo uydu binası geçici yapıldı mega cargo inşaatı devam ediyor ınşaat bitince operasyon birlesicek

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000