03 Aralık 2012, Pazartesi 09:15:44

THY'YE CUMHURİYET TEPKİSİ!

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Türk Hava Yolları (THY) uçaklarında yolculara sunulan gazeteler arasında Cumhuriyet gazetesinin olmadığını belirleyerek THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'ya tepkisini gösterdi.
  • iktidarla bağlantısını inkar eden yok tabiki ve olması gerekli tabi her gazetenin. bu ülkede sol görüşlü insanlarda uçağa biniyor :)
  • uçakta gazetenin ne işi var allah aşkına çok okumak istiyorsan kendi gazeteni al git oku böyle saçmalık mı olur.
  • elalem marsa çıkıyor benim devletin yöneticileri hala o gazete bu gazete yüklenmiyor ile uğraşıyor.yazık gerçekten yazık atalarımız neden almış bu toprakları düşünüyorum doğrusu...
  • Yıllarca bu şirkette çalışmış biri olarak eskiden beri sözcü ,aydınlık ,gibi gazeteler yüklenmemektedir..Hamdinin uğur'a gıcığı var:))
  • gene saçmalamışlar. az da olsa bu gazete uçaklarda mevcut...
  • Turkiye bir turlu profosyenelligi ogrenemiyor. Hemen hemen her kurulusunda bu eksiklik var. Kisisel gorusler ve oterite korkusu herzaman isini dogru yapmanin onune geciyor.
  • CHP eleştiri yapacak konu bulmakta zorlanıyor galiba. O sıkıcı dandik gazete kimin umurunda?
  • ucakta cumhurıyet gazetesı var,1 yada 2 tane. zaman 5-6 tane. ama sozcu ve taraf yuklenmıyor artık
  • Sol gazetesi'ni okurum düzenli olarak. Bence koyu sağcı ve cemaatçi "zaman" gibi gazeteler varken, Sol gazetesi de olmalıdır. Saygılar..
  • Siz ülkenin dertlerine çare olacağız diye ortaya çıktınız bugün seçim olsa baraj altında kalırsınız sizinde vekilliğiniz geçer gider biter o zamanda gazete problemi yapabilecek güç görüyormusunuz kendinizde,sayın vekil, gazete ile değil meclisde bir kanun geçirecek kadar güçlü olun ki millet size olan inacını kaybetmesin, gün geçtikce diğer partiye benzemeye başladınız çünkü partinizin bşk bile bir cd sayesinde bşk oldu,ilk önce aday değilim demişti sonra hemen balıklama atladı,siz bir cd sayesinde bşk olan bşk nasıl kabulleniyorsunuz onuda yazında bu millet bilsin terör sorunu çözümü bizde dediniz 10 madde ile gittiniz görüşmeye ama maddeleriniz hava gazı milangazıydı tek yaptığınız millete çığırtkanlık artık bu millet gerçek hizmet istiyor hizmet

CHP Ankara Milletvekili Nazlıaka, THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu’ya 29 Kasım tarihinde yazdığı mektubunda “25 Kasım 2012 tarihinde Ankara-Viyana uçuşunda kabin görevlilerinden Cumhuriyet gazetesi istediğini, görevlilerden gazetenin uçakta bulunmadığı yönünde yanıt aldığını, 28 Kasım tarihinde Viyana-Ankara uçuşunda ise dağıtılan gazeteler arasında Cumhuriyet’in olmadığını, görevlilerden gazeteyi istediğinde ise uzun bir arayıştan sonra getirdiklerini” kaydetti.

Söz konusu durumun daha önce de yaşandığını, TBMM gündemine geldiğini ancak herhangi bir değişiklik olmadığını belirten Nazlıaka mektubunda, “Resmi web safyasında temel değerleri arasında bireye saygı, dürüstlük, adil davranma ve müşteri memnuniyetini sıralayan THY üzülerek görüyorum ki ideolojik sebeplerle Cumhuriyet gazetesini yok saymaktadır. THY’nin siyasi iktidarlarla olan ilişkisi kurumsal kimliğini belirlememelidir. Kurumun ideolojik olarak kendisine yakın bulmadığı gazetelerin uçuşlardaki dağıtımını yapmaması, yolcunun haber alma özgürlüğüne aykırıdır” ifadelerini kullandı.

Nazlıaka, Topçu’dan “Gerekli talimatları vererek tüm ulusal basının uçuş sırasında dağıtımının yapılmasını” istedi.

THY'YE CUMHURİYET TEPKİSİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

ayt ~ 11 yıl önce
iktidarla bağlantısını inkar eden yok tabiki ve olması gerekli tabi her gazetenin. bu ülkede sol görüşlü insanlarda uçağa biniyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçakta gazetemi ~ 11 yıl önce
uçakta gazetenin ne işi var allah aşkına çok okumak istiyorsan kendi gazeteni al git oku böyle saçmalık mı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
elalem marsa çıkıyor benim devletin yöneticileri hala o gazete bu gazete yüklenmiyor ile uğraşıyor.yazık gerçekten yazık atalarımız neden almış bu toprakları düşünüyorum doğrusu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 11 yıl önce
Yıllarca bu şirkette çalışmış biri olarak eskiden beri sözcü ,aydınlık ,gibi gazeteler yüklenmemektedir..Hamdinin uğur'a gıcığı var:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahu ~ 11 yıl önce
hamdiyi sevmem ama eline sağlık, bu gazetelere gerenk yok
sanada gerek yok ~ 11 yıl önce
ahu bence sanada gerek yok
yasas ~ 11 yıl önce
gene saçmalamışlar. az da olsa bu gazete uçaklarda mevcut...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
profosyenellik ~ 11 yıl önce
Turkiye bir turlu profosyenelligi ogrenemiyor. Hemen hemen her kurulusunda bu eksiklik var. Kisisel gorusler ve oterite korkusu herzaman isini dogru yapmanin onune geciyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
CHP eleştiri yapacak konu bulmakta zorlanıyor galiba. O sıkıcı dandik gazete kimin umurunda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
senden farklı olarak, kafası çalışanların...
km ~ 11 yıl önce
ucakta cumhurıyet gazetesı var,1 yada 2 tane. zaman 5-6 tane. ama sozcu ve taraf yuklenmıyor artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
tiraja göre ayarlanıyor demekki.Zaman bir milyon,cumhuriyet 50 bin satıyor...
Sol yok ~ 11 yıl önce
Sol gazetesi'ni okurum düzenli olarak. Bence koyu sağcı ve cemaatçi "zaman" gibi gazeteler varken, Sol gazetesi de olmalıdır. Saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turizmci ~ 11 yıl önce
Siz ülkenin dertlerine çare olacağız diye ortaya çıktınız bugün seçim olsa baraj altında kalırsınız sizinde vekilliğiniz geçer gider biter o zamanda gazete problemi yapabilecek güç görüyormusunuz kendinizde,sayın vekil, gazete ile değil meclisde bir kanun geçirecek kadar güçlü olun ki millet size olan inacını kaybetmesin, gün geçtikce diğer partiye benzemeye başladınız çünkü partinizin bşk bile bir cd sayesinde bşk oldu,ilk önce aday değilim demişti sonra hemen balıklama atladı,siz bir cd sayesinde bşk olan bşk nasıl kabulleniyorsunuz onuda yazında bu millet bilsin terör sorunu çözümü bizde dediniz 10 madde ile gittiniz görüşmeye ama maddeleriniz hava gazı milangazıydı tek yaptığınız millete çığırtkanlık artık bu millet gerçek hizmet istiyor hizmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000