24 Kasım 2008, Pazartesi 11:45:28

United uçağında salgın korkusu!

United Airlines'ın Tokyo-Los Angeles seferini yapan yolcu uçağında salgın hastalık korkusu yaşandı...
  • Hadi bu haber'e de yorum yapın nerdesiniz karalama canavarları? United2ı yerin dibine neden sokmadınız anlayamadık. Görüldüğü gibi herkes kendine müslüman...
  • Eğer olayda adı geçen havayolu THY olsaydı sanırım burada 11 sayfa yorum olurdu .. "vay efendim diğer yolcular 1 saat boyunca neden mağdur edilmiş te..insan hakları yokmuymuşta..onların günahı neymiş de.. yok olurmuşta olmazmışta felan filan"....herhalde..

United Airlines'ın Boeing 747-400 tipi yolcu uçağı, 334 yolcusuyla birlikte Tokyo-Los Angeles seferini yaptığı sırada bir yolcu rahatsızlandı.Yolcunun kendini iyi hissetmediğini bildirmesi üzerine, kabin ekibi salgın endişesini göz önünde bulundurarak yolcuyu üst katta bulunan Business Class bölümüne aldı.

Uçuş Los Angeles'a kadar devam etti. Havalimanına iniş yapan uçak, sağlık ekipleri tarafından karantinaya alındı ve yolcuların inişine izin verilmedi. 1 saat süren araştırmanın ardından 28 yaşındaki erkek yolcunun gıda zehirlenmesi ya da benzer bir mide rahatsızlığının olduğu belirtildi. Yolcu hastaneye kaldırılırken, diğer yolcuların da inişine izin verildi.

United uçağında salgın korkusu!

Yorumlar

Death Grind ~ 15 yıl önce
Hadi bu haber'e de yorum yapın nerdesiniz karalama canavarları? United2ı yerin dibine neden sokmadınız anlayamadık. Görüldüğü gibi herkes kendine müslüman...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
simple ~ 15 yıl önce
Eğer olayda adı geçen havayolu THY olsaydı sanırım burada 11 sayfa yorum olurdu .. "vay efendim diğer yolcular 1 saat boyunca neden mağdur edilmiş te..insan hakları yokmuymuşta..onların günahı neymiş de.. yok olurmuşta olmazmışta felan filan"....herhalde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000