24 Şubat 2016, Çarşamba 11:38:41

Turkish Do&Co uçan aşçı arıyor

Türk Hava Yolları'nın alt markalarından Turkish Do&Co firması, uçan aşçı alımı yapacağını duyurdu.
  • Ben doco da stjyerim adam gazeteci işi iyi gitmemiş flyingchef olmuş
  • bırakın gitmeyin, torpilsiz adam almıyorlar heryeri işi bilmeyen adam dolu. ilk defa bir yerde başvuru ve mülakat evraklaım kayboldu(?) ve bu sebeple bir dahaki sefere gel deni ve kabul görmedim. Dayı kimdeyse o girmiştir yerime. kalite ve yemek hijyeni yerlerde birkaç iyi adam var gerisi bırakın aşçıyı bulaşıkçı olamaz!! Tecrübe-referans-dil dışında ne bekliyorlar anlamak mümkün değil? Dil bilmeyen adamlar dolu içerisi.
  • cok guzel yemek yaparim, keske asci olabilsem.
  • Raad olun daha uçanı çıkmadı bunların.. İllaki yürüyerek gelecekler başvuruya..
  • hic bir sekilde tavsiye etmiyorum arkadaslar.daha egitim asamasindan elerler hic neden yokken.tek aciklamalarida bize uymuyorsunuz demeleri.siz istediginiz kadar yetenekli olun basarili olun iyi bir servis yapin yalaka olmadiginiz surece barinamazsiniz orda.basariniz goz ardi edilir.hele onlardan iyiyseniz hic sansiniz yok potansiyel tehlike olarak gorurler yerlerine geciceksiniz diye.aninda kapinin onunde gorursunuz kendinizi.hic bulasmayin
  • İmam Hatip şartı aranıyor mu ?
  • ucan servis sefi diye girersiniz kendinizi heryerde bulabilirsiniz.sozde ucan sef ama seflikle alakasi yok.sadece isiniz servis.garsonluktan gelme ve tgsden gecenlerle dolu nasil bir seflik anlayamadim ben.ucaktan cok heryerde calisirsiniz.bir bakarsiniz kendinizi 3 5 gun mutfakta sogan soyarken patates dograrken bulursunuz bir bakarsiniz cip de ayin 5 6 gunu bos toplarken bulursunuz.sehir yada yurt disinda bir event olur uc bes gunlugune gidersiniz garsonluk yaparsiniz orda 12 15 saat.ve en kotu en ucuz pansiyonlari ayarlarlar size 3 5 kisiyle bir arada kalirsiniz.yakindada otelleri aciliyor eee tabi ordada garson lazim yakindada oraya yollarlar ucan servis seflerimizi.seflikten cok hayatiniz boyle gecer.yemek yapicam diye dusunmesin kimse.oyle bir olay yok.hersey hazir mutfaktan cikiyor zaten.isleri bitincede kapinin onune pat diye koyarlar.fazla tazminat vermemek icin bu sure kisadir.ben gelecek goremedim ve thy ye gectim.kafam cok rahat.seflere yalakalanmakla ugrasmiyorum.isimi yapiyorum evime gidiyorum.basvuran arkadaslarimada uyari heran egitimden elenmeyi ve calisirken isten cikarilmayi goze alin oyle gidin.sebep dahi belirtmiceklerdir.sadece size soylicekleri bize uymuyorsun o kadar.sizin iyi olmaniz onlarin gozunde hic bir sey ifade etmez.aksine biraz eliniz yuzunuz iyi agziniz iyi laf yapiyorsa ve caliskansaniz bu onlar icin potansiyel tehlikesiniz ve egitimden elenirsiniz.bu sekilde olan 4 tane arkadasimi elediler.
  • DO & CO ya girecekler dikkat edin. Tazminatlar birikmeden gidersiniz
  • arkadaşlar üniversite öğrencisiyim. öğrenci evimizde iyi yemekler yapabiliyorum. acaba bu yeterli olur mu sizce??
  • Kullanıp atıyorlar sizi sakin bulasmayin

Türk Hava Yolları iştiraklerinden Turkish Do&Co, uçan aşçı alımı yapacağını duyurdu. 

Turkish Do&Co'dan yapılan açıklamada 2 ila 10 yıl arasında tecrübesi bulunan ve iyi derecede İngilizce adaylarda aranan özellikler.

Öte yandan en az lise mezunu olması istenen adaylar buradan ilana başvurabilirler.

Aday Kriterleri

Tecrübe:
2 - 10 yıl tecrübeli adaylar
Askerlik Durumu:
Yapıldı, Yapılmadı, Tecilli
Eğitim Seviyesi:
Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yabancı Dil:
İngilizce( Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Turkish Do&Co uçan aşçı arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Doco da bir stajyer ~ 8 yıl önce
Ben doco da stjyerim adam gazeteci işi iyi gitmemiş flyingchef olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil şart ~ 8 yıl önce
bırakın gitmeyin, torpilsiz adam almıyorlar heryeri işi bilmeyen adam dolu. ilk defa bir yerde başvuru ve mülakat evraklaım kayboldu(?) ve bu sebeple bir dahaki sefere gel deni ve kabul görmedim. Dayı kimdeyse o girmiştir yerime. kalite ve yemek hijyeni yerlerde birkaç iyi adam var gerisi bırakın aşçıyı bulaşıkçı olamaz!! Tecrübe-referans-dil dışında ne bekliyorlar anlamak mümkün değil? Dil bilmeyen adamlar dolu içerisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zey ~ 7 yıl önce
Kesinlikle öyle, torpil yok mu iş yok! Abim bi kaç ay önce yardımcı pilotluk için sınava girdi ama hala bir tık yok. Bu ülkede dayısı olmayana iş yok çok yazık!
s. ~ 8 yıl önce
cok guzel yemek yaparim, keske asci olabilsem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçanı makbulmuş ~ 8 yıl önce
Raad olun daha uçanı çıkmadı bunların.. İllaki yürüyerek gelecekler başvuruya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fsc ~ 8 yıl önce
hic bir sekilde tavsiye etmiyorum arkadaslar.daha egitim asamasindan elerler hic neden yokken.tek aciklamalarida bize uymuyorsunuz demeleri.siz istediginiz kadar yetenekli olun basarili olun iyi bir servis yapin yalaka olmadiginiz surece barinamazsiniz orda.basariniz goz ardi edilir.hele onlardan iyiyseniz hic sansiniz yok potansiyel tehlike olarak gorurler yerlerine geciceksiniz diye.aninda kapinin onunde gorursunuz kendinizi.hic bulasmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şartlar ~ 8 yıl önce
İmam Hatip şartı aranıyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ORASI KESİN ~ 8 yıl önce
BENCE İLK ŞART O
fsc ~ 8 yıl önce
ucan servis sefi diye girersiniz kendinizi heryerde bulabilirsiniz.sozde ucan sef ama seflikle alakasi yok.sadece isiniz servis.garsonluktan gelme ve tgsden gecenlerle dolu nasil bir seflik anlayamadim ben.ucaktan cok heryerde calisirsiniz.bir bakarsiniz kendinizi 3 5 gun mutfakta sogan soyarken patates dograrken bulursunuz bir bakarsiniz cip de ayin 5 6 gunu bos toplarken bulursunuz.sehir yada yurt disinda bir event olur uc bes gunlugune gidersiniz garsonluk yaparsiniz orda 12 15 saat.ve en kotu en ucuz pansiyonlari ayarlarlar size 3 5 kisiyle bir arada kalirsiniz.yakindada otelleri aciliyor eee tabi ordada garson lazim yakindada oraya yollarlar ucan servis seflerimizi.seflikten cok hayatiniz boyle gecer.yemek yapicam diye dusunmesin kimse.oyle bir olay yok.hersey hazir mutfaktan cikiyor zaten.isleri bitincede kapinin onune pat diye koyarlar.fazla tazminat vermemek icin bu sure kisadir.ben gelecek goremedim ve thy ye gectim.kafam cok rahat.seflere yalakalanmakla ugrasmiyorum.isimi yapiyorum evime gidiyorum.basvuran arkadaslarimada uyari heran egitimden elenmeyi ve calisirken isten cikarilmayi goze alin oyle gidin.sebep dahi belirtmiceklerdir.sadece size soylicekleri bize uymuyorsun o kadar.sizin iyi olmaniz onlarin gozunde hic bir sey ifade etmez.aksine biraz eliniz yuzunuz iyi agziniz iyi laf yapiyorsa ve caliskansaniz bu onlar icin potansiyel tehlikesiniz ve egitimden elenirsiniz.bu sekilde olan 4 tane arkadasimi elediler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat ~ 8 yıl önce
DO & CO ya girecekler dikkat edin. Tazminatlar birikmeden gidersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fsc ~ 8 yıl önce
egitimde daha eliyorlarlar kardesim ortada hic bir neden yokken 4 tane arkadasimi elediler.hepside pirlanta gibi cocuklardi.sinav notlari yuksek ve serfisleri donanimlari gayet iyiydi.ilk gundende moral bozmalari cabasi sen bu ise uygun diilsin diyen seflerle dolu.sirketle ilisigini keserkende neden belirtmeden gule gule diyip koyuyorlar kapinin onune
makarna ~ 8 yıl önce
arkadaşlar üniversite öğrencisiyim. öğrenci evimizde iyi yemekler yapabiliyorum. acaba bu yeterli olur mu sizce??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski uçan aşçı ~ 8 yıl önce
Kullanıp atıyorlar sizi sakin bulasmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000